דרוש מידע המחיר כבד צריכים עצה...

מצב
הנושא נעול.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
וואו!
ניסיון לא קל, אבל כל הכבוד שהעקרונות והדברים החשובים והעיקריים בחיים שלכם ברורים!!
לא מובן מאליו בכלל בדור המבולבל שלנו.

נקודת ההנחה צריכה להיות לענ"ד שיש כאן מחיר ואין באמת דרך לעקוף אותו. ואנחנו שמחים לשלם אותו בשביל התוצאה.
אבל אפשר מאד להקל על התחושות כשיש קשר טוב וכנה אפילו עם אחת מהמשפחה שמעורה בוואצאפ ואכפת לה לעדכן אותך בכל הדברים החשובים.
כמו"כ לשמור על קשר (אפילו קצר בכמות ורב באיכות) טלפוני איתה או עם אחרות ג"כ, ואז כבר תשמעו באגב את כל התוכניות. אין שום סיבה מוצדקת בעולם היום שיפספסו יציאות וכדו' - גם אם לא מעודכנים בכל שלב התכנון, אבל את המסקנות בטח שאפשר לקבל מבנות המשפחה.
כמו"כ אפשר שהבעל ג"כ על דרך זה ישמור על קשר טלפוני / יסביר לאחד/ת מהמשפחה שלו שהוא רוצה להיות מעודכן ולא לפספס דברים חשובים שעושים.
כל הכבוד!!
לא תתחרטו על זה בעז"ה, ואת הדרך רק צריך לרפד.
(ובנוגע ל"התנשאות" - לא חושב שיש סיבה אמיתית להרגיש 'מעליהם' בשביל להרגיש טוב ונכון עם ההחלטה הזאת, מה שאנחנו מרגישים זה מה שאנחנו משדרים, ואם זה מה שמרגישים שאר בני המשפחה מאיתנו הם ישמחו שנשלם את המחיר על זה שאין וואצאפ ומרגישים צדיקים גדולים לגביהם..
ושיהיה לך ברור שהם מקנאים בך המון, רק לא כל אחד יש בו את ההתגברות הזאת..)

לורנס

משתמש מקצוען
השבת אני מרגישה ממש פספוס כי זה כבר יציאה יותר רצינית...גם לא באלי להיות מצוורחת כלפיהם
אני הייתי עכשיו מרימה טלפון לאחת הגיסות, להגיד לה דוגרי, שמעתי שהתארגנתם שבת, מה זה בא לי, איזה חבל שלא ידעתי, אני מרגישה פספוס.
לא מתבכיין, לא עצבני, אבל כן שידעו שאת מרגישה מופסדת! שזה יהיה על המצפון שלהם! כי אם הם לא יודעים ומבחינתם את סבבה ולא אכפת לך, אז הם לא יעשו שינוי.!!
כך הם ידברו על זה בשבת, שלא נעים, ממש רצית, איזה לא יפה ששכחנו אותם, וכמובן חלק יגידו שזה בעיה שלכם שאין לכם וואטסאפ וכו, אבל המסר יובן. ופעם הבאה לא תישארו בחוץ.
מעניין מה חמיך וחמותך אומרים על זה??

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מעריך אתכם מאד...
אני רוצה ברשותך להעלות נקודה למחשבה - האם אכן מדובר רק בבעיה טכנית שלא התעדכנתם בגלל הוואצאפ, או שהוא רק אחד מעוד כמה הבדלים שיש בין הסגנון שלכם לסגנון של האחרים, דבר שגורם לכך שהם פחות רואים בכם חלק ולכן נמנעים מלהזמין אתכם.
קצת קשה לי להאמין שכשמתארגנים לשבת משפחתית יש מישהו שלא מגיע רק רק בגלל שאין לו וואצאפ וטכנית הוא לא עודכן...

חיה ארנטרוי

משתמש פעיל
]גם לא באלי להיות מצוורחת כלפיהם[/ISPOILER]

אני הייתי עכשיו מרימה טלפון לאחת הגיסות, להגיד לה דוגרי, שמעתי שהתארגנתם שבת, מה זה בא לי, איזה חבל שלא ידעתי, אני מרגישה פספוס.
לא מתבכיין, לא עצבני, אבל כן שידעו שאת מרגישה מופסדת! שזה יהיה על המצפון שלהם! כי אם הם לא יודעים ומבחינתם את סבבה ולא אכפת לך, אז הם לא יעשו שינוי.!!
כך הם ידברו על זה בשבת, שלא נעים, ממש רצית, איזה לא יפה ששכחנו אותם, וכמובן חלק יגידו שזה בעיה שלכם שאין לכם וואטסאפ וכו, אבל המסר יובן. ופעם הבאה לא תישארו בחוץ.
מעניין מה חמיך וחמותך אומרים על זה??
@מייפל אורגני.
מותר לי לענות במקומך?

@לורנס
כתבת יפה מאוד וגם חכם
אבל כמה שאני מבינה אין לה האומץ וגם חשק לעשות את זה

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אצל המשפחה של בעלי זה בדיוק הפוך כמעט כולם עם טלפון כשר ומשאירים הודעות בווצאפ קולי
ומשום מה מי שכן יש לו סמארטפון לא מקבל את הווצאפ קולי,וכל פעם מתקשרים אליהם אם זה משהו חשוב
כמו התארגנות ליציאה וכו'..

אולי שבעלך יבקש מההורים שלו שיעדכנו אותו בכל פעם,מבינה שפחות נעים לך לבקש מהגיסות

מייפל אורגני.

משתמש מקצוען
קצת קשה לי להאמין שכשמתארגנים לשבת משפחתית יש מישהו שלא מגיע רק רק בגלל שאין לו וואצאפ וטכנית הוא לא עודכן...
כן זה לא היה משהוא רשמי אלא סתם ספונטני כזה...
כאילו יש עוד שלא באים כי זה לא מעניין אותם.
וברור שיש הבדלים אבל באישי אנחנו מסתדרים ב"המשתדלים להאיר פנים לכל אחד...

מייפל אורגני.

משתמש מקצוען
אצל המשפחה של בעלי זה בדיוק הפוך כמעט כולם עם טלפון כשר ומשאירים הודעות בווצאפ קולי
ומשום מה מי שכן יש לו סמארטפון לא מקבל את הווצאפ קולי,וכל פעם מתקשרים אליהם אם זה משהו חשוב
כמו התארגנות ליציאה וכו'..

אולי שבעלך יבקש מההורים שלו שיעדכנו אותו בכל פעם,מבינה שפחות נעים לך לבקש מהגיסות
זה קטע שמצחיק אותי...
כי למשל דודות שלי שהם מסורתיות הם כל הזמן התלוננו שלמה לא יותר בקשר וזה חשוב וכו'
עכשיו התהפך הגלגל...:)

חנה ש.

צילום אומנותי
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
אם חשוב לך המפגשים תצרי קשר אישי ומיוחד רק עם אחת הגיסות,
וככה היא תזכור לעדכן אותך.
ככלל כשהמשפחה שונה נוצר פער עם הזמן, גם במפגשים.

דיסק שרוט

משתמש מקצוען
לא קראתי אבל אולי מכאן תצא הבשורה

רחלה 123

משתמש מקצוען
אני גם מצטרפת לחיזוק הקשרים
יש עוד הרבה דרכים ליצור קשר, טלפון, מפגשים, שבתות ככל שתהיי יותר מעורבת עם המשפחה בלי קשר לואצאפ - זה לא אמור להיות נושא.
כך יותר יזכרו וגם ירצו לקרא לכם.
דבר שני - זמינות
ברגע שכל המשפחה זמינה בקלות אחד לשני זה דורש גם ממך להיות זמינה יותר בערוצי התקשרות שלך טלפון/ מייל.
כאחת שעובדת בעבודה שחלקם עם ואצ'אפ וחלקם בלי, יש הבדל בתקשרות בין מי שמגיב לי למייל אחרי כמה שעות לבין מי שמגיב אחרי כמה ימים.

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען
איך ידעתם מזה?
סליחה אבל לא נשמע לי בכלל שלא הודיעו לכם בגלל שאין לכם ווצאפ
כאילו הם יצאו כולם ובטוח לכולם עליתם בראש- הם לא חשבו להיתקשר?
וגם בכללי
זה לא הגיוני שיוצאים למקומות בלעדיכם כי אין לכם ווצאפ
ושאתם נפגשים כולם באירועים, במסיבות גדולות אז אתם כאילו משפחה שולית שמגיעה רק לדברים הרישמיים??
זה לא מפריע לבעלך שכל אחיו ואחיותיו נוסעים בלי להודיע לו ??
סליחה על ההתפרצות פשוט מעניין אותי...

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
כמו שביקשתם אני לא אחזק ורק אגיב עניינית.
ממה שאת מתארת נשמע שאת עכשיו נכנסת למשפחה
מן הסתם הזמן יעשה את שלו וכמו בהרבה מאוד משפחות שיש חלק שלא מחוברים, ילמדו שצריך לתקשר גם אתכם במייל/טלפון כי אתם לא רואים את הווטסאפ.
כמובן שגם אפשר לבקש את זה מאנשים לשים לב להודיע גם למי שלא בווטסאפ.

יש פתרונות ביניים כמו ווטסאפ למייל וכדומה אבל זה סתם פתרונות שאם הם טובים אז לא הועלנו כלום כי זה בדיוק כמו ווטסאפ, ואם זה לא עובד טוב אז זה סתם מעצבן.

אבו מאיר

משתמש מקצוען
כל הכבוד לכם !
שתדעו שאתם לא מפסידים כלום!
עדיף להפסיד קשר עם המשפחה מאשר עם הבן זוג!!
יש לי חבר שלאשתו יש וואצאפ החלום שלו שהיא תעיף אותו לזבל הוא שונא אותו ברמות!
הוא אמר לי שהוא לא יכול כמעט לדבר איתה רוב הזמן היא במכשיר.
וזה בלי קשר לבעיה הרוחנית !
נטו איכות חיים!
חזקו ואמצו!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה