כדאי שתבדקו את זה לפני שהמקבל ישתמש בכרטיס על חשבונכם.קבלנו הודעה מאשל אברהם שהשליחות בוצעה בהצלחה. בפועל לא קבלנו את הכרטיס. אציין שבת''ז מעודכנת כתובת ישנה.יש למשהו מושג?
זה אכן קצת מוזר, כי השליח צריך לצלם ת"ז, אבל אולי הוא עצמו שותף לקנוניה.
כדאי שתבדקו את זה לפני שהמקבל ישתמש בכרטיס על חשבונכם.קבלנו הודעה מאשל אברהם שהשליחות בוצעה בהצלחה. בפועל לא קבלנו את הכרטיס. אציין שבת''ז מעודכנת כתובת ישנה.יש למשהו מושג?
ירושליםבאיזה עיר?
אין לי מושג מה קורה בירושלים, אולי משתמשים אחרים יודעים, אולי @sznירושלים
כן אני, אבל אני מקבל באשל ירושלים ושם המספר הוא 0777711174 והת.ז. לא מופיע, וכבר שאלתי על כך בעבריש מישהו שיודע בודאות שהוא אמור לקבל (יש לו הנחה בשנה המתאימה)ובכל זאת לא קיבל עדיין טלפון ממשרד הפנים או שליח? וגם בדק פה 0732088553 והתקליט אמר לאחר הקשת ת.ז שהפרטים לא מופיעים?
ומחכה שעה בטלפון אחרי כמה נסיונות שמתנתקים!!!בכל מקרה הייתי מתקשרת אליהם בשלוחה 6
כן אני
ומחכה שעה בטלפון אחרי כמה נסיונות שמתנתקים!!!
אשרי המאמיןיש גם כתובת מייל mp#eshel.org.il
שאלה נוספת: ראיתי שרשמו פה לפני יום יומיים שניתן להטעין את הרב קו עם הכרטיסים האלו משהו הצליח?? אני לא הצלחתי!!
כמובן להטעין רב קו באחת החנויות שברשימה
מתברר שהשליח הביא לשכנים כיוון שלא ענינו בבית . המוזר הוא שנתן את הכרטיס ללא ת''זכדאי שתבדקו את זה לפני שהמקבל ישתמש בכרטיס על חשבונכם.
זה אכן קצת מוזר, כי השליח צריך לצלם ת"ז, אבל אולי הוא עצמו שותף לקנוניה.
בדוק בעירייה 106כן אני, אבל אני מקבל באשל ירושלים ושם המספר הוא 0777711174 והת.ז. לא מופיע, וכבר שאלתי על כך בעבר
כאן
ומחכה שעה בטלפון אחרי כמה נסיונות שמתנתקים!!!
כנראה שצריך בשביל זה איזושהי קומבינה של המוכר, גם אנחנו לא הצלחנו.שאלה נוספת: ראיתי שרשמו פה לפני יום יומיים שניתן להטעין את הרב קו עם הכרטיסים האלו משהו הצליח?? אני לא הצלחתי!!
אנייש מישהו שיודע בודאות שהוא אמור לקבל (יש לו הנחה בשנה המתאימה)ובכל זאת לא קיבל עדיין טלפון ממשרד הפנים או שליח? וגם בדק פה 0732088553 והתקליט אמר לאחר הקשת ת.ז שהפרטים לא מופיעים?
כתובת מייל של אשל?יש גם כתובת מייל mp#eshel.org.il
כןכתובת מייל של אשל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: