לא כי אני לא אוכלת ברזל אז אני יודתע שזה מזה, וגם הרופאה כתבה לי חוסר ברזלבדקת צילאק?
לא כי אני לא אוכלת ברזל אז אני יודתע שזה מזה, וגם הרופאה כתבה לי חוסר ברזלבדקת צילאק?
בכל אופן שווה לבדוק את הבדיקת דם הראשוניתלא כי אני לא אוכלת ברזל אז אני יודתע שזה מזה, וגם הרופאה כתבה לי חוסר ברזל
מה פירוש? מה אני צריכה לעשות?בכל אופן שווה לבדוק את הבדיקת דם הראשונית
בפעם הבאה שאת אצל הרופא לבקש בדיקות דם (בכל מקרה בכאלו ערכים כדאי לך לבקש בדיקה מקיפה, כמו שכתבה @אמא ומתכנתת - חומצה פולית, פריטין, B12, וידחוף שם חוץ מזה מה שבא לו עוד...)מה פירוש? מה אני צריכה לעשות?
אוכלת ברזל התכוונתי למה שתכתב - מאכלים שיש בהם ברזללא נראה לי שיש אנשים ש "אוכלים ברזל"
זה נמצא במזון היומיומי שלנו - במה יותר ובמה פחות
ועדיין...מספר כזה יכול גם להראות על חוסר ספיגה של ברזל
שלפעמים נובעת מצליאק.
מענין לא חשבתי על הכיוון, אשאל אותה לפני כן אם זה יכול להצביע על זה.בפעם הבאה שאת אצל הרופא לבקש בדיקות דם (בכל מקרה בכאלו ערכים כדאי לך לבקש בדיקה מקיפה, כמו שכתבה @אמא ומתכנתת - חומצה פולית, פריטין, B12, וידחוף שם חוץ מזה מה שבא לו עוד...)
אז תבקשי שיבדוק גם צליאק בבדיקת דם
זה לא בדיקה החלטית, היא רק מראה כיוון, ואם יש חשד עושים ביופסיה, אבל לשלול היא מספיקה.
בד"כ לא הגיוני, זה ערך חריגאוכלת ברזל התכוונתי למה שתכתב - מאכלים שיש בהם ברזל
אם לא אכלתי מאכלים עם ברזל וכן אכלתי שטויות, לא הגיוני שזה ירד לכזה מספר?
את לא אוכלת בכלל פירות וירקות ובשרי ודגים וטחינה וביצים וקטניות ואגוזים, שקדים וכו'...וכו'....אוכלת ברזל התכוונתי למה שתכתב - מאכלים שיש בהם ברזל
אם לא אכלתי מאכלים עם ברזל וכן אכלתי שטויות, לא הגיוני שזה ירד לכזה מספר?
כשעשיתי גוגל על התוצאות שאלתי אותה דרך האתר אם יש לי ממה לחשוש והיא כתבה לי חוסר ברזל, לא כתבה לי עוד משהובד"כ לא הגיוני, זה ערך חריג
לפעמים עולים על הסיבה ולפעמים לא
צליאק יכולה להיות סיבה אחת, יש עוד אפשרויות, ולפעמים לא ידועה סיבה ופשוט לוקחים תוספים כל החיים.
מעניין שהרופאה לא התקשרה מעצמה לבקש ממך בדיקות מקיפות מסביב, היא אמורה לשים לב לערך הזה בתוצאות.
תתייעצי איתה ישירות גם, חוץ מפרוג.
כשעשיתי גוגל על התוצאות שאלתי אותה דרך האתר אם יש לי ממה לחשוש והיא כתבה לי חוסר ברזל, לא כתבה לי עוד משהו
היא השאירה לי הודעה בתא קולי לבוא אליה ואני אבוא אליה ביום ראשון בע"ה
תחליפי רופאה....
זה לא עניין של חשש, אין פה איזה מצב מסוכן מאד
אבל זה לא מצב תקין ולא כדאי להשאר בו, עכשיו השאלה איך פותרים אותו
ושלב ראשוני מאד זה בדיקות דם מקיפות ממש, אם היא לא שולחת אותך, היא לא בסדר, ואם כבר יש תוצאות - זה יכול לשפוך אור על התמונה כבר מעכשיו.
אהה, בהצלחה!היא השאירה לי הודעה בתא קולי לבוא אליה ואני אבוא אליה ביום ראשון בע"ה
אני לקחתי כל יום 2 שקיות של ספאטון +ויטמין cקופצת גם על האשכול
אני גם עם מוגלובין נמוך (9.3 מלפני 3 חודשים)
ניסיתי לקחת כדורי ברזל -משום מה גורמים לי לבחילות ממש...
עירוי ברזל לא עדיף מלקחת כדורים?
כלומר זה כמות שמצריכה עירוי?
הקופת חולים אמורה לתת הפנייה?
מה הסיכון בעירוי ברזל? לכאורה הוא מעלה בשנייה מה שלוקח חודשים להעלות...(אם בכלל)
אשמח לתשובות ממבינים...
תודה רבה!!
יש תוספים שאינם מושפעים בהחלבשימי לב שכדי שתוסף ברזל יספג בצורה איכותית הוא צריך להימנע ממגע עם חלב ומוצריו
לכן שעתיים לפני ואחרי נטילת התוסף נמנעים מחלבי (עד כמה שניתן)
בכל מקרה גם אם לא מסתדר להפריד, עדיף לקחת מאשר כלום.
בריאות איתנה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: