מידי פעם המערכת בודקת ומטעינה אוטומטית את הטעינה השניה, במידה ויש מקום פנוי בכרטיס
מידי פעם המערכת בודקת ומטעינה אוטומטית את הטעינה השניה, במידה ויש מקום פנוי בכרטיס
לא מופיע.כל מה שמעבירים אנחנו קולטים, תתקשר למוקד האוטומטי ותבדוק אם השם שלך מופיע.
@אשל ירושלים
האם עיריית אלעד העבירה לכם היום קובץ עם שמות חדשים? [שהוא אחרון לטענתם]
ומתי אני אדע אם באמת העבירו את השם שלי?
אנחנו לא יכולים לתת תשובות לשאלה הספציפית ששאלת.לא מופיע.
אבל יש מצב שתענה לשאלה הספציפית ששאלתי?
אתה צודקנסה לכתוב את החודש הבא
(07/21)
כשאני מקיש את חודש 06/21 הוא מביא לי את העיסקאות של חודש 05/21
הרשויות הם אלו שמדווחים על כמות הנפשות, תנסי לפנות לעיריה ולבקש שישלחו עידכון
הכסף חוזר אוטומטית תוך כמה ימים, במידה ולא, תפנו לשירות הלקוחות של הרשת בה בוצעה הקניה.@אשל ירושלים !
כנראה כבר דובר על זה בעבר.
קניתי קניה סטנדרטית, וכנראה היה שם משהו קטן שלא מוגדר כחיוני למזון, ולכן נשלל ממני סכום גדול מאוד.
שאילתי, האם מקבלים בחזור את הזכות הכסף בכרטיס, והאם צריך לעשות פעולה לזה.
תודה
אין מילים....
איזה תביעה? ממי קיבלת מספר?איך אני יכולה לבדוק מה מצב התביעה שלי, האם אושר או לא,( קיבלתי מספר )
תתקשרי למוקד האוטומטי שלנו 0777711174 , אם אישרו ושלחו אותך, תשמעי שאת זכאית, אם לא אז לא, העיריות סיימו לשלוח לנו שמות של זכאים חדשים.היה טופס שאפשר להגיש בקשה לפי מבחן הכנסות , למי שלא סידר הנחה בארנונה,
מילאתי טופס וקיבלתי מספר מעקב
לא ידוע עדיין, רק בסיום הפרוייקט.מתי אמורה להיטען הפעימה השלישית?
מה קורה עם אלו שזכאים ועדיין לא קיבלו כרטיסים בכלל?לא ידוע עדיין, רק בסיום הפרוייקט.
כןמה קורה עם אלו שזכאים ועדיין לא קיבלו כרטיסים בכלל?
יקבלו רטרו?
העירייה שלי [אלעד] אמרה שהם שלחו את השם שלנו לפני כמה ימים, ובמענה האוטומטי אנחנו לא מופיעים.תתקשרי למוקד האוטומטי שלנו 0777711174 , אם אישרו ושלחו אותך, תשמעי שאת זכאית, אם לא אז לא, העיריות סיימו לשלוח לנו שמות של זכאים חדשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: