רק במחיר של החלק החד פעמי שם, תקנו את המשאבה המצויינת מעליאקספרס. מניסיון.רק מדלה.
מנסיון ארוך טווח.
זה יקר. תקחי מגמחים.
א. וואו, איך שרדת רק שאיבות שלושה חודשים?!גם לי יש את זאת מאליאקספרס,
שימשה אותי במסירות בשאיבות יומיומיות לתינוקת שלקחה רק בקבוק.
שאבתי כמעט שלושה חודשים את כל הארוחות חוץ משבת
היא מעולה!
השתלם לשרוד, כי אחרי שלושה חודשים חזרנו להנקה, וב"ה יונקת עד היום (שנה וחודשיים)א. וואו, איך שרדת רק שאיבות שלושה חודשים?!
ב. לא יודעת למה אני חוששת קצת להשתמש בזה,
האם החשש שלי מוצדק?
ממליצה על אמדה דו"צ.לי יש אמדה דוצ
מעולה
מאוחדת מוכרים אותה במבצע ממש זול
מומלצת ביותר. עושה את העבודה.ממליצה על אמדה דו"צ.
יש לי בגמ"ח 5 משאבות וכל מי שלוקחת מרוצה מאד ושואבת הרבה חודשים.....
אני רוצה לנסות קודם כל משאבה מגמח לפני שאני מחליטה על משהו מסוים וקונה,לקחתי מיד שרה את המשאבה מילי הקטנה, והיא מעולה!
צריך לקנות את החלקים, כל ערכה 40 ש"ח. (כל צד, אפשר להשתמש בה גם רק לצד אחד)
החסרון שלה שהיא על חשמל ולא בטריות.
יש לי דו"צ חדשה באריזה מעלי אקספרס.אני רוצה לנסות קודם כל משאבה מגמח לפני שאני מחליטה על משהו מסוים וקונה,
מאליאקספרס פחות מתאים לי כרגע כי אני צריכה אותה כבר כמה שיותר מהר, אבל אני יחשוב על זה...
איזה דגם לקחת?ממליצה לך מאד מאד על משאיבה מאליאקספרס עולה משו כמו 70 שח משתמשת כבר כחודש ומרוצה מאד.
חברות שלי משתמשות כבר שנה+
https://he.aliexpress.com/item/Brea...890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dnCYCVS
לפעמים משאבה מגמח לא מלמדת על הדגם.אני רוצה לנסות קודם כל משאבה מגמח לפני שאני מחליטה על משהו מסוים וקונה
אשמח לתמונה ולמחיריש לי דו"צ חדשה באריזה מעלי אקספרס.
ואני לא ממליצהרק מדלה.
מנסיון ארוך טווח.
זה יקר. תקחי מגמחים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: