תדווח במוקד האוטומטי על אובדן הכרטיס, לא בגלל ה15 שרל, אלא כדי שלא יוטען בהטענה השניהלאשל ירושלים
כל הכבוד על ההתייחסות הפרטנית כל אחד ואחד
נעלם לי כרטיס אחד היה בו כ 15 ש"ח יתרה
מה עלי לעשות
מה המספר טלפון שלהםתדווח במוקד האוטומטי על אובדן הכרטיס, לא בגלל ה15 שרל, אלא כדי שלא יוטען בהטענה השניה
אין מה לפנות אלינו במייל בענין הזכאות או גובה הסיוע, הסמכות היא בידי הרשויות בלבד, אנחנו מעבירים כרטיסים, ומטעינים לפי הרשימות שאנחנו מקבלים מהרשויות.@אשל ירושלים אני זוג + ק וקיבלנו 975 ש''ח.
התקשרנו לעיריה - בית שמש.
אמרו שהכתובת של אשתי לא מעודכנת,, שיננו ועדיין לא קבלנו שום התייחסות. מה עושים?
(פניתי במייל אליכם אמש ואין התייחסות.)
0777711174 אין צורך לשלוח כרטיס חדש אם יש לך כרטיסים אחרים, ההטענות הבאות יטענו בכרטיסים שנותרו בידךמה המספר טלפון שלהם
האם אני צריך לדעת את מספר הכרטיס - היה לי שלוש, והאם אני מקבל חילופי
בודקים מפעם לפעם במוקד האוטומטי 0777711174 , האם שמכם מופיע....אז איך יודעים שבאמת השם שלנו עבר מהרשות אליכם? איך יודעים איפה זה עומד?
על מה מדובר?@אשל ירושלים
האם יש אפשרות לעזור לי לעזור להורים שלי?
לא יודע
ההורים שלי אינם מצליחים לפתוח את הכרטיס דרך הטלפון שאני פתחתי לנו.על מה מדובר?
אתם מנסים לעזור להם ולא מצליחים?ההורים שלי אינם מצליחים לפתוח את הכרטיס דרך הטלפון שאני פתחתי לנו.
תקבלי באמצעות שליח, זה יכול לקחת כחודש ימים עד שזה יקרה, תקבלו רטרואקטיבית.הגשתי בקשה לעיריית בית שמש ועכשיו קיבלתי הודעה שהבקשה אושרה, איך מקבלים את התווים והאם מקבלים הכל רטרואקטיבית או בפעימות, ומתי מחלקים בבית שמש
תודה
עדיין לא, הודעה קולית תישלח לזכאיםיש צפי למועד ההטענות הבאות?
כל יוםאשל אברהם
ראיתי ששאלו כבר אני שואל שוב, מתי מחלקים באזור מחנה יהודה ?
ז"א אם כבר קיבלתי אחד אני אקבל עוד?את אמורה לקבל מעטפות נוספות, אנחנו באמצע החלוקה באופקים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: