דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

עוז והדר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@אשל ירושלים
שלום
נשמח לעזרתך. קיבלנו את הכרטיס לפני חודשיים בערך. הוטען לנו 700 ש"ח שכבר נגמרו. הכרטיס עם 0 יתרה.
אנחנו מנסים להשיג את המוקד כבר הרבה זמן וגם השארנו מייל. לצערי לא מצליחה לדבר עם אף אחד...
לא אמור להיכנס לנו עוד סכום?
אנחנו 5 נפשות.

נודה מאוד לעזרה

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל ירושלים
שלום
נשמח לעזרתך. קיבלנו את הכרטיס לפני חודשיים בערך. הוטען לנו 700 ש"ח שכבר נגמרו. הכרטיס עם 0 יתרה.
אנחנו מנסים להשיג את המוקד כבר הרבה זמן וגם השארנו מייל. לצערי לא מצליחה לדבר עם אף אחד...
לא אמור להיכנס לנו עוד סכום?
אנחנו 5 נפשות.

נודה מאוד לעזרה
תשלחו פרטים בפרטי

מנסה לחסוך

משתמש חדש
היי, רציתי לדעת האם עדיין מטעינים כסף לכרטיסים, חסר לנו סכום כסף שלא הוטען לנו...
ניסינו להשאיר כמה פעמים הודעות באשל ולא חזרו אלינו..

בתודה
גם אני מצטרף
התמלא לי פעם אחר פעם, עד שפתאום זה עצר.
לפי החשבון שלי עדיין אמורים להטעין לי 2000 ש"ח
האם אתה יכול לעזור לי בענין?

avigaillll

משתמש פעיל
גם לי חסר פעימות, פניתי עשרות פעמים למוקד אין מענה, אם אפשר לפנות אלי לאישי, אין לי פרמיום

chani581827

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
@ אשל ירושלים
גם לי לא הוטען הכרטיס הרבה זמן, ואין לי פרימיום אם תוכל לחזור אלי באישי
תודה

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל ירושלים
חורף בריא לך
רציתי לדעת מה גובה הסכום בפעימה השלישית
כדי לדעת סך כולל שאני אמור לקבל
תודה רבה!!
אין פעימות, בסך הכל הוטענו לכל אחד מבני הזוג 800 שקל ולכל ילד 600 שקל (כמובן, רק לאלו מבני המשפחה שהיו ברשימה שקיבלנו מהרשות המקומית)

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@ אשל ירושלים
גם לי לא הוטען הכרטיס הרבה זמן, ואין לי פרימיום אם תוכל לחזור אלי באישי
תודה
למה שימשיך להטעין אם סכום ההקצבה הוטען, תוכל לבדוק בקישורים שבדף הקודם את הסכומים שהוטענו ואת השימושים שבוצעו על ידכם בכטיס.

chani581827

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
למה שימשיך להטעין אם סכום ההקצבה הוטען, תוכל לבדוק בקישורים שבדף הקודם את הסכומים שהוטענו ואת השימושים שבוצעו על ידכם בכטיס.
איך אני יודע בכמה השתמשתי?
כי זה הוטען לי פעם אחת, אך נראה לי שמגיע לי עוד.
איך ומתי זה קורה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה