דרוש מידע המחיר כבד צריכים עצה...

מצב
הנושא נעול.

sbb

משתמש רשום
אני מזדהה עם כל מילה
אני עובדת במשרד שלהנהלת יש וואצאפ וכן לרוב העובדים גם לאלו שנכנסו ממש לאחרונה והם התקדמו בצעדי ענק רק בגלל שיש להם וואצאפ וכל דבר הם מעדכנים את ההנהלה וההנהלה מרגישים שהם עושים את העבודה שלהם ואף יותר מכך , וכן יש קבוצה של עובדים שמעדכנים זה את זה בכל מה שחדש ואני מרגישה בודדה במערכה
ובשונה ממני שאני עושה העבודה שלי בלי רעש וצלצולים ויש לי רק מייל שאת זה בקושי רואים וזה לא און ליין אני מרגישה הולכת לאחור בזמן שנראה שהעובדות החדשות עם הווצאפ מתקדמים
אבל אנו מתחזקים שאנחנו עומדים על העקרונות שלנו וה' יודע שאנחנו רוצים רק להתקרב אליו ולשמור על עצמינו וילדינו ובעז"ה עוד נראה את האור

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה