נשמע יותר שהרשות דיווחה עליכם כזוג בלי הילדים. תשלחי לי פרטים בפרטי, ואבדוק.@אשל ירושלים
קיבלנו רק 600 ש"ח למרות שיש לנו 6 ילדים ועבר כבר חודש ולא קיבלנו עוד כרטיס.
מה לעשות?
תודה רבה
כל כמה שבועות אנחנו מרכזים את כל האישורים שקיבלנו מהרשויות ומדפיסים כרטיסים, ההפצה הבאה, תחל בעוד כ10 ימים, מקווה שאתה שם.@אשל ירושלים ,
אני ממודיעין עילית
הגשתי בקשה מקוונת והודיעו לי שאושר
מתי בפועל אני אקבל את הכרטיסים ?
כל הכרטיסים שלא חולקו חוזרים אלינו, אנחנו מתקשרים למשפחות. מי שעונה, המעטפה שלו מועברת שוב לחברת המשלוחים לביצוע משלוח.@אשל ירושלים
אחי גר בקריית גת
קיבל הודעה שאמור לקבל כרטיס
מתברר שלפני כחודש שעמד אדם ברחוב וחילק והוא לא ידע מזה ולא קיבל ע"כ הודעה
מה עושים?
הגשתי דרך אתר MAST ,וקיבלתי הודעה במייל.@לאהר איך הודיעו לך ומתי הגשת? אני הגשתי ועוד לא קיבלתי אישור
וחוץ מזה? למה קיבלנו עידכון שבשעה הקרובה יטען לכרטיסנו- וכבר יומים שזה לא קרה?עידכונים אצלנו לא עוזרים הרבה, מכיוון שהשמות עם מספרי הטלפון הועברו כבר בעבר לחברת ההפצה, הם לא מחוברים אלינו און ליין ולכן קשה לתקן את מספרי הטלפון השגויים שקיבלנו מהעיריות
אני הגשתי בקשה בעריית י-ם בתחילת מרץ ואושר לי הבקשהכל הכרטיסים שלא חולקו חוזרים אלינו, אנחנו מתקשרים למשפחות. מי שעונה, המעטפה שלו מועברת שוב לחברת המשלוחים לביצוע משלוח.
מי שלא עונה, או שהמספר שלו שגוי, מנותק וכו' הכרטיסים שלו יבוטלו.
כמה פעמים מנסים להתקשר לבנ"א?מי שלא עונה, או שהמספר שלו שגוי, מנותק וכו' הכרטיסים שלו יבוטלו.
ואני ירושלמי ללא הטענה ראשונה...אשל,
הגיוני שעד עכשיו ירושלמי ללא טעינה שניה????
ואני שואל, עד מתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: