סתם הצלחתם לסקרן- כמה ניתוח כזה עולה??? בערך...
סתם הצלחתם לסקרן- כמה ניתוח כזה עולה??? בערך...
את לא רצינית...
לפחות 20000 ומעלה.
בקופות החולים אפשרי למצוא במחירים האלו...אך רובם שעשו דרך הקופה אינם מרוצים.תלוי בנתונים.
אני רוצה להודות לכל אלו ששלחו לי הודעות בפרטי ובפורום, ותרמו מידיעותיהם ונסיונם. הייתם לי לעזר.
לכולםםםםםםםם תודה רבה!
עשית בסוף?אשמח לשמוע מבעלות ניסיון בלבד!
אצל מי כדאי לבצע ניתוח מסוג זה..
אשמח לדעת כל מידע אפשרי בנושא זה.
תודה מראש.
אשמח שתעדכני לאחר הניתוח ותבשרי אותנו בשורות טובותאני רוצה להודות לכל אלו ששלחו לי הודעות בפרטי ובפורום, ותרמו מידיעותיהם ונסיונם. הייתם לי לעזר.
לכולםםםםםםםם תודה רבה!
תוכלי לברר אצל מי נותחהשכנה שלי עשתה, ואין מה לומר היא עכשיו ממש יפה! ואם היה לי ח"ו אף כמו שהיה לה הייתי גם חושבת לעשות.
רק מה שהכי מצחיק שזה עובר לילדים, הם הרי דומים למישהו. אז תכיני כסף גם בשבילם.
בכל מקרה בהצלחה, והחלמה מהירה היא אמרה שכאב לה אחרי הניתוח.
איפה עשית בסוף?אני רוצה להודות לכל אלו ששלחו לי הודעות בפרטי ובפורום, ותרמו מידיעותיהם ונסיונם. הייתם לי לעזר.
לכולםםםםםםםם תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: