החלוקה תתחיל בשבוע הבא, היות ומדובר על עשרות אלפי כרטיסים, ההערכה היא שהחלוקה תסתיים בעוד כחודש.@אשל ירושלים , היינו אמורים לקבל את הכרטיס כבר לפני חודש וחצי, היום שהתקשרתי שוב לבדוק מה קורה במספר הזה 0777711174, נאמר לי שהצפי לקבלת הכרטיסים יהיו בעוד כחודש,
1. האם אכן אנו אמורים לקבל את הכרטיס עוד כל כך הרבה זמן, למרות שכבר נרשמנו בעירייה לפני יותר מחודשיים?
2. אמורה להיות הקפאה של התקציבים לכך, ולכן לא נקבל את הכרטיס עם מלא הכסף מכל הפעימות?
תתקשר למוקד האוטומטי 0777711174, איזה הודעה אתה שומע כשאתה מקליד את התעודת זהות שלך?
@אשל ירושלים אשמח לתשובהלפני חודש וחצי עודכנו עוד נפשות והפרטים נמצאים זכאים במערכת ועדיין לא נכנס פעימה ראשונה.
מה אפשר לעשות?
עוד כמה ימים זה יסתדר (יגידו בטלפון שאת מעודכנת אבל לא כאב בית)איך יכול להיות שפרטי נשמטו מהמערכת? לפני כן היו. ועדיין לא קיבלנו כרטיסים. פרטיו של בעלי קיימים כן
באיזה שלוחה אמור להיות מענה אנושי?0777711174, עדיף להתקשר אחר הצהריים
כתוב מאחורי הכרטיס טלפון לבדיקת יתרה
נגמר הכסף שהוקצב ולכן הוטען רק חלק מהכסף.
תתקשר למוקד האוטומטי 0777711174, איזה הודעה אתה שומע כשאתה מקליד את התעודת זהות שלך?
@אשל ירושלים תוכל/י להתיחס רגע?@אשל ירושלים אשמח לתגובתכם.
אני בבית שמש. עד עכשיו הכל עבד כשורה, ועכשיו משום מה הפעימה השלישית לא נטענת בכרטיס.
האם עדיין לא מילאתם לכולם, או שיש כאן איזו תקלה שצריך לפתור?
ואם צריך, מה צריך לעשות?
תודה רבה.
באיזה שלוחה עונים???התקשרתי למוקד
ענו לי מאוד מהר
פקידה נחמדה
בשלוחה הרגילהבאיזה שלוחה עונים???
מה הפירוש שלוחה רגילה?בשלוחה הרגילה
לא הקשתי משהו מיוחד
אחרי שהם אומריםמה הפירוש שלוחה רגילה?
אני לא מצליח להגיע לאופציה של מענה אנושי!
בשלוחה 6?אחרי שהם אומרים
שהכרטיסים מוטענים בימים אלו בפעימה שלישית
וחלוקת כרטיסים נוספת תתבצע בתחילת חודש הבא
משהו כזה
ואז פניות בנושאים אחרים
ואז צריך להקיש מספר זהות, ואז אומרים שפרטיי מעודכנים במערכת, ואז מתנתקקקאחרי שהם אומרים
שהכרטיסים מוטענים בימים אלו בפעימה שלישית
וחלוקת כרטיסים נוספת תתבצע בתחילת חודש הבא
משהו כזה
ואז פניות בנושאים אחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: