מי שלא במערכת, לא יקבל. הפרוייקט הסתיים.הי יש מי שיכולה לעזור לי? להפנות אותי למישהו שם?
מי שלא במערכת, לא יקבל. הפרוייקט הסתיים.הי יש מי שיכולה לעזור לי? להפנות אותי למישהו שם?
הפרוייקט הסתיים.שאלה
עכשיו קיבלתי אישור על הנחה בארנונה
לשנת 2021
האם אקבל את התלושים?
וא"כ איזה פעימות יהיה לי שם?
תודה
תתקשרי למערכת הממוחשבת, אם נאמר שאת זכאית, תקבלי בקרוב, לאחר שדפוס בארי יעביר את הכרטיסים לבר הפצה.שלום.
דיברתי לפני חודש עם נציג שאמר שהעירייה שלנו הגישה אותנו אליכם ב-27/5, כשאני קיבלתי אישור מהעירייה בחודש מרץ שהבקשה שלי עודכנה, אין לי מושג אם זה נכון שכ"כ הרבה זמן עד שהגישו אותנו בכל אופן הנציג אמר לי שעוד כחודש אקבל את התווים וכעת לא מצליחה ליצור קשר בטלפון איך אפשר לברר מה קורה עם זה???
הפרוייקט הסתיים.
עד כמה שידוע לי. אין אפשרות. הם לא מקבלים שמות חדשים. רק תיקונים.משיחה עם עיריית בני ברק
הובהר לי שמאחר והאישור התקבל רק עכשיו
והתחלתי להגיש את הבקשה להנחה
לפני שהגיע הזמן
הם צריכים לשאול את משרד הפנים ויחליטו לפי זה
משהו יודע מה אמור לצאת עם זה?
הסתיים מבחינת קליטת שמות חדשים או תיקון שגויים.באופן כללי הסתיים?
או רק אצלכם
כי אני אמורה לקבל מפתחון לב
אנחנו סורקים ידנית ומשלימים הטענות לאלה שחסר להם.@אשל ירושלים
מחכים עדיין לפעימה ראשונה בכרטיס שבהתחלה רק על שם אחד וכבר עודכן לפני הרבה מאד זמן
מתי תהיה ההטענה?
הטענה ראשונה ושניה; 300 שקל להורה ו225 שקל לילד.איך אני יכולה לדעת כמה הגיע לנו לקבל בסה''כ ובכל פעימה?
איך הולך החישוב?
תשלח אימייל למוקד@אשל ירושלים אשמח מאד לעזרה
הכרטיסים הוטענו לנו בפימה שניה בסכום נמוך מפעימה ראשונה?
למה? יש איפה לבדוק כמה נטען לי כל פעם או לסדר את זה???
כבר לפני כמעט חודשיים זה היה מעודכן במענה האוטומטי.אנחנו סורקים ידנית ומשלימים הטענות לאלה שחסר להם.
זה במידה ועודכנו אצלנו נפשות נוספות.
תבדקו במענה האוטומטי את מספרי הזהות האחרים האם הם במערכת.
אנחנו סורקים ידנית ומשלימים הטענות לאלה שחסר להם.
זה במידה ועודכנו אצלנו נפשות נוספות.
תבדקו במענה האוטומטי את מספרי הזהות האחרים האם הם במערכת.
עכשיו בדקתי שוב והמענה היה שהכרטיסים מודפסים ואין מספר טלפון מעודכן...כבר לפני כמעט חודשיים זה היה מעודכן במענה האוטומטי.
אנחנו אמורים בעצם לקבל את הסכום המקסימלי (2400 ש''ח טעינה ראשונה)הטענה ראשונה ושניה; 300 שקל להורה ו225 שקל לילד.
הטענה שלישית ; 200 שקל להורה ו150 שקל לילד.
היה כאן קישור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: