בהתאם למה שהיא כתבה למעלה, צריך להיצמד למצוי ולא לרצוי.למה לא גם וגם?
משפחה כן מבלי לוותר על עקרונות
בהתאם למה שהיא כתבה למעלה, צריך להיצמד למצוי ולא לרצוי.למה לא גם וגם?
משפחה כן מבלי לוותר על עקרונות
אני הבנתי שהיא באה לכאן לבקש עצהבהתאם למה שהיא כתבה למעלה, צריך להיצמד למצוי ולא לרצוי.
זה לא סתם ...שהוא עיקרון לא להכניס וואצפ...
אני הייתי עכשיו מרימה טלפון לאחת הגיסות, להגיד לה דוגרי, שמעתי שהתארגנתם שבת, מה זה בא לי, איזה חבל שלא ידעתי, אני מרגישה פספוס.השבת אני מרגישה ממש פספוס כי זה כבר יציאה יותר רצינית...גם לא באלי להיות מצוורחת כלפיהם
אותם אם אני יערב הם יעשו אותנו למסכניםמעניין מה חמיך וחמותך אומרים על זה??
]גם לא באלי להיות מצוורחת כלפיהם[/ISPOILER]
@מייפל אורגני.אני הייתי עכשיו מרימה טלפון לאחת הגיסות, להגיד לה דוגרי, שמעתי שהתארגנתם שבת, מה זה בא לי, איזה חבל שלא ידעתי, אני מרגישה פספוס.
לא מתבכיין, לא עצבני, אבל כן שידעו שאת מרגישה מופסדת! שזה יהיה על המצפון שלהם! כי אם הם לא יודעים ומבחינתם את סבבה ולא אכפת לך, אז הם לא יעשו שינוי.!!
כך הם ידברו על זה בשבת, שלא נעים, ממש רצית, איזה לא יפה ששכחנו אותם, וכמובן חלק יגידו שזה בעיה שלכם שאין לכם וואטסאפ וכו, אבל המסר יובן. ופעם הבאה לא תישארו בחוץ.
מעניין מה חמיך וחמותך אומרים על זה??
כן זה לא היה משהוא רשמי אלא סתם ספונטני כזה...קצת קשה לי להאמין שכשמתארגנים לשבת משפחתית יש מישהו שלא מגיע רק רק בגלל שאין לו וואצאפ וטכנית הוא לא עודכן...
יש כבר רק שהוא לא פעיל...@מייפל אורגני.
דבר ראשון כל הכבוד
אפשר לעשות קבוצה בצא'ט גוגל לך זה יגיע למייל להם גם יהיה התראה כמעט כמו וואטצאפ
וכך הכל בא על מקומו בשלום (כך עשו אצלנו)
זה קטע שמצחיק אותי...אצל המשפחה של בעלי זה בדיוק הפוך כמעט כולם עם טלפון כשר ומשאירים הודעות בווצאפ קולי
ומשום מה מי שכן יש לו סמארטפון לא מקבל את הווצאפ קולי,וכל פעם מתקשרים אליהם אם זה משהו חשוב
כמו התארגנות ליציאה וכו'..
אולי שבעלך יבקש מההורים שלו שיעדכנו אותו בכל פעם,מבינה שפחות נעים לך לבקש מהגיסות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: