תלמיד מירושלים
משתמש צעיר
אשל ירושלים תודה קיבלתי היום בביתר י יש שם עדיין המון כרטיסים והם הולכים לפי רחובות כרגע בגבעה אי בבי עוד לא התחילו ונראה שלא יסיימו לפני סוכות חנוכה פורים מקווה שעזרתי
אבקש מכל משתמשי הפורום,אשל ירושלים תודה קיבלתי היום בביתר י יש שם עדיין המון כרטיסים והם הולכים לפי רחובות כרגע בגבעה אי בבי עוד לא התחילו ונראה שלא יסיימו לפני סוכות חנוכה פורים מקווה שעזרתי
לא הפסדתם כלום.שלום לכולם
מישהו יודע אולי לעזור לי?
בטרם סיימנו לממש את סכום הפעימה הראשונה, הכרטיס נטען בחזרה ל1000 שח
כך שהפסדנו את הכסף שהיה טעון שם
אשמח לעזרה
@אשל ירושליםאפשר להטעין הכל על אחד, תתחילו להשתמש בכרטיס, והוא יוטען אוטומטית.
כל זמן מה אם אני לט וןעה פעמיים בחודש הכרטיס מוטען עד 1000 ש"חשלום לכולם
מישהו יודע אולי לעזור לי?
בטרם סיימנו לממש את סכום הפעימה הראשונה, הכרטיס נטען בחזרה ל1000 שח
כך שהפסדנו את הכסף שהיה טעון שם
אשמח לעזרה
אבל שני השמות שכתבת, כתבו בעמוד הקודם שהם כבר קיבלו, למרות שתש"צ עדיין לא באופק......@רחלקר @תלמיד מירושלים
ושאר תושבי ביתר
העדכון על החלוקה היה מפה לאוזן כמו שהיה לפני פסח
היום הייתי שמה בשביל חבר שעבר דירה ואמרו לי שכל הכרטיסים יצאו אתמול לחלוקה [נתנו לי את המספר של השליח בכדי לתאם איתו את הכתובת החדשה] והכרטיסים שלא ימצאו את בעליהם יחזרו למקום הנ"ל ברחוב סלונים אחרי החג
מידיעה שקבלתי, אתמול חילקו ברחובות המודעי, סלונים, רבי עקיבא, הגר"א. אם זה ימשיך בקצב הזה בעז"ה עד שנת תש"צ כל העיר תקבל....
המפיץ של ביתר אדם אחראי.@רחלקר @תלמיד מירושלים
ושאר תושבי ביתר
העדכון על החלוקה היה מפה לאוזן כמו שהיה לפני פסח
היום הייתי שמה בשביל חבר שעבר דירה ואמרו לי שכל הכרטיסים יצאו אתמול לחלוקה [נתנו לי את המספר של השליח בכדי לתאם איתו את הכתובת החדשה] והכרטיסים שלא ימצאו את בעליהם יחזרו למקום הנ"ל ברחוב סלונים אחרי החג
מידיעה שקבלתי, אתמול חילקו ברחובות המודעי, סלונים, רבי עקיבא, הגר"א. אם זה ימשיך בקצב הזה בעז"ה עד שנת תש"צ כל העיר תקבל....
שלום וברכה לכל תושבי ביתר עילית!המפיץ של ביתר אדם אחראי.
למרות שאיכות הרשימות שהתקבלו מהרשות המקומית היו למטה מכל ביקורת, גם הכתובות וגם הטלפונים, הוא הגיע כמעט לכל משפחה בסבב הקודם.
אין לנו ספק שגם הפעם הוא יגיע לכל אחד.
כפי שכתבנו קודם, הוא הבטיח לסיים את חלוקת כל הכתובות התקינות לפני ראש השנה, ואת השאר מיד אחרי ראש השנה.
ממתין לתגובהשבוע טוב.האם משפחה בת 8 נפשות (שבהם 2 בוגרים מעל 18)וקיבלה בסך הכל 5200 שח נשמע הגיוני?
בטח הגיוניממתין לתגובה
כל הורה מקבל 800 שקל ילדים מקבלים 600 שקל.בטח הגיוני
כי פעימה שלישית היתה רק 1000 ש"ח
ועל הבוגרים מעל גיל 18 לא מקבלים
1600 שקל.
מה החשבון?1600 שקל.
פעימה ראשונה 300 שקל לכל הורה, פעימה שניה 300 שקל לכל הורה, פעימה שלישית 200 שקל לכל הורה.מה החשבון?
כמה לכל פעימה?
ילדים מעל 18 שגרים איתי רשמית (הכתובת שלהם מעודכנת בכתובת שלי בתעודת הזהות )לא זכאים כלל?כל הורה מקבל 800 שקל ילדים מקבלים 600 שקל.
החשבון מתאים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: