לנו היה דיבר מעניין.ולמה השפעול לא מצליח?
כל הנסיונות לא מוכיחים את עצמם.
מה כאשר ההורים לא זכאים ואילו הבנים בחורי ישיבות מעל 18 ואין להם כמובן הכנסותכל מי שעדיין רשום בבית האב (ולא עידכן על נשוי/ נשואה) - מקבלים עליו את הסכום.
כן יצויין כי בהתחלה מטפלים העמותות באלו שמקבלים הנחה בארנונה כחוק,
ורק לאחר שיגמרו, יתחילו לטפל באלו שהגישו בקשה לרשויות המקומיות לקבלת הכרטיסים למרות שאינם גרים בדירה החייבת בארנונה או שלא הגישו בקשה להנחה מכל סיבה שהיא.
קיבלתי הודעה קולית מאשל ירושלים- בין יתר ההודעות אמרו כך -
הכרטיס יטען בשלש פעימות ויש לשמור אותו, הכרטיס יטען מחדש כחודש לפחות בין הטענה להטענה ורק אחרי שהשתמשתם בכל הכסף שבכרטיס. מה שמגיע לכם שלכם גם אם תשתמשו בכסף רק אחרי כמה חדשים ברגע שתפנו מקום עבור כסף חדש הוא יתמלא.
גם לנו זה קרהמהבוקר תפעול הכרטיס לא מצליח (פתחון לב).
כבר ניסיתי את כל הטריקים דכאן ואפילו המתנתי בסבלנות עד גמר ההקראה לפני שהקלדתי נתונים, אך לשוא.
כשאני מחייגת לברר יתרה - המענה הקולי אומר שיש.
בדקתי באתר ישרכארט - ואין.
בסופר הכרטיס לא עבר.
מי חכם וידע?
כשמסיימים לגמרי את הפעימה ה1 מתמלא הפעימה ה2מתי אמורה להיות הפעימה השניה? משהו יודע?
זה וודאי? זה קרה כבר למישהו בפועל?כשמסיימים לגמרי את הפעימה ה1 מתמלא הפעימה ה2
מענייןבאמצעות כרטיסים אלו ניתן להטעין כרטיסי רב קו.
לידיעתכם.
אנחנו סיימנו וממש לא התמלא לנוזה וודאי? זה קרה כבר למישהו בפועל?
בהודעה שקיבלנו אמרו שזה יכנס חודש אחרי ששופעל הכרטיס לפעימה הראשונהאנחנו סיימנו וממש לא התמלא לנו
יש למישהו?מה המס' של אשל ירושלים לבירורים?
קצת סיפור לחפש בכל האשכול פה...
תודה.
אני גם לא מבינהלשאר עמך שעובדים קשה ולא יכולים לקבל הנחה אין תלושי מזון...
א. שש נפשות זה לא "רק". תודה לה'.אני גם לא מבינה
רק למי שיש הנחה של 70% בארנונה
מה אני אשמה שההכנסות שלי נמוכות אבל יש לנו רק 6 נפשות?
זה לא תלוי במס' הנפשות?
את יכולה לנסות לקבל על סמך המשכורת (ניתן לצרף תלושים מ2019 או 2020)אני גם לא מבינה
רק למי שיש הנחה של 70% בארנונה
מה אני אשמה שההכנסות שלי נמוכות אבל יש לנו רק 6 נפשות?
זה לא תלוי במס' הנפשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: