באתר כל זכות מופיעים קישורים לכל אתרי הרשויות
הגשת בקשה לקביעת זכאות לכרטיסי מזון נטענים
www.kolzchut.org.il
אין קישור למודיעין עילית. האם תושבי מודיעין עילית יכולים להגיש בקשה דיגיטלית או רק פיזית?
באתר כל זכות מופיעים קישורים לכל אתרי הרשויות
הגשת בקשה לקביעת זכאות לכרטיסי מזון נטענים
www.kolzchut.org.il
מישהו כאן כתב שהתאריך האחרון הוא סוף חודש אפריל.
מה האמת.
אולי @אשל ירושלים שלא היה כאן כבר כמה שעות, (דבר נדיר) ידע לומר בדיוק
מה פירוש קצת, אם קיבלתם 3 כרטיסים, זה אומר שקיבלתם יותר מ2000 שקל.ערב טוב אשל ירושלים
דבר ראשון תודה רבה,
קבלנו 3 כרטיסים, יש לנו 9 נפשות בבית, השתמשנו אתם קצת וכעת הם ריקים, איך נוכל לדעת בכמה כסף הם היו מוטענים, כדי לעקוב שלא היתה כאן טעות בסכום הנטען?
תודה
לפנות לרשות, הם אחראים על כל נושא הזכאות.אשל ירושלים ערב טוב
אישרו לי הנחה על 21 בתאריך 8.02 [על 2020 אין לי הנחה], וכשאני מתקשר לברר על זכאותי, עונים לי שפרטי לא מופיעים במערכת. מה עלי לעשות?
תודה רבה.
החזירו היוםמה נסגר עם שופרסל האם מתי שהוא יחזור הכסף עבר עדיין עוד שבוע ואין שום דבר ?.???
כל רשות נתנה תאריך אחרון אחר להגשהמישהו כאן כתב שהתאריך האחרון הוא סוף חודש אפריל.
מה האמת.
אולי @אשל ירושלים שלא היה כאן כבר כמה שעות, (דבר נדיר) ידע לומר בדיוק
פונים לרשות, זה אומר שהילדים לא מעודכנים בכלל
האתרים הם של הרשויות, לא שלנו, אנחנו לא נותנים תשובות על הזכאות
עלייך לפנות לרשות, אין לנו מידע בענין.@אשל ירושלים
תוכל לעזור לי ?
עדיין אין תאריךמתי פעימה ב'?
אז איך יודעים שבאמת השם שלנו עבר מהרשות אליכם? איך יודעים איפה זה עומד?האתרים הם של הרשויות, לא שלנו, אנחנו לא נותנים תשובות על הזכאות
@אשל ירושלים@אשל אברהם
האם יש אפשרות לעזור לי לעזור להורים שלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: