לא@אשל ירושלים האם בירושלים יש עדיין אפשרות להירשם?
לא@אשל ירושלים האם בירושלים יש עדיין אפשרות להירשם?
אפשר בבקשה לשלוח גם אלי הודעה, כדי שאוכל להשיב. תודה מראששלחתי
שלחתיאפשר בבקשה לשלוח גם אלי הודעה, כדי שאוכל להשיב. תודה מראש
שלחתי
תתקשרו ל0777711174 ותוודאו מולם שמספר הטלפון שלכם מופיע במערכת, לא ניתן לבצע את המשלוח ללא מספר טלפון תקין.@אשל ירושלים אני מאשדוד ואמרו מזמן (כמעט חודש) שאני זכאי לתווים ועדיין לא הגיע כלום ובמספר הטלפון נאמר שהפרטים נמצאים במערכת מה עושים?
בהחלט, שמות נוספים מגיעים אלינו מכל הרשויות.@אשל ירושלים
תודה על המסירות ועל המענה המהיר
יש סיכוי שיש עוד רשימות של אופקים שעדיין לא הגיעו אליכם?
אנחנו מקבלים מעת לעת קבצים מהרשויות, ומחכים להצטברות השמות לפני שקולטים אותם, אם קיבלתם מהעיריה אישור, סביר להניח שבימים הקרובים יקלטו אתכם במערכת, תמשיכו לעקוב.@אשל ירושלים
למה עדיין פרטינו לא קיימים במערכת?
הגשנו טופס מקוון כבר לפני בערך חודש, קיבלתי אישור מעיריית ירושלים שאנו זכאים בתאריך 22.4.21
ועדיין לא קיבלנו כלום ולא דיברו איתנו.
למי אפשר לפנות?
לא הוטען לנו הכרטיס בפעימה השניה - בירושלים,ב"ה , ערב חג השבועות פ"א, סיימנו את ההטענה השניה, למעט חריגים (לדוגמא: משפחות שהרשות ביצעה בהם תיקונים של מספר נפשות, ואחרים) שאותם אנחנו מטעינים ידנית אחד אחד
לא הוטען לנו הכרטיס בפעימה השניה - בירושלים,
ולא אמור להיות אצלינו משהו חריג וכדו
מה צריך לעשות?
תודה רבה!
אני הגשתי בקשה בעריית י-ם בתחילת מרץ ואושר לי הבקשה
לפני כחודש אשל-ירושלים. טענו שיש פרטים לא נכונים
עברו איתי ביחד על הל הפרטים - והכל תקין
ועדיין אני מחכה לכרטיס...
מה יכול להיות הבעיה??????
תגישי טופס פניה כללי באתר MAST של בית שמשאני זכאית להנחה בארנונה הגשתי בקשה, ועדיין לא קיבלתי עדכון אודות התלושים, איפה אני יכולה לברר איפה זה עומד?
אזור בית שמש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: