כן אנחנו בי-םגם אנחנו קיבלנו עכשיו רק חלק מהסכום
לכאורה, הייתם אמורים לקבל עוד כרטיס של 1000 וזה לא קרה
אתם בירושלים?
זה נראה כמו שיטה...
תודה על העדכון
כן אנחנו בי-םגם אנחנו קיבלנו עכשיו רק חלק מהסכום
אתם בירושלים?
זה נראה כמו שיטה...
025483111מה המספר של אשל ירושלים?
ומה המייל?מה המספר של אשל ירושלים?
גם אנחנו בירושלים, קיבלנו היום רק כרטיס אחד של 1000,גם אנחנו קיבלנו עכשיו רק חלק מהסכום
אתם בירושלים?
זה נראה כמו שיטה...
עדיין לא הטעינו את הפעימה השנייה כשיתחיל הפעימה השנייה כל מי שרוקן את הכרטיס זה יתמלא בחזרה.ה
היתרה שלי בכרטיסים עומד על 0 ועדיין לא קיבלתי את הפעימה השנייה
שום דבראני מביתר עילית עדיין לא קיבלתי את הכרטיס, מה אני צריך לעשות?
אני מביתר קיבלתי רק אתמול מעטפה אחת עם כרטיס אחד. כנראה יגיע מעטפה נוספת עם כרטיס נוסף כי לפי הסכום אמורים לקבל 2 כרטיסים.אני מביתר עילית עדיין לא קיבלתי את הכרטיס, מה אני צריך לעשות?
צריך לעדכן בעירייה .מישהו יודע איך מעדכנים על ילד שנולד לפני חודשיים?
הם בעצמם לא יודעים תלוי בקצב החלוקה יפרסמו כשיחליטו.יש למישהו מושג מתי בפועל יטעינו את השניה.
באיזה עיר?אתמול קיבלתי מייל מהערייה שנמצאתי זכאית ואני יקבל את הכרטיס בפעימה השלישית, והם יהיו טעונים לשלושה פעימות,
מישהו יודע מתי הפעימה השלישית, ולמה רק אז נקבל?
בית שמשבאיזה עיר?
צריך לעדכן בעירייה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: