מסכימה לי רק לנסות לתת לך הרגשה טובה?
..גם לא באלי להיות מצוורחת כלפיהם
אני כן הייתי נותנת לרגשות שלי להציף אותי, ממש להרגיש את האכזבה, פגיעה, פיספוס וכד׳
ככל שיותר לא תתעלמי ותברחי תצליחי לצאת מזה יותר חזקה. (כמה שזה נשמע לך מוזר..)
אחכ את יכולה לומר לעצמך, אני יכולה לשנות את זה, להתחבר לוואצאפ ואז כבר לא להרגיש נשכחת, אבל אני שוב פעם בוחרת, בחירה אמיתית, ועם כל הקושי, אני ממשיכה. בידיעה שאת יכולה כל יום (כביכול) לבחור אחרת.
אז כך על כל יום מחדש תקבלי שכר!
מעריך אתכם מאד...
אני רוצה ברשותך להעלות נקודה למחשבה - האם אכן מדובר רק בבעיה טכנית שלא התעדכנתם בגלל הוואצאפ, או שהוא רק אחד מעוד כמה הבדלים שיש בין הסגנון שלכם לסגנון של האחרים, דבר שגורם לכך שהם פחות רואים בכם חלק ולכן נמנעים מלהזמין אתכם.
קצת קשה לי להאמין שכשמתארגנים לשבת משפחתית יש מישהו שלא מגיע רק רק בגלל שאין לו וואצאפ וטכנית הוא לא עודכן...
יכול להיות שהם ברמה לא הכי גבוהה רגשית שמרגישים סוג של נחיתות/גאווה (שניהם מאותו שורש) ליד כאלה שבלי. לכן מרגישים שמי שלא שם-לא קיים... מיותר לומר כמה זה לפספס את החיים האיכותיים, הנוחים ורגועים באמת!
זה קטע שמצחיק אותי...
כי למשל דודות שלי שהם מסורתיות הם כל הזמן התלוננו שלמה לא יותר בקשר וזה חשוב וכו'
עכשיו התהפך הגלגל...
אמר מי שאמר: ״וואצפ מקרב את הרחוקים, ומרחיק את הקרובים...״
איך ידעתם מזה?
סליחה אבל לא נשמע לי בכלל שלא הודיעו לכם בגלל שאין לכם ווצאפ
כאילו הם יצאו כולם ובטוח לכולם עליתם בראש- הם לא חשבו להיתקשר?
וגם בכללי
זה לא הגיוני שיוצאים למקומות בלעדיכם כי אין לכם ווצאפ
ושאתם נפגשים כולם באירועים, במסיבות גדולות אז אתם כאילו משפחה שולית שמגיעה רק לדברים הרישמיים??
זה לא מפריע לבעלך שכל אחיו ואחיותיו נוסעים בלי להודיע לו ??
סליחה על ההתפרצות פשוט מעניין אותי...
נשמע חוסר רגישות, במחילה..
מה המסר הסמוי שאתם מנסים להעביר?
טוב....
לא העלתי להכפיש משיהו או להצטדק
אחרי הכל השם "מייפל אורגני" לא השם שלי
ולא צריכה שתאמיני לי לכל מקרה שאני מעלה
הכל נשאל ברמת העיקרון ..
אם אתם מהצד שחווים את מה שאני חווה או מהצד השני ומודעים לבעיה , אז רק בקשתי עצה!
את יודעת מה את קצת מערערת אותי אולי זה בגלל שאני סגנון שונה ???
בכל אופן זה מה שהם טוענים על פעמים שעברו!
אל תתערערי! כלומר, את יכולה להתערער אבל אחכ תתייצבי זה העולם בחוץ שמשוגע, לא את!
אגב, אני מציצה מידי פעם לקבוצה של המשפחה שלי (אני עקרונית לא נכנסת לקבוצות, יש לי לעבודה על המחשב בלבד) ותקשיבי אני ובעלי סיכמנו שמשהו קורה למי שכל הזמן נימצא שם, הרמה פשוט צונחת לקנטים, מתביישת ממש בשבילם, מרגישה כביכול ״לא ברמה..״, וזה משפחה שלי שאני הכרתי אותם הרבה יותר בוגרים, פתאום צוחקים מכל שטות ומעבירים סיסמאות מטופשות... מבחירה אמיתית לא שם ולא אהיה, בקשר לעידכונים, בה יש עוד הרבה אצלנו בלי, ואם יעשו לבד, ההפסד הוא כולו שלהם!.. גם אני חושבת שאת עדיין צעירה, כנראה גם בלי ילדים, לוקח זמן שהמשפחה קולטת שאת חלק מהנוף, וזה הכי הגיוני וטבעי... אל תנסי להדחף בכח. זה פשוט יקרה כשתראי שאת לא רודפת מתוך רצון להציל את השם שלך...