המהלך כרגע צפוי להיות על קרן פנסיה (שהיא בעיני הבשורה הכי גדולה)הם יעשו מסלולים כאלו גם לקופת גמל להשקעה?
קופות גמל להשקעה וקרנות השתלמות בכמה מסלולים.
המהלך כרגע צפוי להיות על קרן פנסיה (שהיא בעיני הבשורה הכי גדולה)הם יעשו מסלולים כאלו גם לקופת גמל להשקעה?
האמת שאת צודקת.דוקא בזה בעיני הם ממש אבל ממש טובים.
לעומת המקומות האחרים שהייתי ועודני.
דוקא נהניתי מזה שהם קטנים, ענו לי מיידית במייל ובטלפון.
אבל נקוה שגם בזה לא נרע את התנאים.
אפשר להשקיע בגלאט הון כמעט בכל המדדים רק דרך אופציות ולא המדד בעצמו. ולעשות חוזה סינטטי (מכירת פוט וקניית קול) רק משום מה לא קופצים על הפטנט הפשוט הזה לעשות קרן מנייתית לגמרי, חבל.מלבד גלאט הון (שאי אפשר דרכם להשקיע בערך בכלום )
כולם משקיעים באמצעות חוזים וממנפים את שאר הכסף באג"ח .אפשר להשקיע בגלאט הון כמעט בכל המדדים רק דרך אופציות ולא המדד בעצמו. ולעשות חוזה סינטטי (מכירת פוט וקניית קול) רק משום מה לא קופצים על הפטנט הפשוט הזה לעשות קרן מנייתית לגמרי, חבל.
צריך להבין שיש בזה גם יתרון כי חוזה סינטטי עושים באחוז קטן מהכסף שמגלם השקעה גדולה, כך שביתרת הכסף אפשר להשקיע באג"ח טוב.
מה ההבדל אם אני אומר לך שזה יגיע לגוף אחד ספציפי או שאת יודעת שזה אחד מגופי ההשקעה הרציניים?לא הייתי כ"כ שמחה להכניס מספר זהות ופרטים אישיים נוספים (סכום צבירה וכו)
במסמך גוגל כל שהוא
אשמח לגילוי נאות באיזה גוף מדובר.
ללא שקיפות אזהר מאוד להפיץ פרטים כ"כ אישיים.
יש אפשרות לדעת כמה זמן יקח עד שזה יקרה?המהלך כרגע צפוי להיות על קרן פנסיה (שהיא בעיני הבשורה הכי גדולה)
קופות גמל להשקעה וקרנות השתלמות בכמה מסלולים.
נראה לי כדאי, שאנשים לא ימנעו בגלל זה.אם הת.ז. זה הענין - אני אוכל לבקש להסיר את החובה הזו.
בארור!!בכל מקרה, אם את יכולה לחסוך יותר מחצי אחוז על קרן השתלמות, אין פה בכלל נידון...
בטח ששווה לחכות.יש אפשרות לדעת כמה זמן יקח עד שזה יקרה?
כי אני רוצה להפקיד בקופת גמל להשקעה, ואחרי שאני פותח במקום אחד א"א להעביר את זה למקום אחר, והשאלה אם לחכות או לא.
גם אם זה יקח כמה חדשים?בטח ששווה לחכות.
אם זה מה שיחסוך את ה0.5 אחוז *20 שנה זה בוודאי משתלם.גם אם זה יקח כמה חדשים?
סה"כ עד היום כמה יש שם .מה זה אומר
"סכום כולל של צבירה בכל הקופות שציינתי " ?
בסך הכל של חודש ? שנה ?
וגם מה אני רושם אם אני עסק חדש ?
מעדיף בפרטי ולא כאן, יש אפשרות?אם זה מה שיחסוך את ה0.5 אחוז *20 שנה זה בוודאי משתלם.
אפשר לעשות חשבון כמה כסף זה יצא, דמי ניהול ל20 שנה מול תשואה של כמה חודשים .
זה תלוי בסכום ההפקדה .
האם יש סכום גדול ראשוני?
אין לי מנוי להודעות פרטיות. ונראה לי שאסור לכתוב מיילים ..מעדיף בפרטי ולא כאן, יש אפשרות?
אני יכול לכתוב כאן את שלי ואז למחוק אחרי לייק, אפשרי?אין לי מנוי להודעות פרטיות. ונראה לי שאסור לכתוב מיילים ..
כןאני יכול לכתוב כאן את שלי ואז למחוק אחרי לייק, אפשרי?
בקופת גמל להשקעה, אמור להיות אפשרות מעבר בין חברה לחברה.כי אני רוצה להפקיד בקופת גמל להשקעה, ואחרי שאני פותח במקום אחד א"א להעביר את זה למקום אחר, והשאלה אם לחכות או לא.
עד כמה שבררתי אכן התכנית היתה שיהיה אפשרות כזו אך בינתיים עדיין לא העבירו את זה בחקיקה כך שבפועל זה לא קיים.בקופת גמל להשקעה, אמור להיות אפשרות מעבר בין חברה לחברה.
לא בטוחה שזה כבר קיים, אבל ודאי אמור להיות.
בנוסף דעתי היא, שלא לחכות יותר מידי, וגם אם א"א להעביר את הכסף בצורה פשוטה, קופ"ג להשקעה היא נזילה, ואפשר כשרוצים למשוך את כל הכסף, ולהעביר לאן שרוצים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: