אותה הודעה קבלתי מטעם עיריית בני ברק@אשל ירושלים
מה זה אומר. מתי יתעדכן?
טיפול בפנייה מספר בנושא בדיקת זכאות לתווי מזון 2021 הסתיים.
שלום, נמצאתם זכאים לתווי מזון והפרטים הועברו למשרד הפנים הפרטים עודכנו יום טוב.
תודה על שפנית אל בית שמש
אחרי שנסיים לקלוט ולעדכן את כל המשפחות, בסביבות חודש או יותרמתי הפעימיה השלישית?
@אשל ירושלים
תפנה לשרות הלקוחות של הרשת בה קנית, הם יחזירו לך את הכסף לכרטיסמה אני אמור לעשות אם ניסיתי לקנות בירה ללא ידיעה שאי אפשר
ואיפסו לי את הכרטיס ?
האם אני יכול לקבל את בחזרה האם זה מונע מלקבל בעתיד?
בטלפון של המוקד האוטמטי 0777711174איך אפשד לברר האם אני רשום במאגר כי למרות שאני עומד בקריטריונים בעיריה מנפנפים אותי ולא נותנים לי להבין האם העבירו את השם שלי או לא ...
מנסים להתקשר למוקד שוב עוד כמה ימים, ובודקים האם זה נקלט@אשל ירושלים קיבלתי מעיריית ירושלים אישור שאני זכאית לכרטיסים (ב-18 לחודש)
התקשרתי למוקד והקשתי תעודת זהות ואמרו לי שהפרטים לא במערכת
מה עושים?
מחלקים כעת את אלו שנשארו מהישנים ואת החדשים שהדפסנו.מתי יש חלוקה של כרטיסים באשדוד
מחלקים כעת את אלו שנשארו מהישנים ואת החדשים שהדפסנו.מתי מחלקים את הכרטיסים בערד?
אם ההודעה מהשבועיים האחרונים, תקבלו את הכרטיס בעוד כמה שבועות.@אשל ירושלים
מה זה אומר. מתי יתעדכן?
טיפול בפנייה מספר בנושא בדיקת זכאות לתווי מזון 2021 הסתיים.
שלום, נמצאתם זכאים לתווי מזון והפרטים הועברו למשרד הפנים הפרטים עודכנו יום טוב.
תודה על שפנית אל בית שמש
לעיר אחרת?@אשל ירושלים
אם עברנו דירה ובמערכת הטלפונית אומרים שאנחנו זכאים
שלחנו מייל לכתובת שאומרים במערכת עם שינוי כתובת היום תוך כמה זמן אמורים לטפל בזה?
תודה מראש!
לעיר אחרת?
אין מצב שתקבלו בעיר אחרת
אין מצב שתקבלו בעיר אחרת
אין תאריכים שניתן לתת, אנחנו מקבלים מהרשויות רשימות, מעדכנים במערכת וכשמצטברת כמות, שולחים להדפסה.מתי חלוקה בביתר
למי שהגיש לפני יותר מחודש ועדיין לא קיבל ואישרו לו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: