במייל חוזר להודעה שקיבלתמישהו יכול לעזור? הגשתי בקשה דרך עיריית ירושלים וקיבלתי חזרה מייל שחסרים פרטים.
אין לי איך להוסיף את הפרטים, בקיצור אני צריכ מישהו לדבר איתו.
עם מי?
במייל חוזר להודעה שקיבלתמישהו יכול לעזור? הגשתי בקשה דרך עיריית ירושלים וקיבלתי חזרה מייל שחסרים פרטים.
אין לי איך להוסיף את הפרטים, בקיצור אני צריכ מישהו לדבר איתו.
עם מי?
כל מי שקיבל את הראשונה, זכאי לשניה.משהו כבר קיבל טעינה שניה?
ואלו שקיבלו את הראשונה, בטוח זכאים לשניה?
אנחנו לא יודעים, כל עניני הזכאות באחריות ובסמכות הרשות המקומית בלבד.@אשל ירושלים יש לי בן נשוי אשתו מעיר אחרת והכתובת שלו רשומה בעיר שלי בפועל הוא מתגורר בעיר של אשתו האם אני מקבלת עבורו? או שצריך להגיש עבורו בנפרד בעיר שלי? ואשתו יכולה להגיש בנפרד בעיר שלה?
לא נתקלנו בכזה דבר, אם תרצה שלח לי בפרטי את מספר הכרטיס ונבדוק בישראכרט.@אשל ירושלים
אני מתקשר לטלפון לבירור יתרת כרטיס אומרים לי שזה מלא אך בקישורהזה אני בודק וכתוב שזה ריק???
בדקתי הרגע הכסף עדיין לא חזר, ברוב ייאושי התקשרתי לאשל ירושלים והם טענו שזה קשור לחברת האשראי, פניתי לחברת האשראי והם אמרו שזה קשור לעמותה שמפעילה אותה, האם זה אומר שהכסף אבוד? קשה לי להשלים עם אובדן של 430 ש"חתבדקו בסוף היום, זה ההבטחה של רשת שופרסל
אנחנו מוכנים להטענה השניה, ברגע שנקבל את אישור משרד הפנים, נעשה זאת.@אשל ירושלים מדוע צריך לחכות חודש לפחות מהפעלת הכרטיס לפעימה השניה. נראה לי שבמכרז של משרד הפנים דובר על תאריכים קצרים יותר.
פונים לרשות המקומית@אשל ירושלים
אני גר באשדוד,
היה לי שנה שעברה הנחה 80%,
ובקו מידע אומרים שאין פרטים על זכאות מה עושים???
תודה מראש
זה לא קשור לחברת האשראי, ולא לעמותה, זה אך ורק רשת המזון, עלייך לפנות לשרות הלקוחות של רשת המזון.בדקתי הרגע הכסף עדיין לא חזר, ברוב ייאושי התקשרתי לאשל ירושלים והם טענו שזה קשור לחברת האשראי, פניתי לחברת האשראי והם אמרו שזה קשור לעמותה שמפעילה אותה, האם זה אומר שהכסף אבוד? קשה לי להשלים עם אובדן של 430 ש"ח
אנחנו כעת בחלוקה בבית שמש
אתם אמורים לקבל מעטפה נוספת@אשל ירושלים
אנחנו זוג + 6
קיבלנו אתמול את הכרטיס של הפעימה הראשונה ע"ס 1000 ש"ח,
האם אנחנו אמורים לקבל כרטיס נוסף
או שהכרטיס הנ"ל יטען שוב לאחר ריקון הכרטיס?
כבר פניתי כמה פעמים לשערי רווחה, הוא לקח את הכרטיס שלי הזין את הפרטים והראה במחשב תסתכלי איך יש פה חיוב אחד רק של 400 והחיוב השני של ה430 אין לנו, אז מה את רוצה מאתנו זה לא קשור אלינו, אני נמצאת במצב הזוי שכל אחד מפיל את זה על השני ואני נופלת בין הכסאות, אם לא היה מדובר בסכום כל כך גבוה, או אם הכסף לא היה לנו כל כך חשוב לנו כבר באמת הייתי מתייאשת, אבל אנא.... מה אפשר לעזור לי לגמור עם הסאגה הזאת (היום יש 4 שבועות בדיוק מאז שנגבה או יותר נכון נגנב ממני הכסף)זה לא קשור לחברת האשראי, ולא לעמותה, זה אך ורק רשת המזון, עלייך לפנות לשרות הלקוחות של רשת המזון.
כעת זה אומר היום?אנחנו כעת בחלוקה בבית שמש
למה זה לא הגיע ביחד???אתם אמורים לקבל מעטפה נוספת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: