את יכולה לשלוח לי קישור של התבנית?ורוצה למלא בהם מתכון לקינוח בשבת
יש מתכונים?
מעדיפה לא רק שוקולד
אולי סורבה כמו סולרו
או שוקולד לבן?
יאלה תפגיזו!
אם מתאים לך יותר שיין, יש שם ב9 ש"ח לתבנית של 4.את יכולה לשלוח לי קישור של התבנית?
תודה רבה!במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה
הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי
שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי
הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.
המסתי שוקולד לבן והוספתי.
לתבניות
הקפאה.
ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן
אולי אצלם מאוחר יותר
אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
אפשר קישור?אם מתאים לך יותר שיין, יש שם ב9 ש"ח לתבנית של 4.
מה את אומרת קרם קוקוס ילך במקום הריץ'?במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה
הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי
שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי
הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.
המסתי שוקולד לבן והוספתי.
לתבניות
הקפאה.
ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן
אולי אצלם מאוחר יותר
אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
אנסה לצל מאוחר ותרתודה רבה!
אשמח לתמונות
איך עושים את הציפוי?
ויש רעיון מה להוסיף לציפוי קרוקנט סוכריות וכו מתאים?
יהיה קצת יותר דחוס כי הוא לא עולה כמו הריצ'. פחות אורירי אבל ילךמה את אומרת קרם קוקוס ילך במקום הריץ'?
בעז"ה מאוחר יותר היוםואשמח מאוד אם תוכלי לכתוב כאן גם את החלבי שלך
מקציפים את הריץ?אנסה לצל מאוחר ותר
אפשר להוסיף לציפוי קרוקנט- אבל לא יודעת כמה זה הולך עם הסורבה.
עם מרקם גלידתי יותר כמו מגנום מוס או חלבי הולך טוב
יהיה קצת יותר דחוס כי הוא לא עולה כמו הריצ'. פחות אורירי אבל ילך
בעז"ה מאוחר יותר היום
נהיה אורירי מהבלנדרמקציפים את הריץ?
או שזה נהיה אוורירי מהבלנדר?
יש כמה, הנה אחד:אפשר קישור?
תודה
תוך כמה זמן הגיע??אם מתאים לך יותר שיין, יש שם ב9 ש"ח לתבנית של 4.
רק הזמנתי אתמולתוך כמה זמן הגיע??
מגנומים יפיפיים אחד אחדהבטחתי תמונות.
אלו של ארטיק פרווה.
כמה הערות:
א. למה המקל הזה? כי נגמרו המקלות הרגילים והיות שהארטיקים האלו היו לשבת לבני הבית, לא היה אכפת לי להשתמש באלו. לפחות התאמתי קצת את משטח הצילום....
ב. למה יש שכבת פרוסט על השוקולד? למישהו היה טעים הארטיק. אבל חבל שהקופסא נשארה לא סגורה במקפיא...
זהו.
קבלו, בכוונה שמתי גם אחד לא מצופה. יש כאן כאלו שלא אוהבים אותם מצופים. תדעו שהם טעימים גם בלי הציפוי
צפה בקובץ המצורף 910140
צפה בקובץ המצורף 910141
לכמה ארטיקים הכמות הזאת מספיקה?במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה
הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי
שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי
הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.
המסתי שוקולד לבן והוספתי.
לתבניות
הקפאה.
ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן
אולי אצלם מאוחר יותר
אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
תלוי איזו תבנית יש לך אבל בערך 22לכמה ארטיקים הכמות הזאת מספיקה?
קניתי תבנית של 8
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק א
א אַשְׁרֵי הָאִישׁ אֲשֶׁר לֹא הָלַךְ בַּעֲצַת רְשָׁעִים וּבְדֶרֶךְ חַטָּאִים לֹא עָמָד וּבְמוֹשַׁב לֵצִים לֹא יָשָׁב:ב כִּי אִם בְּתוֹרַת יְהוָה חֶפְצוֹ וּבְתוֹרָתוֹ יֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה:ג וְהָיָה כְּעֵץ שָׁתוּל עַל פַּלְגֵי מָיִם אֲשֶׁר פִּרְיוֹ יִתֵּן בְּעִתּוֹ וְעָלֵהוּ לֹא יִבּוֹל וְכֹל אֲשֶׁר יַעֲשֶׂה יַצְלִיחַ:ד לֹא כֵן הָרְשָׁעִים כִּי אִם כַּמֹּץ אֲשֶׁר תִּדְּפֶנּוּ רוּחַ:ה עַל כֵּן לֹא יָקֻמוּ רְשָׁעִים בַּמִּשְׁפָּט וְחַטָּאִים בַּעֲדַת צַדִּיקִים:ו כִּי יוֹדֵעַ יְהוָה דֶּרֶךְ צַדִּיקִים וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים תֹּאבֵד: