המטוגן הפשוט והטעים ביותר

ילילי

משתמש מקצוען
אני מנסה לעשות עכשיו.
עשיתי חצי כמות ויצאה לי תערובת ממש נוזלית! אי אפשר לעשות צורות בכלל.
הגיוני? איפה טעיתי?

ניסיתי להוסיף עוד קמח סוכר ושמרים אבל זה לא כל כך עוזר...
נראה איך יצא אחרי התפחה...
נראה לי שיצא משהו בצורות מעניינות...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני מנסה לעשות עכשיו.
עשיתי חצי כמות ויצאה לי תערובת ממש נוזלית! אי אפשר לעשות צורות בכלל.
הגיוני? איפה טעיתי?

ניסיתי להוסיף עוד קמח סוכר ושמרים אבל זה לא כל כך עוזר...
נראה איך יצא אחרי התפחה...
נראה לי שיצא משהו בצורות מעניינות...
השאלה עד כמה נוזלית.
התערבות בהחלט אמורה להיות בלילתית. זה לא בצק של חלה,
אבל זה כן אמור להיות ברמה שאת עושה חור ולפחות כשזה ביד שלך החור נשאר.
אח״כ בטיגון הוא יכול להסגר. יכולים לצאת שפיצים מוזרים, אבל זה כבר מצב תקין.
 

ילילי

משתמש מקצוען
השאלה עד כמה נוזלית.
התערבות בהחלט אמורה להיות בלילתית. זה לא בצק של חלה,
אבל זה כן אמור להיות ברמה שאת עושה חור ולפחות כשזה ביד שלך החור נשאר.
אח״כ בטיגון הוא יכול להסגר. יכולים לצאת שפיצים מוזרים, אבל זה כבר מצב תקין.

לא נראה לי שזה המצב...
להוסיף קמח או להתייאש?
מתלבטת אם לנסות לטגן את זה...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לא נראה לי שזה המצב...
להוסיף קמח או להתייאש?
מתלבטת אם לנסות לטגן את זה...
מה, זה כמו תערובת לפנקייק?
אני הייתי מנסה להוסיף קמח, מטגנת אחד ובודקת אם זה בסדר.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מנסה לעשות עכשיו.
עשיתי חצי כמות ויצאה לי תערובת ממש נוזלית! אי אפשר לעשות צורות בכלל.
הגיוני? איפה טעיתי?

ניסיתי להוסיף עוד קמח סוכר ושמרים אבל זה לא כל כך עוזר...
נראה איך יצא אחרי התפחה...
נראה לי שיצא משהו בצורות מעניינות...
צורות מעניינות זה ספינג’ טוב :)
שימי כפפות ותשמני אותן, תמשכי חתיכה מהעיסה ותנתקי אותה עם האצבעות של היד השנייה. עכשיו תצרי חור עם האצבעות, כשהידיים מעל סיר הטיגון ותזרקי לסיר. זה נשמע מסובך אבל זה אפילו יותר פשוט ואינטואיטיבי מהכנת הבצק...
 

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@java הכנתי הבוקר כמות כפולה ושלחתי כשזה חם ומתקתק למטפלות במעון
הם לא גמרו להתלהב..
אז התודות לך!
באמת קל, 3 חומרים זמינים, בלי הרבה זמן התפחה ו2 דק' טיגון
שווה לנסות!!
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הוספתי קמח עד שזה היה נראה סביר התפחתי וטיגנתי....
בסוף יצא יפה וטעים:)

מסתבר שלפי המתכון המדוייק יוצא יותר מושלם.
תודה על התמיכה והעזרה המהירה!
@java
איזה כיף!
ממש שמחה לשמוע.
 

עולם קטן

משתמש פעיל
אויש למה כשאני רעבה??
נשמע כל כך פשוט שאוף, אין תירוץ למה לא לעשות...

וסליחה שזה לא קשור רק קפץ לי פתאום ואני יודעת שאנשים לא יודעים

רולדין זו רשת לא כשרה!! זאת אומרת יש סניפים עם תעודת רבנות אבל אין להם רבנות מהדרין בשום סניף!! (בדקתי עכשיו שוב איתם. ליתר ביטחון) אז לא יודעת למה אני רואה חרדים אוכלים שם לשובע (יש להם מאפים ארוזים עם חותמת, זה כן) מסתבר שפשוט לא יודעים...
הנחתי.
סליחה על ההסטה...
לפי מה שבררתי לפני כמה שנים, סניף מסוים בירושלים היה מהדרין. (באמת אצלו לא היה את כל סוגי הסופגניות המושקעות בגלל שבחלקם המצרכים אינם בכשרות מהדרין)
לא יודעת מה השנה.
בכל מקרה רולדין היא רשת כשרה (רבנות) ויש לה סניפים שאכן אינם כשרים כלל.
 

<Mordesign

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מכניסים חתיכת גזר מקולף לשמן (הגזר שומר על השמן נקי והבטא קרוטן עוזר נגד הרדיקלים שבשמן)
שאלה קטנה :LOL:
אפשר בטטה במקום גזר?
 

כחול רויאל

משתמש מקצוען
@java ,תודה רבה!!!
ניסיתי היום. מושלם!! ( כמובן שלא נשאר מה לצלם....)
גם לי הבצק יצא נוזלי הוספתי עוד קמח והתקבלו ספינג'ים אווריריים ומוצלחים!!
 

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@java
אני כבר הקדמתי אותך,
פתחתי אתמול את האשכול כדי להכין את המטוגן הזה
שעדיין שומר על הסטטוס 'הפשוט והטעים ביותר' :love:
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בא לי לנסות...
אפשר להכין קילו ולהקפיא חצי מהבצק לעוד כמה ימים?
לא ניסיתי.
מאמינה שילך טוב,
אבל הכנת הבצק כל כך מהירה, שנראה לי יותר פשוט להכין פעמיים.
 
  • תודה
Reactions: cv

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא ניסיתי.
מאמינה שילך טוב,
אבל הכנת הבצק כל כך מהירה, שנראה לי יותר פשוט להכין פעמיים.
תודה.
אבל איך את מודדת חצי קילו קמח? רק עם משקל? או שהדיוק כאן לא ממש קריטי.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה.
אבל איך את מודדת חצי קילו קמח? רק עם משקל? או שהדיוק כאן לא ממש קריטי.
אישית מודדת עם משקל.
אם אין לך - אפשר למדוד עם כוסות, לא יודעת כמה יש בקילו, דיברו פה בעבר.
אם זה או לפי העין או להקפיא - מן הסתם עדיף להקפיא.
 
  • תודה
Reactions: cv

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה