נכוןז"א אם כבר קיבלתי אחד אני אקבל עוד?
לא אפסיד את הפעימה הראשונה?
נכוןז"א אם כבר קיבלתי אחד אני אקבל עוד?
לא אפסיד את הפעימה הראשונה?
נמצא בתהליך, הערכתנו שאם לא יהיו תקלות, החלוקה תהיה בעוד 10 ימים - שבועיים.
שייך לאסוף מאיזשהו מקום?תקבלי באמצעות שליח, זה יכול לקחת כחודש ימים עד שזה יקרה, תקבלו רטרואקטיבית.
לאשייך לאסוף מאיזשהו מקום?
@אשל ירושלים , האם יש לי דרך לשאול אתכם משהו באופן אישי, לא דרך המייל הרגיל? בנושא שלא קשור לתווי המזון המחולקים כעת.א
אין מה לפנות אלינו במייל בענין הזכאות או גובה הסיוע, הסמכות היא בידי הרשויות בלבד, אנחנו מעבירים כרטיסים, ומטעינים לפי הרשימות שאנחנו מקבלים מהרשויות.
הם לא מצליחים דרך הטלפון לפתוח את הכרטיס, גם אנחנו ניסינו לפתוח להם כמו שפתחנו לנו והכרטיס לא נפתח, עדיין אומרים שהיתרה היא 0, והם קבלו את זה כבר לפני פסח.אתם מנסים לעזור להם ולא מצליחים?
תוכל לצרף לינק?האם נכון שהתאריך האחרון להגשת בקשות נדחה ל ה' סיון? כך נראה באתר של משרד הפנים.
יש מייל של עיריית ירושלים אולי יענו לך שם: Discounts@@jerusalem.muni.ilמישהו יכול לעזור? הגשתי בקשה דרך עיריית ירושלים וקיבלתי חזרה מייל שחסרים פרטים.
אין לי איך להוסיף את הפרטים, בקיצור אני צריכ מישהו לדבר איתו.
עם מי?
לי לא חזרהחזירו היום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: