ספרא אומר ספרא יודע
משתמש פעיל
אני עשיתי (בגלל שמחיצת האף היתה עקומה והפריעה לנשימה) באסותה אז הייתי באשדוד (היה רופא מיוחד שאיני זוכר את שמו)
ללא כאבים
אחרי שבוע יצאתי כרגיל
ללא כאבים
אחרי שבוע יצאתי כרגיל
כן , ראיתי , והאמת שאני יודעת שמי שעשתה ביררה המון המון על מנתחיםראית גם של מנתחים אחרים?
גיסתי עשתה אצלוד"ר מרקוס הראל
מהיכרות עם אנשים שעשוד"ר מרקוס הראל
תודה
זו השורה התחתונה, וזה מה שחשוב כאן.וב"ה היא מאוד מרוצה!
@אש קודש מדובר על אשכול מלפני כמעט 4 שנים...בלת"ק
@100%
תקשיבי לי טוב!
אני מכירה בחורה מאוד חיננית אבל עם אף לא הכי וואו, האמת, זה לא הפריע למראה הכללי שלה.
כאמור, היא עשתה ניתוח אף וב"ה היא מאוד מרוצה!
אבל האמת, איני מבינה ממה...
היא נראית מזעזע!
עשו לה אף של דבר אחר...
תחשבי על זה טוב טוב!!!
ואם את חיננית בכל מקרה, אל תקחי סיכון.
אז למה הקפיצו אותו?@אש קודש מדובר על אשכול מלפני כמעט 4 שנים...
יש לי קרוב משפחה שהיה נראה יפה וקיבל מכה חזקה בעצם האף כבר חצי שנה לא יורד הנפיחותגם אני מבררת עכשיו על מנתח אף, @100% - אשמח לדעת אצל מי עשית ואם את מרוצה,
ובכללי אם עוד מישהי עשתה ניתוח ומרוצה מהתוצאה או שמכירה מישהי אישית - אני ממש אשמח להמלצות על מנתחים.
תודה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: