פורסם שהשבוע יתחיל הפעימה השלישיתאשל, מתי הפעימה השלישית?
או שדוברמן הולך לעצור את זה??
מקור?פורסם שהשבוע יתחיל הפעימה השלישית
אחד הידיעונים בק"סמקור?
מה יש עד ה30/05? אנחנו מטפלים בכל אלו שאושרו על ידי הרשויות, כולם (כל מי שזמין טלפונית והטלפון הרשום אצלנו תקין) יקבלו.@אשל ירושלים עדיין לא קיבלנו בירושלים למרות שהיינו אמורים לקבל עד 30/5 ואף אחד לא יצר איתנו קשר.
מה אפשר לעשות?
הכסף יחזור לכרטיס תוך שבועייםקניתי קניה ביש חסד והיה בקניה גם בירה שחורה ללא אלכוהול תכל'ס בסוף הקניה הוא כותב לי שיש בקניה דברים שלא עוברים עם הכרטיס אז ביטלתי את הבירות ואז העברת את הכרטיס ואני רואה שהוא פשוט חייב פעמיים, מה עושים?
יש לינק בדפים קודמיםהאם יש אפשרות לקבל/לצפות בפירוט עסקאות בכרטיסים ?
אם כוונתכם לעידכון מספר נפשות, עידכונים אלו בוצעו רק על ידי הרשויות המקומיות, ובכל מקרה לא ניתן לעדכן יותר.שלום רב
שמעתי שמסתובב כאן קישור לעדכון פרטים למי שקיבל סכום נמוך יותר.
אפשר בבקשה לקבל?
בהודעה שקיבלנו מהעירייה אמרו שאמורים לפנות אלינו עד לתאריך זה, ואף אחד לא פנה.מ
מה יש עד ה30/05? אנחנו מטפלים בכל אלו שאושרו על ידי הרשויות, כולם (כל מי שזמין טלפונית והטלפון הרשום אצלנו תקין) יקבלו.
אני לא יודעת מה היתה הטעותאם כוונתכם לעידכון מספר נפשות, עידכונים אלו בוצעו רק על ידי הרשויות המקומיות, ובכל מקרה לא ניתן לעדכן יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: