אחרי כמעט יאושאני אמא לתינוק בן כמעט שבוע (בן שני)
מניקה עם כאבים מטורפים שרק מתגברים
אתמול ניסיתי לשאוב
יצא דם ונראה לי רק החמיר את המצב
חוץ מהכל הוא לא רגוע למרות שאני כן מרגישה שיש לי חלב
וכשאני מוסיפה לו בקבוק הוא אוכל בשקיקה
מה אפשר לעשות?
אני פוחדת שיפסיק לי החלב...
בזהירותאני נעזרתי במצבים כאלה בפטמת סיליקון.
אמנם בגיל שבוע זה נשמע לי קצת מוגזם, אבל קצת יותר מאוחר יכול להציל.
(כמובן עדיף לשאול יועצת הנקה כי יש לזה חסרונות)
אשמח לדעת אצל מי אפשר לבדוק זאת.יש מישהי שמתמצאת מניסיון או שמכירה מישהי שמבינה בבעיית הנקה שאין כמעט ייצור חלב בגלל מבנה החזה?
מי ששמעה על זה תבין במה מדובר גם בלי פירוט יתר...
יש מישהי שמתמצאת מניסיון או שמכירה מישהי שמבינה בבעיית הנקה שאין כמעט ייצור חלב בגלל מבנה ?
יש מישהו כזה? אשמח מאוד לקבל פרטים אם תשיגי!אשמח לדעת אצל מי אפשר לבדוק זאת.
אשמח לדעת אצל מי אפשר לבדוק זאת.
יש מישהו כזה? אשמח מאוד לקבל פרטים אם תשיגי!
גם יועצת הנקה טובה אמורה לדעת לעשות אבחנהאשמח לדעת אצל מי אפשר לבדוק זאת.
מניסיון? עם אותה בעיה? והיה לה פתרון או רק אבחנה?אצל כירוגית נשים
מנסיון.מניסיון? עם אותה בעיה? והיה לה פתרון או רק אבחנה?
יועצת הנקה טובה יכולה לבדוק את זהיש מישהי שמתמצאת מניסיון או שמכירה מישהי שמבינה בבעיית הנקה שאין כמעט ייצור חלב בגלל מבנה ?
לא תמיד יש פתרון ובכל מקרה לא תפקידה לתת פתרון. זה תפקידה של יועצת הנקה. לכירוגית יש כלים שליועצת אין והיא יכולה לעשות אבחנה וודאיתמניסיון? עם אותה בעיה? והיה לה פתרון או רק אבחנה?
את הראשוןאני לא רואה אופציה של כירורגית נשים
את יכולה למקד?
במאוחדת - יש כירורג שד או כירורג בית חזה-מה אני אמורה לבחור? או שזה משהו אחר בכלל?
היי,אשמח לשמוע מבעלות נסיון - מה את היית עושה במצב שלי?
אני חודש וחצצי אחרי לידה( שלישית) בלידות הראשונות נלחמתי על ההנקה עד חודש מקסימום חודשיים וזהו!(כמובן גם זה בתוספת של הרבה מטרנה)
בלידה הזו החלטתי שאני לא מוותרת!!! ועשיתי קורס של תמר ניסנבוים, קראתי ים חומר, והעיקר - רציתי מאד!!!!
אני איכשהו שורדת כבר חודש וחצי עם הוספת מטרנה לעיתים ממש רחוקות - חשבתי שעליתי על הגל ....
אבל בימים האחרונים מרגישה שהבחור צריך כבר כמות יותר גדולה ואני לא מצליחה לספק לו את זה, מה גם שנראה לי כבר לא כל כך הגיוני שהוא עדיין רוצה לינוק כמעט כל שעה(גם בלילה), אני מוסיפה כבר יותר מטרנה כי אני מבינה שהילד רעב ואין לי!! מה לתת לו - מרוקנת לגמרי!!!
כמובן שאני לוקחת כדורים ומגבירים ושואבת המוןןןן (גם אז יוצא לי ממש מעט )...
מה עוד אני יכולה לנסות?
יכול להיות שפשוט להשלים עם העובדה שאין לי חלב וזהו???
יועצת הנקה תעזור פה?
מרגישה ממש מתוסכלת....
ואשמח לשמוע מנסיונכן..
מצטרפת לשאלה. תינוקת בת 3 שבועות, כל הזמן על הידיים,אשמח לשמוע מבעלות נסיון - מה את היית עושה במצב שלי?
אני חודש וחצצי אחרי לידה( שלישית) בלידות הראשונות נלחמתי על ההנקה עד חודש מקסימום חודשיים וזהו!(כמובן גם זה בתוספת של הרבה מטרנה)
בלידה הזו החלטתי שאני לא מוותרת!!! ועשיתי קורס של תמר ניסנבוים, קראתי ים חומר, והעיקר - רציתי מאד!!!!
אני איכשהו שורדת כבר חודש וחצי עם הוספת מטרנה לעיתים ממש רחוקות - חשבתי שעליתי על הגל ....
אבל בימים האחרונים מרגישה שהבחור צריך כבר כמות יותר גדולה ואני לא מצליחה לספק לו את זה, מה גם שנראה לי כבר לא כל כך הגיוני שהוא עדיין רוצה לינוק כמעט כל שעה(גם בלילה), אני מוסיפה כבר יותר מטרנה כי אני מבינה שהילד רעב ואין לי!! מה לתת לו - מרוקנת לגמרי!!!
כמובן שאני לוקחת כדורים ומגבירים ושואבת המוןןןן (גם אז יוצא לי ממש מעט )...
מה עוד אני יכולה לנסות?
יכול להיות שפשוט להשלים עם העובדה שאין לי חלב וזהו???
יועצת הנקה תעזור פה?
מרגישה ממש מתוסכלת....
ואשמח לשמוע מנסיונכן..
זו תינוקת ראשונה?מצטרפת לשאלה. תינוקת בת 3 שבועות, כל הזמן על הידיים,
ממליצה לראות יועצת הנקה אין סיכוי לתת עיצות מרחוק שלא יודעים מה הבעיה.מצטרפת לשאלה. תינוקת בת 3 שבועות, כל הזמן על הידיים,
ביום השלישי כבר לא הגיע חלב, ונתתי תוספות מהתחלה, עדיין נלחמת על ההנקה
לוקחת תוספי תזונה, אוכלת, משתדלת לישון, בלילה רק מניקה וביום מניקה עם תוספות
אני על סף ייאוש כי לא מרגישה שהחלב מתרבה וכשהיא יונקת היא מתעצבנת שלט יוצא מספיק..
בשאיבות (כשאני מספיקה לשאוב יוצא לי ממש קצת)
מישהי חוותה כזה דבר /יכולה לעזור לי מנסיונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: