אין מה לדאוג, תקבלו.קבלת ממכם צינתוק לפני כשבועיים שאנו עתידים לקבל כרטיסים בימים הקרובים.
האם זה הגיוני שעדיין לא קבלנו? [אנו גרים באשדוד]
אין מה לדאוג, תקבלו.קבלת ממכם צינתוק לפני כשבועיים שאנו עתידים לקבל כרטיסים בימים הקרובים.
האם זה הגיוני שעדיין לא קבלנו? [אנו גרים באשדוד]
שהם לא שלחו, תפני לעיריההעירייה שלי [אלעד] אמרה שהם שלחו את השם שלנו לפני כמה ימים, ובמענה האוטומטי אנחנו לא מופיעים.
אז מה זה אומר?
ואיך מבררים בדיוק איפה זה תקוע?
ממתינים לסיום תיקון השגויים מול הרשויות, והכל ישלח יחד להדפסה.@אשל ירושלים !שבוע טוב לאחר טעות בעירייה התקשרתי שוב למוקד האוטומטי שלכם ואני ובעלי מופיעים כזכאים אנחנו גרים באופקים יש צפי מתי נקבל את הכרטיסים?
ההודעה הזאת לא מגיעה מחברת השליחויות, זה הודעה שהמערכת שלנו מוציאה ברגע שאנחנו קולטים אתכם במערכת ומכינים את הקובץ להדפסה, בין זה לתאריך ההפצה, יכול להיות מספר שבועות.קיבלנו הודעת טל' שאנחנו זכאים ושליח יצור איתנו קשר.אשל חב"ד
www.prog.co.il
לפני שבוע.
מביתר.
כמה זמן אמור לקחת מהטל' ועד לקבלה?
תודה!!!!!!!!!!!!!!
כדי להפוך את הרשומה שמתקבלת מהעיריה לזכאית, צריך להעביר את זה למירשם האוכלוסין שבודק האם הבן אדם חי, והאם יש התאמה בין מספר הזהות לשם, במידה והכל תקין עוברים לשלב הבא, במידה ולא, המשפחה מוגדרת כשגויה ומוחזרת לעיריה.אני פונה אליך בבגלל שאתה מייבין בדברים הללו
@אשל ירושלים בפתחון לב אמרו לי שסטטוס הכרטיס שלי מופיע "מועבר לבדיקת רישום האוכלוסין" יש לך מידע מה זה אמור להביע? אני מפסיד את זכאותי?
@אשל ירושלים בחברת בר שליחויות אמרו לנו שהכרטיסים חזרו אליכם שבוע שעבר, אציין כי השליח יצר איתנו קשר ותיאם איתנו ולבסוף נעלם... מתי נקבל אותם?
תתקשרי למוקד האוטומטי שלנו 0777711174 , אם אישרו ושלחו אותך, תשמעי שאת זכאית, אם לא אז לא, העיריות סיימו לשלוח לנו שמות של זכאים חדשים.
אבל כבר 10 ימים יש לי מקום בכרטיס ולא נכנס כלוםמידי פעם המערכת בודקת ומטעינה אוטומטית את הטעינה השניה, במידה ויש מקום פנוי בכרטיס
כמה כרטיסים קיבלת? דיווחת על אובדן כרטיס?אבל כבר 10 ימים יש לי מקום בכרטיס ולא נכנס כלום
יכול להיות שכל כך הרבה זמן המערכת לא הטעינה?
בימים הראשונים כל יומיים שלושה הכרטיס התמלא
ובגלל שנכנס לי במצטבר רק 2300 ש"ח כשאמור להיות לי בכל פעימה 2400 ש"ח (הורים +8)
לכן זה מחשיד אותי שאולי לא הייתה לי בכלל טעינה שניה.
יש דרך לבדוק את זה?
הם סיימו לשלוח, אנחנו נסיים את הקליטה תוך יומיים@אשל ירושלים האם אכן העיריות סיימו לשלוח אליכם את הנתונים של הזכאים??
כי אנחנו קיבלנו תשובה לפני שבוע/שבועיים שאנו זכאים ופרטינו יועברו למשרד הפנים,
ולא מועדכן במענה הקולי שאנו זכאים.....
לא דיווחתי על אובדן כרטיסכמה כרטיסים קיבלת? דיווחת על אובדן כרטיס?
אף אחד לא יודע כמה היא תהיה, כפי שהסברתי, לאחר גמר וסיום של הטענה ראשונה ושניה לכל הזכאים, הסכום שנותר יחולק בין המשפחות הזכאיות.@אשל ירושלים שלום,
הפעימה השלישית תקוצץ בחצי לפחות?
אז זה לא מקרה רגיל, העיריה דיווחה אתכם בצורה שגויהאף אחד לא יודע כמה היא תהיה, כפי שהסברתי, לאחר גמר וסיום של הטענה ראשונה ושניה לכל הזכאים, הסכום שנותר יחולק בין המשפחות הזכאיות.
אז זה לא מקרה רגיל, העיריה דיווחה עליכם בצורה שגויה, ואחר כך בוצע תיקון, בכל מקרה עד סוף הפעימה השלישית הכרטיס יוטען בכל מה שצריך.לא דיווחתי על אובדן כרטיס
קיבלתי כרטיס אחד עבורי בתחילה כשאישרו משום מה רק אותי
ובהמשך כשאישרו את כל המשפחה אמרו לי שהכל יכנס לכרטיס הזה
כך שנשארתי עם כרטיס אחד
בוצע תיקון אחרי שהתחילה הפעימה השניה.אז זה לא מקרה רגיל, העיריה דיווחה עליכם בצורה שגויה, ואחר כך בוצע תיקון, בכל מקרה עד סוף הפעימה השלישית הכרטיס יוטען בכל מה שצריך.
אין צורך לדווח, אנחנו יודעים בדיוק כמה מגיע למשפחה וכמה היא קיבלה, ומה שחסר יושלם.... ציינתי רק שלא מדובר במקרה רגיל, אלא דיווח שגוי שתוקן בהמשך, ולכן סדר התשלומים לא מתבצע כמו מקרה רגיל..בוצע תיקון אחרי שהתחילה הפעימה השניה.
אז האם יתכן שלא נכללתי בפעימה השניה? ומדוע?
הענין הוא ש2300 ש"ח זה גם לא כל הסכום של הפעימה הראשונה (2400).
איך זה יתוקן מבלי שאדווח לאי מי על כך?
הם סיימו לשלוח, אנחנו נסיים את הקליטה תוך יומיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: