אטרקציה המחלקה למורשת מן המזרח- מכירים?

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

ראש ישר

משתמש פעיל
מישהו יכול לעלות כמה מודעות שפורסמו ברמות?
אני עם מישהו מהעירייה והוא מבקש לראות במה מדובר

• תודה
Reactions: 291

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
אני יצרתי איתם קשר.(גם מטעם בוכרים וגם מטעם נווה יעקב)
אבל נגמרו כל הכרטיסים גם לחפץ חיים.
בקיצור אין מה לחפש.
יש פעילויות בירושלים שיוצאים מטעם דגל ויש פעילויות שיוצאים מטעם ש"ס.
כמו שהיה עם חמי געש.
באמת מגעיל החלוקה הזו.

ואני כל הבוקר מתעצבנת למה כולם יודעים הכל ובעלי כלום.
חחחחח

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אני יצרתי איתם קשר.(גם מטעם בוכרים וגם מטעם נווה יעקב)
אבל נגמרו כל הכרטיסים גם לחפץ חיים.
בקיצור אין מה לחפש.
יש פעילויות בירושלים שיוצאים מטעם דגל ויש פעילויות שיוצאים מטעם ש"ס.
כמו שהיה עם חמי געש.
באמת מגעיל החלוקה הזו.

ואני כל הבוקר מתעצבנת למה כולם יודעים הכל ובעלי כלום.
חחחחח
איזו פעילו היתה מטעם דגל, שפורסמה, ורק מקורבים יכלו לקנות?

bnoya

משתמש מקצוען
זה תלוי באזור שבו אתם גרים. נציגי הקהילות אלו הנציגים של ש"ס ואצלם קונים את הכרטיסים
למגיק קס יצאו 5000 כרטיסים. ממש לא רק למקורבים ולנציגים.
לחפץ חיים יצאה כמות הזויה של כרטיסים רק שהיתה התנפלות המונית והכרטיסים אזלו בערך חצי שעה אחרי שיצא פרסום דרך בתי הכנסת ברוב השכונות
ככה זה שכרטיס עולה 20 שקל כולל הסעה.
כדי למנוע תסכול בפעם הבאה, תבדקו מי נציגי ש"ס במינהל הקהילתי אצלכם והם צריכים לדאוג לעניין.

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
המנהל לא ידע אצלינו מכלום! הנציגים שם היו אומללים ממש. הנציגה בקשה שלא אצטט את הדברים הקשים שהיו לה לאמר ואני מכבדת את זה. שמו מספר לא נכון במודעה. למה לשים לוגו של המנהל אם הוא לא יודע מזה כלום??

bnoya

משתמש מקצוען
המנהל לא ידע אצלינו מכלום! הנציגים שם היו אומללים ממש. הנציגה בקשה שלא אצטט את הדברים הקשים שהיו לה לאמר ואני מכבדת את זה. שמו מספר לא נכון במודעה. למה לשים לוגו של המנהל אם הוא לא יודע מזה כלום??
כי התקציבים האלו עוברים דרך המינהלים הקהילתיים ואל תדאגי הם לוקחים מהם נתח. אומללים הם לא. מאורגן זה לא היה. זה נכון.

ודבק ליבנו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
גועל נפש של התנהלות.
מוכר לי מקרוב.
זה מתנהל כמו בשנות קום המדינה מחלקים כרטיסים למקורבים בלבד, מעל השולחן, משה ליאון הקים את המפלצת הזו, שמחלקים את הכסף של העיריה לפי ראות עיני הפוליטיקאים, בצורה מוגזמת שלא היה בעבר.
כמובן שגם למגזר עצמו [השס"י] זה לא מגיע בצורה שוויונית אלא על בסיס מקורבים פוליטיים.

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
ואם כבר, אז אולי שנדע אחת ולתמיד מיהם הנציגים המסתוריים הללו? איפה יש רשימה שלהם? זה חוקי לפרסם את המודעה ולא לפרסם את המידע הזה? אולי שווה לחכות להם בחדר מדרגות שנה הבאה ולחכות לצאת העיתון...;)

bnoya

משתמש מקצוען
ואם כבר, אז אולי שנדע אחת ולתמיד מיהם הנציגים המסתוריים הללו? איפה יש רשימה שלהם? זה חוקי לפרסם את המודעה ולא לפרסם את המידע הזה? אולי שווה לחכות להם בחדר מדרגות שנה הבאה ולחכות לצאת העיתון...;)
פשוט וקל.... פונים למינהל ובודקים מי חברי המינהל (שאגב נבחרו בבחירות מקומיות שנערכות אחת לכמה שנים) אחרי שתדעי מי ברשימה תנסי לשייך מי של ש"ס ומי של דגל ואז תדעי באיזה חדר מדרגות להמתין.... ;)

ודבק ליבנו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הכל עובר חוקי.
רק בג"צ יעזור. וגם הוא כבר לא יעזור אחרי הרפורמה.
וזה הסיבה שהפוליטיקאים האלו רוצים רפורמה.
אם כבר היה עובר חוק יועמשי"ם מטעם, היו מנקים שס"ים לרחובות של שסים ו'דגלאים' לרחובות של 'דגלאים' והשאר שינקו לעצמם... אבל טוב שיש יועמשי"ם שקצת עוצרים אותם..
כמובן זה בהומור..

ראש ישר

משתמש פעיל
כי התקציבים האלו עוברים דרך המינהלים הקהילתיים ואל תדאגי הם לוקחים מהם נתח. אומללים הם לא. מאורגן זה לא היה. זה נכון.
ממש, אבל ממש לא מדויק.
אני יודעת בוודאות שחלק נכבד מהאטרקציות - היו בסולד אאוט לפני פרסומם בעיתונות.
לכן זה קצת מעבר ללא ללא מאורגן, או תקציבים שעוברים דרך מנהלים קהלתיים, זה בכלל לא שם, ולא נגע שם.
ואם הכרטיסים כבר הסתיימו לפני שנראו לציבור, זה גם לא בדיוק קשור לנציגי שס בשכונות ולאפשרות לפגוש בם.

איך אמר לי מישהו בכיר בעירייה : תגידי לבעלך שילך להתפלל במקומות שונים ממה שהוא רגיל... אולי שם הוא ימצא את גבאי השכונות, אבל זה לא שאני באמת יכול להתחייב על זה...

bnoya

משתמש מקצוען
ממש, אבל ממש לא מדויק.
אני יודעת בוודאות שחלק נכבד מהאטרקציות - היו בסולד אאוט לפני פרסומם בעיתונות.
לכן זה קצת מעבר ללא ללא מאורגן, או תקציבים שעוברים דרך מנהלים קהלתיים, זה בכלל לא שם, ולא נגע שם.
ואם הכרטיסים כבר הסתיימו לפני שנראו לציבור, זה גם לא בדיוק קשור לנציגי שס בשכונות ולאפשרות לפגוש בם.

איך אמר לי מישהו בכיר בעירייה : תגידי לבעלך שילך להתפלל במקומות שונים ממה שהוא רגיל... אולי שם הוא ימצא את גבאי השכונות, אבל זה לא שאני באמת יכול להתחייב על זה...
ואני יודעת הפוך לגמרי
אשמח שתגידי לי איפה זה. מעניין אותי מאוד לדעת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה