צדיק וטוב לו
משתמש צעיר
למעשה מי שננעל לו הכרטיס כי הוא קנה יין מה הוא צריך לעשות בכדי שיחזירו לו
אבקש אך ורק דרך שהועילה אני אחרי כל הניסיונות
אבקש אך ורק דרך שהועילה אני אחרי כל הניסיונות
שלום ל @אשל ירושלים.
שאלה דחופה.
במסגרת עבודתי עם משפחות נזקקות. נתקלתי היום במשפחה נזקקת ביותר, שלא קיבלה את התווי מזון באופן אוטומטי כיון שההנחה שלהם בארנונה היא עקב נכות ולא עקב הכנסה נמוכה.
הם במצב כ"כ מוזנח שהם לא ידעו אפילו על זכאות זו.
השאלה היא אם יש לי עוד מה לעשות בעניינם או שהעסק אבוד. אשמח למידע ולעזרה!
@אשל ירושלים, מקפיץ, דחוף ביותר. מדובר במשפחה שאין לה לחם לאכול, כפשוטו.נקודה כואבת מאוד!
הרבה אנשים שזכאים להנחה בארנונה מטעמי נכות (ואמורים להיות זכאים גם מטעמי הכנסה) לא קיבלו את התווים למרות שהם ממש נזקקים.
מה אתם רוצים ממנו? הכסף הוא ממשרד הפנים, שקבע שניתן להגיש בקשות עד ה13/5.@אשל ירושלים, מקפיץ, דחוף ביותר. מדובר במשפחה שאין לה לחם לאכול, כפשוטו.
תודה מראש!
העיריות מעבירים פרטים עד סוף החמישי ואם יש לך קשרים בעיריה באותה עיר תוכל להכניס אותם לבדיקה גם עכשיואם הוא יוכל לעזור או לשלוח אותי לגורם המתאים. והיה זה שכרו ושכרי.
אבוד?במוקד עירית ירושלים אמרו לי עכשיו שהמערכת סגורה. זה סופי לגמרי?
אנחנו לא קולטים משפחות חדשות מאז תחילת החודש, אנחנו ממתינים שהרשויות יסיימו לעבור על כל הבקשות שהגיעו עד ה15 לחודש (התאריך הסופי להגשת הבקשות), יעבירו אלינו במרוכז את כל אלו שהם אישרו ואז נקלוט בפעם אחת את כל המשפחות המאושרות.מישהו יודע כמה זמן לוקח עד שעיריית בית שמש מעבירים את המידע לאשל ירושלים?
קיבלתי אישור לפני יותר משבוע ובאשל ירושלים אומרים לי שאני לא זכאי
במוקד זה ברור סגור !במוקד עירית ירושלים אמרו לי עכשיו שהמערכת סגורה. זה סופי לגמרי?
דרום, מרכז, ירושלים ויו"ש
זה אומר שבעתיד תקבלו את הכרטיסים, ואת כל ההטענות בדיוק כמו אלו שקיבלו את הכרטיסים לפני חודשיים.@אשל ירושלים קיבלנו היום אישור לקבלת תווי מזון
מזה אומר שהפסדנו את הפעימה הראשונה כבר?
איך מקבלים את התווים בפועל?
ישר כח!
כן, התחלנו לחלק לפני שבועיים, בעוד שבוע מתחילים לחלק לעוד קבוצה שנמצאת כעת בהדפסה, ובעוד שלוש שבועות נתחיל לחלק את כל השאר.אשל ירושלים
רציתי לשאול , החלה החלוקה של התווים לאלו שהגישו בקשות דרך הרשויות ולא מכוח הנחה בארנונה ?
וכן אלו שכבר מופיעים אצליכם במערכת מתי יקבלו ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: