גם אני אשמח למידע בנושא- ירושליםאיפה מעדכנים בעיריית ירושלים? באתר שלהם אני לא רואה אופציה לעדכון ילד נוסף.
אשמח למידע מפורט בנושא
בתודה
גם אני אשמח למידע בנושא- ירושליםאיפה מעדכנים בעיריית ירושלים? באתר שלהם אני לא רואה אופציה לעדכון ילד נוסף.
אשמח למידע מפורט בנושא
בתודה
תתקשרו למחלקת ארנונה בעירייה 02-6296333איפה מעדכנים בעיריית ירושלים? באתר שלהם אני לא רואה אופציה לעדכון ילד נוסף.
אשמח למידע מפורט בנושא
בתודה
זה לא יכול להיטען יותר מ 1000 ש"ח.אתמול קיבלתי מייל מהערייה שנמצאתי זכאית ואני יקבל את הכרטיס בפעימה השלישית, והם יהיו טעונים לשלושה פעימות,
מישהו יודע מתי הפעימה השלישית, ולמה רק אז נקבל?
תתקשרו למחלקת ארנונה בעירייה 02-6296333
התקשרתי למוקד של עיריית ירושליםאיפה מעדכנים בעיריית ירושלים? באתר שלהם אני לא רואה אופציה לעדכון ילד נוסף.
אשמח למידע מפורט בנושא
בתודה
טלפון 07777-111-74 (הטלפון שהיה רשום למעלה זה רק לתושבי ירושלים)ומה המייל?
שיבדקו לפי הסכום אם זה כרטיס אחד מתוך שתיים או שמספר הילדים לא מעודכןאנחנו בבית שמש. אני ושכנים שלי קיבלנו רק חצי מהסכום.
תודה על הבירורהתקשרתי למוקד של עיריית ירושלים
תינוק שנולד אחרי ה1 בינואר של השנה 2021
לא יהיו זכאים עליו גם לתוים
תמלא טופס ותגישמשהו יכול למצוא לי דרך לשלוח פרטים אם לא קבלתי הנחה בקרית אתא
שם בעייריה טוענים שזה קשור למשרד הפנים
משהו יכול לעזור!
תודה רבה!תמלא טופס ותגיש
אני גם גר בביתר, נסיתי לשלוח מייל לכל המחלקות בעיריה כמו כן לאשל ירושלים, ומחכה למעלה משבוע כבר למענהאני מביתר קיבלתי רק אתמול מעטפה אחת עם כרטיס אחד. כנראה יגיע מעטפה נוספת עם כרטיס נוסף כי לפי הסכום אמורים לקבל 2 כרטיסים.
בביתר עדיין לא כולם קיבלו, השליחים עדיין בפעולה. אם אתם רוצים להיות בטוחים שאתם ברשימת הזכאים תשלחו מיל לערייה ותוודאו שאתם ברשימות שנשלחו לאשל. ככה אני עשיתי עוד לפני החג. כדי שלא תחכו סתם
לא יהיו זכאים עליו, לעוד 225 ש"חהתקשרתי למוקד של עיריית ירושלים
תינוק שנולד אחרי ה1 בינואר של השנה 2021
לא יהיו זכאים עליו גם לתוים
זה מעניין, היום קניתי בכרטיס ובקבלה היה רשום תוקף: 04/21זה לא יכול להיטען יותר מ 1000 ש"ח.
רק כשמשתמשים זה מתמלא בחזרה. בתוקף עד 5 שנים.
אין לי מושג צריך לשאול באמת...לא יהיו זכאים עליו, לעוד 225 ש"ח
אבל במבחן הכנסה הוא יחשב?
או שצריך זכאות להנחה מה1 בינואר?
אשמח לקבל את הכתובת מייל שלהם, תודה.שימו לב!
אני קיבלתי סכום חסר בכרטיסים, פניתי למחלקת הגביה והארנונה במודיעין עילית במייל
וקיבלתי תשובה שהדבר יעודכן ואני יקבל בפעימה הבאה סכום רטרו אקטיבי
טלפון 07777-111-74 (הטלפון שהיה רשום למעלה זה רק לתושבי ירושלים)
המייל: mp @ eshel.org.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: