דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

תלמיד מירושלים

משתמש צעיר
אשל ירושלים תודה קיבלתי היום בביתר י יש שם עדיין המון כרטיסים והם הולכים לפי רחובות כרגע בגבעה אי בבי עוד לא התחילו ונראה שלא יסיימו לפני סוכות חנוכה פורים מקווה שעזרתי

זכריה התימני

משתמש פעיל
אשל ירושלים תודה קיבלתי היום בביתר י יש שם עדיין המון כרטיסים והם הולכים לפי רחובות כרגע בגבעה אי בבי עוד לא התחילו ונראה שלא יסיימו לפני סוכות חנוכה פורים מקווה שעזרתי
אבקש מכל משתמשי הפורום,
באם הינכם יודעים מידע אודות החלוקה בביתר עילית גבעה B,
אנא עדכנו מיידית באשכול זה,
תודה מראש

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
שלום לכולם
מישהו יודע אולי לעזור לי?
בטרם סיימנו לממש את סכום הפעימה הראשונה, הכרטיס נטען בחזרה ל1000 שח
כך שהפסדנו את הכסף שהיה טעון שם:(
אשמח לעזרה

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שלום לכולם
אשמח לעזרה
לא הפסדתם כלום.
כל ההטענות יחד ישלימו את מה שאתם אמורים לקבל.

ברוך ה

משתמש רשום
אפשר להטעין הכל על אחד, תתחילו להשתמש בכרטיס, והוא יוטען אוטומטית.
@אשל ירושלים
אני קיבלתי שלשום על זוג ושני ילדים והכרטיס מוטען ב1000 ש"ח מה הסכום הסופי שאני אמור לקבל בכל הפעימות יחד ? והאם כרגע הכל עובד על כרטיס אחד ולא כמו לפני שבועות שעל כל 1000 קיבלו כרטיס ?

ברוך ה

משתמש רשום
@רחלקר @תלמיד מירושלים
ושאר תושבי ביתר
העדכון על החלוקה היה מפה לאוזן כמו שהיה לפני פסח
היום הייתי שמה בשביל חבר שעבר דירה ואמרו לי שכל הכרטיסים יצאו אתמול לחלוקה [נתנו לי את המספר של השליח בכדי לתאם איתו את הכתובת החדשה] והכרטיסים שלא ימצאו את בעליהם יחזרו למקום הנ"ל ברחוב סלונים אחרי החג
מידיעה שקבלתי, אתמול חילקו ברחובות המודעי, סלונים, רבי עקיבא, הגר"א. אם זה ימשיך בקצב הזה בעז"ה עד שנת תש"צ כל העיר תקבל....

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום לכולם
אשמח לעזרה
כל זמן מה אם אני לט וןעה פעמיים בחודש הכרטיס מוטען עד 1000 ש"ח
למשל הכרטיס הוטען פעם ראשונה ב1000 ש"ח
עד הטעינה השנייה השתמשו עם 278 ש"ח
בטעינה השנייה יוטען 278 ש"ח עד שיוטען כל הכסף המגיע לך

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אב
@רחלקר @תלמיד מירושלים
ושאר תושבי ביתר
היום הייתי שמה בשביל חבר שעבר דירה ואמרו לי שכל הכרטיסים יצאו אתמול לחלוקה [נתנו לי את המספר של השליח בכדי לתאם איתו את הכתובת החדשה] והכרטיסים שלא ימצאו את בעליהם יחזרו למקום הנ"ל ברחוב סלונים אחרי החג
מידיעה שקבלתי, אתמול חילקו ברחובות המודעי, סלונים, רבי עקיבא, הגר"א. אם זה ימשיך בקצב הזה בעז"ה עד שנת תש"צ כל העיר תקבל....
אבל שני השמות שכתבת, כתבו בעמוד הקודם שהם כבר קיבלו, למרות שתש"צ עדיין לא באופק......

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@רחלקר @תלמיד מירושלים
ושאר תושבי ביתר
המפיץ של ביתר אדם אחראי.
למרות שאיכות הרשימות שהתקבלו מהרשות המקומית היו למטה מכל ביקורת, גם הכתובות וגם הטלפונים, הוא הגיע כמעט לכל משפחה בסבב הקודם.
אין לנו ספק שגם הפעם הוא יגיע לכל אחד.
כפי שכתבנו קודם, הוא הבטיח לסיים את חלוקת כל הכתובות התקינות לפני ראש השנה, ואת השאר מיד אחרי ראש השנה.

קובי 162

משתמש צעיר
מוזיקה ונגינה
שבוע טוב.האם משפחה בת 8 נפשות (שבהם 2 בוגרים מעל 18)וקיבלה בסך הכל 5200 שח נשמע הגיוני?

זכריה התימני

משתמש פעיל
המפיץ של ביתר אדם אחראי.
למרות שאיכות הרשימות שהתקבלו מהרשות המקומית היו למטה מכל ביקורת, גם הכתובות וגם הטלפונים, הוא הגיע כמעט לכל משפחה בסבב הקודם.
אין לנו ספק שגם הפעם הוא יגיע לכל אחד.
כפי שכתבנו קודם, הוא הבטיח לסיים את חלוקת כל הכתובות התקינות לפני ראש השנה, ואת השאר מיד אחרי ראש השנה.
שלום וברכה לכל תושבי ביתר עילית!
קיים כמות גדולה של כרטיסים שנמצאים במחסן בגבעה A,
שניתן לקחתם מהשליח ע"י זיהוי עם ת.ז. ומס' פלאפון,
הכטיסים נמצאים ברח' ר' עקיבא,
ליד קידישיק בסימטה מצד ימין הדלת השניה מצד ימין, דלת אחרי "מקראות", שער בצבע שחור,
מקווה שעזרתי...
שנה טובה.

העבירו הלאה לטובת כל הממתינים ארוכות!

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה