מוזרררר,1 שרות בשפה העברית
6 לכל נושא אחר
1 אישור
ואז הודעה מידע על פעימה שלישית
ואז שוב
1 למענה בשפה העברית
ושוב הקשת תעודת זהות
מידע כללי
ואחרי זה הנך מועבר לנציג שרות
אולי רק לאלו שפשוט מחכים לפעימה שלישית.. לא לאלו שמחכים לכרטיס
מוזרררר,1 שרות בשפה העברית
6 לכל נושא אחר
1 אישור
ואז שוב
1 למענה בשפה העברית
ושוב הקשת תעודת זהות
מידע כללי
אצלי התנתק אחרי שהקשתי את תעודת הזהות שלי בפעם הראשונה אז "שלפתי" מספר זהות של קרוב משפחה שאני יודע שקיבל את הכרטיס ועכשיו אני ממתין למענה אנושי...1 שרות בשפה העברית
6 לכל נושא אחר
1 אישור
ואז שוב
1 למענה בשפה העברית
ושוב הקשת תעודת זהות
מידע כללי
ברור לכם שעליתם כאן על סטראטאפ..אצלי התנתק אחרי שהקשתי את תעודת הזהות שלי בפעם הראשונה אז "שלפתי" מספר זהות של קרוב משפחה שאני יודע שקיבל את הכרטיס ועכשיו אני ממתין למענה אנושי...
תודה רבה!
הכנסתי מספר של מישהו קיבל, ואומרים לי שהוא לא במערכת..אצלי התנתק אחרי שהקשתי את תעודת הזהות שלי בפעם הראשונה אז "שלפתי" מספר זהות של קרוב משפחה שאני יודע שקיבל את הכרטיס ועכשיו אני ממתין למענה אנושי...
תודה רבה!
תנסה מישהו שעדיין לא קיבל פעימה שלישיתהכנסתי מספר של מישהו קיבל, ואומרים לי שהוא לא במערכת..
חה חה חהתנסה מישהו שעדיין לא קיבל פעימה שלישית
אצלי התנתק אחרי שהקשתי את תעודת הזהות שלי בפעם הראשונה אז "שלפתי" מספר זהות של קרוב משפחה שאני יודע שקיבל את הכרטיס ועכשיו אני ממתין למענה אנושי...
תודה רבה!
תנסה מישהו שעדיין לא קיבל פעימה שלישית
@אשל ירושלים פרצת אבטחה...יייש!!! ענו לי!!!
סוף סוף הצלחתי לעדכן מספר טלפון כמו שצריך...
גם לי...יייש!!! ענו לי!!!
סוף סוף הצלחתי לעדכן מספר טלפון כמו שצריך...
בעבר שלחנו כרטיס חילופי, היום שולחים חילופי רק למי שהכרטיס שאבד הוא הכרטיס היחיד שלו, במידה ויש למשפחה כרטיסים נוספים, מבטלים את הכרטיס שאבד ומטעינים את הכסף בכרטיסים הנותרים.התקשרתי למוקד
ענו לי מאוד מהר
פקידה נחמדה
אבל אמרה לי שאני צריכה לבטל כרטיס אחד
ועוד חודש יעבירו לשני
זכור לי שכתבו כאן פעם שכבר לא עושים את זה
מי שאיבד איבד
@אשל ירושלים כדאי לדווח
או להמתין שאולי אמצא??
חחח לא סתם ליטאי פשוט, ליטאי מתוחכם.....@אשל ירושלים פרצת אבטחה...
הכל יוטען, לא לדאוג@אשל ירושלים תוכל/י להתיחס רגע?
תודה רבה!
החל משבוע הבא מפיצים 30 אלף כרטיסים ואתה ביניהם@אשל ירושלים לפני יותר מחודש אמרו שאנחנו זכאים, ונקבל בעוד חודש את הכרטיסים
לא קיבלנו כלום
תוכל לבדוק בבקשה מה קורה עם זה?
ייש"כ!
בבקשה, https://service.isracard.co.il/isracard/externals?reqName=PerutIskaotLekartis_914תודה
אני לא מעונינת לבדוק יתרה
אלא לערוך חשבון כולל למעקב של כמה הפקידו לי עד כה.
בפעם הראשונה אמרו לי הרישום מתעדכן במשרד האוכלוסין ואח"כ ישלח הכרטיס, משוער חודש.תתקשר למוקד האוטומטי 0777711174, איזה הודעה אתה שומע כשאתה מקליד את התעודת זהות שלך?
תודה רבהבבקשה, https://service.isracard.co.il/isracard/externals?reqName=PerutIskaotLekartis_914
רק שימי לב שעבור כל חודש יש לציין את החודש הבא, לדוג' על התנועות בחודש 5 יש לחפש חודש 6.
גם אני בינהם? שאלתי כנ"ל בטלפון אני זכאי ולא יודע למה לחכות.החל משבוע הבא מפיצים 30 אלף כרטיסים ואתה ביניהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: