אנחנו נקבל השלמות עד ה10@אשל ירושלים
כתבת כאן באשכול כי כבר סיימתם לקבל נתונים מהעירייות
אך לפי מה שאני יודע אומרים אצלכם במוקד לאנשים, וכן בעיריות שונות ברחבי הארץ שעד ה 10 לחודש ניתן עדיין להשלים נתונים
מה האמת ?
לא ידוע... יקח זמן@אשל ירושלים יש לך מידע בעניין?
מתי הפעימה האחרונה?
דיווחתי כהוראתך, ועבר יותר מחודש ולא קיבלתי כלוםתתקשר ל0777711174 תדווח על אובדן במענה האוטומטי, תוך חודש הענין יטופל, הם יבדקו האם ניתן להטעין בקיים או שאתה זקוק לכרטיסים חילופיים
צודק, בהמשך כתבתי שכל נושא האיבודים יטופלו על ידינו בסוףדיווחתי כהוראתך, ועבר יותר מחודש ולא קיבלתי כלום
לא ברור למה המערכת לא מזהה, תשלחי לי בפרטי את הפרטים שלכם ואבדוק.לכאורה אנחנו אמורים לקבל 3 כרטיסים, קיבלנו אחד, שהגיע בדרך מאד מוזרה.
אף אחד לא התקשר (אני בד"כ מאד עוקבת וחוזרת למספרים וכו' )
הכרטיס התגלגל בתיבות דואר, הגיע לקופת צדקה ומשם אלינו, אבל רק אחד...
איך נדע איפה הכרטיסים האחרים? הם לא אמורים להיות ביחד?
אולי הכרטיסים האחרים נזרקו או נאבדו ורק אחד ניצל...?
המערכת טלפונית משום מה לא מזהה אותנו, עם מי אפשר לדבר בדרך אנושית ולא במערכת אוטומטית שלא מזהה ומתנתקת בלי להתייחס. (גרים בירושלים)
תודה!
תמשיך לעקוב ולהתקשר, אנחנו מקבלים עידכונים עד סוף שבוע, מקווה שאתם שם.אם לפני התאריך האחרון להגשת הבקשה הגשתי וכבר קיבלתי הודעה מהעיריה שבקשתי אושרה אבל משום מה באשל ירושלים שכחו ממני וכבר עבר כחודש מאז ההודעה של העיריה ואני עדין לא מעודכן במערכת אז מה אפשר לעשות?
תתאר לך שמה שקרה עד היום ש200 אלף איש התקשרו לוודא מול מענה אנושי.@אשל ירושלים ,
ביטלתם את המענה האנושי?
אנ רוצה לוודא שאכן פרטיי עודכנו במערכת, שלא נעבור את המועד..
תודה רבה רבה!!
יש לי בעיה שרק בעלי והילד מופיעים בזכאות, ואני רשומה על ההורים, איך אני יכולה לדעת האם העבירו את הזכאות שלי מההורים שלי לבעלי?תתאר לך שמה שקרה עד היום ש200 אלף איש התקשרו לוודא מול מענה אנושי.
יש מענה אוטומטי שמודיע לך אם פרטיך במערכת ומה בדיוק הסטאטוס שלך.
אולי כדאי שתוסיפו בפירוט האוטומטי במערכת גם על כמה נפשות יש זכאות..יש לי בעיה שרק בעלי והילד מופיעים בזכאות, ואני רשומה על ההורים, איך אני יכולה לדעת האם העבירו את הזכאות שלי מההורים שלי לבעלי?
אז ההורים קיבלו עבורך? תתחשבני איתםיש לי בעיה שרק בעלי והילד מופיעים בזכאות, ואני רשומה על ההורים, איך אני יכולה לדעת האם העבירו את הזכאות שלי מההורים שלי לבעלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: