עשיתי שפעול לפני שעה ועכשיו מופיע לי יתירה לוקח קצת זמן
אנסה לבדוק שוב כי בכרטיס השני כן היתה יתרה באותו רגעלוקח כחצי שעה עד שמתעדכן היתרה
תודה רבה
עשיתי שפעול לפני שעה ועכשיו מופיע לי יתירה לוקח קצת זמן
אנסה לבדוק שוב כי בכרטיס השני כן היתה יתרה באותו רגעלוקח כחצי שעה עד שמתעדכן היתרה
עד מתי אפשר להצטרף לקבלת המענקים.. מחכה לתשובה מארנונה
בכל עיר זה עובד אחרת, למשל בי-ם אין צורך להגיש דפי חשבון ורק אם הם חושדים הם מבקשים.דחוף:
האם למי שמגיש טופס מקוון
מי שאין לו הנחה בארנונה כי הדירה מפוצלת וכאלו או יחידה
צריך להגיש תצלום חשבון בנק?????.
אני בבית שמש
הנה (נראה לי)מחפש בדחיפות
הלינק להרשמה לקבלת הכרטיס (למי שלא רשום בארנונה)
של עיריית מודיעין עילית.
תודה רבה למי שיכול לעזור!
(באתר של העירייה יש תקלה כבר כמה ימים, ולא ניתן לעבור לפרטים אודות המיזם - לפחות לא לנטפרים)
באיזה עיר?מי יכול לעזור לי לקבל את המענק אם אין לי הנחה בארנונה מסיבה מסויימת אך זכאית לקבל תלושים אם מי מדברים כל הזמן מפנים מאחד לשני ואף אחד לא לוקח אחריות עד הסוף...
אפשר להגיש בקשה עד משהו באייר אולי יהי אם אני עברתי דירה ואני אמורה להיות זכאית רק שהעירייה כאן מאוד איטית האם אני יוכל לקבל את המענק עם 3 הפעימות?
או שהפסדתי?
אז בלי הנחה אני אוכל לבקש?אפשר להגיש בקשה עד משהו באייר אולי י
כמובן בעיריה שרשומים בה בתעודת זהותנראה לי שמגישים את זה בעיריה, באיזה עיר מדובר?
אני לא יודע ויכול להיות שזה בעיה אולי כדאי שפשוט בעלך יעדכן ג"כ מידית את הכתובת באתר משרד הפניםואם רק אני עדכנתי הת.ז ובעלי עדיין לא?
כדי לעדכן הנחה בעיריה הם דורשים ששני בני הזוג יופיעו בכתובת החדשואם רק אני עדכנתי הת.ז ובעלי עדיין לא?
אני חושב שראיתי איפשהו שלפי הברוטו אבל כדאי לבדוק באתר הזה:מישהו יודע אם מחשבנים את ההנחה בארנונה לפי הברוטו-הגבוהה או הנטו -הנמוך
אני מירושלים
זה די דחוף לי....
רק לפי הברוטומישהו יודע אם מחשבנים את ההנחה בארנונה לפי הברוטו-הגבוהה או הנטו -הנמוך
אני מירושלים
זה די דחוף לי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: