אשל ירושליםהיי
אני נרשמתי לפני חודש ועוד לא קיבלתי תושבה שאני זכאית מה יכול להיות
אם אתה מביתר, אז כנראה הטלפונים לא מכוונים אילךהבוקר קיבלתי הודעה שיגיעו אלי הכרטיסים אך הם בושש מלבןא ולרא קיבלתי שום טלפון מהשליחאשל חב"ד
www.prog.co.il
הייתי זמין כל היום בנתיים החל מאתמול אני מקבל כל הזמן עדכונים ממשרד הפנים כביכול יש אצלי כבר כרטיס
שם מעדכנים איפוא מכבדים את הכרטיסים וכן בנוגע לפעימה שניה
אשמח לתשובתך מה זה אומר??
עידכונים אצלנו לא עוזרים הרבה, מכיוון שהשמות עם מספרי הטלפון הועברו כבר בעבר לחברת ההפצה, הם לא מחוברים אלינו און ליין ולכן קשה לתקן את מספרי הטלפון השגויים שקיבלנו מהעיריותמספר הטלפון שלי רשום על שם מישהו אחר, - למרות שעידכן
מספר הטלפון של בעלי, שגם קיבל את ההודעה הזו- רשום על שמינו
אנחנו מירושלים.
לאיש אפשרות להגיש לא דרך העירייה?
אם חברת ההפצה עשתה נסיון למסור לכם בעבר ולא הצליחה, המעטפה חוזרת אלינו ואנחנו מתקשרים כדי לנסות לתאם משלוח.@אשל ירושלים
קיבלתי הודעה שאנחנו זכאים לפני חודש בערך, וגם במערכת של אשל אני שומעת שאנו זכאים,
מתי נקבל את הכרטיסים? (אנחנו מבית שמש)
תודה!!
גם לי ככה בדיוק, ואני מירושליםהבוקר קיבלתי הודעה שיגיעו אלי הכרטיסים אך הם בושש מלבןא ולרא קיבלתי שום טלפון מהשליחאשל חב"ד
www.prog.co.il
הייתי זמין כל היום בנתיים החל מאתמול אני מקבל כל הזמן עדכונים ממשרד הפנים כביכול יש אצלי כבר כרטיס
חיוב הוראת קבע מתבצע באמצעות מערכות מיחשוב, שפועלות מזה עשרות שנים.מעניין שלחייב הו"ק של מליוני אנשים כל חודש המערכות יודעות (בנקים ומשכנתאות)
ולהטעין כמה מאות שקלים למאות אלפי אנשים לוקח שבועות וימים
עוד חודש וחצימתי אמור להיכנס הפעימה השלישית והאחרונה לכרטיס???
בית שמש
אני לא יודע, כל עניני הזכאות באחריות הרשויות בלבד@אשל ירושלים שלום האם כדי לקבל המענק חייבים שני בני הזוג להיות רשומים באותה עיר לפי התקנון ?
כי אישתי רשומה בי-ם ואני לא העברתי עדיין את הכתובת לי-ם
ובטופס של עיריית ירושלים (למי שכרגע אין הנחה בארנונה אלא אמור להיות זכאי) הוא לא נותן להתקדם בלי להכניס פרטי בן זוג
ולא נותן להכניס מי שלא רשום בי-ם
הבוקר קיבלתי הודעה שיגיעו אלי הכרטיסים אך הם בושש מלבןא ולרא קיבלתי שום טלפון מהשליחאשל חב"ד
www.prog.co.il
אני אבדוקלא הגבת לי לגבי הודעה זואשל חב"ד
www.prog.co.il
תודה
ממש עכשיו קיבלתי הודעה מוקלטת שמשום מה השליח לא הצליח להשיג אותי ואין לי מושג למהאני אבדוק
תתקשר אליו, במקביל גם אני אבדוקממש עכשיו קיבלתי הודעה מוקלטת שמשום מה השליח לא הצליח להשיג אותי ואין לי מושג למה
בכל מקרה הביאו לי שם את מספרו האישי
להתקשר אליו מחר?
או שזה כבר אבוד
וחוזר אליכם?
תודה
כל הרשימות שקיבלנו מהעיריות עד סוף שבוע שעבר מעודכנות אצלנו במערכת, אין לנו מושג מתי העיריה תשלח לנו את הרשימה עם השם שלך.העיריה אמרה לי שאני זכאי לפני 3 שבועות וכשאני מתקשר לאשל אברהם ומקיש את הת"ז אומרים לי שאני לא זכאי כמה זמן אני אמור להמתין ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: