לא, גובה הסכום של ההטענה השלישית תלוי במספר הבקשות המאושרות.... יתכן והסכום יהיה זהה להטענות הקודמות, אולם יתכן ויהיה נמוך יותר או גבוה יותר.זה לא אותו סכום ב3 ההטענות?
לא, גובה הסכום של ההטענה השלישית תלוי במספר הבקשות המאושרות.... יתכן והסכום יהיה זהה להטענות הקודמות, אולם יתכן ויהיה נמוך יותר או גבוה יותר.זה לא אותו סכום ב3 ההטענות?
מה זאת אומרת?במספר הבקשות המאושרות...
של כל המשפחות, סכום הסיוע הכללי שאושר מתחלק לכלל המשפחותמה זאת אומרת?
בקשות של מי?
הוטען לי- תודה רבה!לכבוד אשל ירושלים-
מתי מטעינים פעימה שניה ואיך?
במוקד לא עונים לי....
אשמח מאד לתשובה היות והכסף דחוף לי לפני החג.
תודה רבה וחג שבועות שמח!!!
@אשל ירושליםהוטען לי- תודה רבה!
אין צורך לפנות, ההטענה מתבצעת מידי יום, בהתאם לקבלת המידע מישראכרט על השימוש שבוצע בכרטיס, עד להשלמת הטעינה.@אשל ירושלים
אשמח לדעת למה הוטען לי בפעם השניה רק 100 שח? זה קורה? צריכה לפנות אליכם או שיכול להיות שזה מוטען בהמשכים?
תודה על העזרה...
הבעיה היא שהכרטיס ריק ממזמן (ז"א שיש הרבה יותר מקום פנוי מ100 שח)אין צורך לפנות, ההטענה מתבצעת מידי יום, בהתאם לקבלת המידע מישראכרט על השימוש שבוצע בכרטיס, עד להשלמת הטעינה.
ב"ה , ערב חג השבועות פ"א, סיימנו את ההטענה השניה, למעט חריגים (לדוגמא: משפחות שהרשות ביצעה בהם תיקונים של מספר נפשות, ואחרים) שאותם אנחנו מטעינים ידנית אחד אחד.גם אני מביתר
לא קיבלתי
שלחתי מייל
והתקשרתי
כנראה אנחנו לא לבד
הבטיחו עד שבועות...... אולי התכוונו שבועות פ"ב
ומה עם אלה שלא קיבלו עדיין כרטיס בכלל????ב"ה , ערב חג השבועות פ"א, סיימנו את ההטענה השניה, למעט חריגים (לדוגמא: משפחות שהרשות ביצעה בהם תיקונים של מספר נפשות, ואחרים) שאותם אנחנו מטעינים ידנית אחד אחד.
תשלח לי פרטים בפרטי ואבדוק, הפיגור בסינכרון בין ישראכרט אלינו לא אמור להיות יותר משבוע.הבעיה היא שהכרטיס ריק ממזמן (ז"א שיש הרבה יותר מקום פנוי מ100 שח)
בעוד שבוע נתחיל חלוקה של עוד 17 אלף כרטיסים שהתקבלו מהרשויות בשבועיים האחרונים, וזה בנוסף לאלפי כרטיסים ישנים יותר שאנחנו מחלקים כעת, וכאלו שחברת ההפצה ניסו למסור ולא הצליחו, אליהם אנו יוזמים שיחה טלפונית נוספת לתיאום משלוח מחודש.ומה עם אלה שלא קיבלו עדיין כרטיס בכלל????
מה יהיה עם הפעימה השניה?בעוד שבוע נתחיל חלוקה של עוד 17 אלף כרטיסים שהתקבלו מהרשויות בשבועיים האחרונים, וזה בנוסף לאלפי כרטיסים ישנים יותר שאנחנו מחלקים כעת, וכאלו שחברת ההפצה ניסו למסור ולא הצליחו, אליהם אנו יוזמים שיחה טלפונית נוספת לתיאום משלוח מחודש.
עדיין יש אלפי כרטיסים של משפחות שאין לנו את מספרי הטלפון שלהם או שהם לא זמינים ולא עונים גם לאחר נסיונות מרובים, שמות אלו יועברו לרשויות, אם הם יצליחו לתת לנו מספר טלפון זמין, הם יקבלו, ואם לא הם יבוטלו.
לא הוטען לנו כלל הפעימה השניה (מירושלים).ב"ה , ערב חג השבועות פ"א, סיימנו את ההטענה השניה, למעט חריגים (לדוגמא: משפחות שהרשות ביצעה בהם תיקונים של מספר נפשות, ואחרים) שאותם אנחנו מטעינים ידנית אחד אחד.
שלחתילא הוטען לנו כלל הפעימה השניה (מירושלים).
מה אפשר לעשות????
לא אמור להיות אצלנו משהו חריג ולא שום תיקון נפשות.
כמו"כ קיבלנו את הכרטיסים לפני פסח ולא היו שום בעיות.
אולי אתם יכולים לשלוח אלי הודעה פרטית שאוכל להשיב ולכתוב את מספר הכרטיס.
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: