אטרקציה המחלקה למורשת מן המזרח- מכירים?

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
יש המון פרסומים של פעילויות מסובסדות בירושלים, אבל אין שום פרטים ליצירת קשר או רמז מי הם גבאי השכונות.
למישהו יש יותר פרטים?
המנהל לא יודע במה מדובר...

• תודה
Reactions: 291

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
יש המון פרסומים של פעילויות מסובסדות בירושלים, אבל אין שום פרטים ליצירת קשר או רמז מי הם גבאי השכונות.
למישהו יש יותר פרטים?
איפה הפרסומים?

המסודרת

משתמש מקצוען
יכול להיות שזה שייך למחלקת תרבות תורנית ולכן המנהל של מורשת מן המזרח לא יודע במה מדובר

נדיבה

משתמש מקצוען
יש בעיריית ירושלים מחלקה מורשת מן המזרח.
כמובן שזה מטעם ש"ס.
אם יש לך פרסומים בלוח קיר
אין שם פרטים להרשמה?

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
התנהלות הזויה של העיריה. מפרסמים מודעה עם מספר לא תקין, המנהל ברמות אלון טען הבוקר שאין להם מידע. לקח לנו חצי יום להגיע למספר הרלוונטי כדי לשמוע שנגמר. אם זה רק לאנשים מסוימים שאמורים לדעת מזה, למה הם מפרסים? כדי לצאת ידי חובת משהו? אני מנסה לברר על זה....

291

משתמש מקצוען
אני מקפיץ.
יש היום מ-7 במג'יק קאס לבנים בלבד. אני מתקשר למג'יק קאס, הם אומרים שקונים כרטיסים דרך המנהל הקהילתי. במודעה מטעם המחלקה למורשת מן המזרח - לא מביאה שום פרטים.
אם משהו יודע אשמח להתעדכן.

291

משתמש מקצוען
נשמע שזה התנהלות מכוונת כדי שהכרטיסים יגיעו רק למי שהם חפצים ביקרם
יש שם אתרים או אירועים אחרים אם פרטים לקניית כרטיסים, אבל לא הכל.
אני כבר שעה סביב חיפוש כרטיסים, אם זה נכון מה שכתבת, זה נבלות שאין כדוגמתה, גזל זמן ותקוות ילדי לשווא.

אושר המאושרת

משתמש מקצוען
אצלנו הנציג של השכונה החרדי במנהל הקהילתי שלח את הקטחוג ואת כל הרכישות עושים דרכו או דרך ברקו שמצורף לקטלוג... קנינו המוון כרטיסים עד עכשיו אבל אנחנו לא גרים ברמות....

אברך צעיר (?)

משתמש פעיל
למישהו יש יותר פרטים?
אתם מתכוונים גם לכרטיסים לחפץ חיים ליום א' כ"ד אב?
שלא עונים שם בכלל
שם כתוב רק מנהל קהילתי רמות אלון ולא כתוב מורשת המזרח

291

משתמש מקצוען
ואנחנו נמשיך להצביע לליאון...
עצוב הזלזול של העיריה. לא רק בזה. יש תחושה בעוד הרבה דברים, שרק גופים עם השפעה של אצבעות בקלפי, מקבלים. מושכים תשובות בארנונה לחצי שנה, לראות את התקציבים השמנים לתרבות החילונית ולהבין שאת הפירורים שחלקו לחרדים, השתלטו ארגונים שמחלקים ע"פ הקרבה לצלחת.

אברך צעיר (?)

משתמש פעיל
ואנחנו נמשיך להצביע לליאון...
עצוב הזלזול של העיריה. לא רק בזה. יש תחושה בעוד הרבה דברים, שרק גופים עם השפעה של אצבעות בקלפי, מקבלים. מושכים תשובות בארנונה לחצי שנה, לראות את התקציבים השמנים לתרבות החילונית ולהבין שאת הפירורים שחלקו לחרדים, השתלטו ארגונים שמחלקים ע"פ הקרבה לצלחת.
העולם דומה לברית מילה
הקטנים בוכים והגדולים אוכלים עוגות...

291

משתמש מקצוען
אם משהו היה היום בין השעות 19:00 ל-23:00, אשמח אם יעדכן אותי.
מעניין אותי מאוד מי הצליח ואיך הצליח לרכוש כרטיסים ע"י ""המחלקה למורשת מן המזרח"" שע"י העיריה...
מעניין אותי למי זכות - דמעות ילדי, על תקווה שהתנפצה, נזקפות.

אברך צעיר (?)

משתמש פעיל
מעניין אותי למי זכות - דמעות ילדי, על תקווה שהתנפצה, נזקפות.
לזכות המחלקה למורשת מן המזרח כמובן!!!

ולזכות סגני ראש העיר ברחבי הארץ, חברי מועצות דתיות וכל העוסקים בצרכי צבור באמונה שלא על מנת לקבל פרס, אנשי אמונם של מרנן ורבנן שליט"א וזצוקללה"ה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה