אצלינו - זה עבד הכי פשוט לעבור בסופר ולהעביר משהו בשקל. (מקסימום הלך שקל אמיתי... )ברגע ששומעים יתרה זה אומר -מבטיח שהכרטיס תקין ופועל?
אצלינו - זה עבד הכי פשוט לעבור בסופר ולהעביר משהו בשקל. (מקסימום הלך שקל אמיתי... )ברגע ששומעים יתרה זה אומר -מבטיח שהכרטיס תקין ופועל?
עד השפעול זה אמר 0 ורק אחרי כמה דקות מהשפעול זה אמר את היתרה האמיתית.ברגע ששומעים יתרה זה אומר -מבטיח שהכרטיס תקין ופועל?
אצל כולם זה כך? אני התקשרתי וביררתי את היתרה וזה כן אמר לי סכום לכל כרטיס.עכשיו דיברתי עם שירות לקוחות באשל ירושלים (המתנה בטלפון 45 דקות!!) ואמרו שיש להם תקלה בהפעלת הכרטיסים, לקחו ממני את הפרטים ואמרו שעד 48 שעות זה יפעל.
אחרי כמה דקות זה הופעל.
קחו ת.ז. של משהו שזכאילי יש 90% הנחה, ולמרות הכל לא קבלתי
אני מנסה לברר ומתקשר לאשל אברהם, אך הם מבקשים מספר זהות.
אני מקיש את מספר זהות שלי או של אשתי, ואז עונה מענה מוקלט שאיני זכאי ועלי לפנות לרשות המקומית
משהו יודע מה אני אמור לעשות?
לפנות לעירה בעיר בה הינכם מתגורריםלי יש 90% הנחה, ולמרות הכל לא קבלתי
אני מקיש את מספר זהות שלי או של אשתי, ואז עונה מענה מוקלט שאיני זכאי ועלי לפנות לרשות המקומית
אם יש יתרה סימן שזה הופעל.אצל כולם זה כך? אני התקשרתי וביררתי את היתרה וזה כן אמר לי סכום לכל כרטיס.
הם טוענים שהם העבירו את הנתוניםלפנות לעירה בעיר בה הינכם מתגוררים
ולמה השפעול לא מצליח?עד השפעול זה אמר 0 ורק אחרי כמה דקות מהשפעול זה אמר את היתרה האמיתית.
לי יש 90% הנחה, ולמרות הכל לא קבלתי
לי יש 90% הנחה, ולמרות הכל לא קבלתי
במספר זה הם אומרים שניתן להשתמש בכרטיס גם ברשת רמי לוי - בכרטיסים של אשל אברהם, למרות שהרשת לא מופיעה ברשימת החנויות הכתובות.קיבלתי הודעה קולית מאשל ירושלים- בין יתר ההודעות אמרו כך -
הכרטיס יטען בשלש פעימות ויש לשמור אותו, הכרטיס יטען מחדש כחודש לפחות בין הטענה להטענה ורק אחרי שהשתמשתם בכל הכסף שבכרטיס. מה שמגיע לכם שלכם גם אם תשתמשו בכסף רק אחרי כמה חדשים ברגע שתפנו מקום עבור כסף חדש הוא יתמלא.
את ההודעות ניתן לשמוע בטלפון מספר 077-771-1180
נותנים שם גם כתובת מייל לפניות
כל מי שעדיין רשום בבית האב (ולא עידכן על נשוי/ נשואה) - מקבלים עליו את הסכום.תגידו על ילדים רווקים מעל גיל 18 מקבלים משו?
אולי בכל אופן?ולמה השפעול לא מצליח?
כל הנסיונות לא מוכיחים את עצמם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: