חזרתי לעדכןתוך כמה זמן הגיע??
חלבי?יש לכן רעיון במה למלא אבל שלא צריך הקפאה? אני רוצה להכין מגנומים לשים בבר, אבל לא רוצה שיימס
מעדיפה פרווהחלבי?
עוגת גבינה
ואם תצפי בשוקולד (ציפוי אחרי הקפאה) אז זה ישמור על הצורה יותר טוב
את יכולה בכדורי שוקולד, יכולה גם להזריק פנימה ממרח לוטוס או שוקולד,ו לצפות אחכ או רק לזלף פסים משוקולדמעדיפה פרווה
את יכולה לאפות עוגת שוקולד פשוטה בתוך התבנית סיליקון ואז לצפות את זה בשוקולדמעדיפה פרווה
לא מומלץ לאפות בתבניות סיליקון סיניות בלי תקן.את יכולה לאפות עוגת שוקולד פשוטה בתוך התבנית סיליקון ואז לצפות את זה בשוקולד
תודה רבה!! איך נראית האיכות?חזרתי לעדכן
הגיע היום, עד הבית
במשלוח של FEDEX
=תוך שבוע.
הזמנתי 2 סוגים- כמו מגנום שקונים (חלק) וכמו רולר- שהעני העלתה בתמונה.תודה רבה!! איך נראית האיכות?
אני חושבת להזמין לצוות במעון למתנת סוף שנה 2 כאלו לכל אחת. נראה מכובד? (לא למטפלת למשלימה, צהרון וכד')
אפשר הסבר מה זה המגנומים מעלי?ורוצה למלא בהם מתכון לקינוח בשבת
יש מתכונים?
מעדיפה לא רק שוקולד
אולי סורבה כמו סולרו
או שוקולד לבן?
יאלה תפגיזו!
אפשר הסבר מה זה המגנומים מעלי?
אפשר קישור?תבנית סיליקון בצורת ארטיקים מאליאקספרס
תגידי איך את מצפה את המגנומים כל פעם אני מנסה וזה מאוד מסובך!הבטחתי תמונות.
אלו של ארטיק פרווה.
כמה הערות:
א. למה המקל הזה? כי נגמרו המקלות הרגילים והיות שהארטיקים האלו היו לשבת לבני הבית, לא היה אכפת לי להשתמש באלו. לפחות התאמתי קצת את משטח הצילום....
ב. למה יש שכבת פרוסט על השוקולד? למישהו היה טעים הארטיק. אבל חבל שהקופסא נשארה לא סגורה במקפיא...
זהו.
קבלו, בכוונה שמתי גם אחד לא מצופה. יש כאן כאלו שלא אוהבים אותם מצופים. תדעו שהם טעימים גם בלי הציפוי
צפה בקובץ המצורף 910140
צפה בקובץ המצורף 910141
יש הרבה מתכונים.אפשר קישור?
ואז שמים בפנים את המתכונים מפה ויוצא ארטיק??
אפשר תמונה להמחשה?
אחרי שהם קפואים ממש אני ממיסה שוקולד ים טיפונית שמן [1 כף לכל 100 גרם שוקולד]תגידי איך את מצפה את המגנומים כל פעם אני מנסה וזה מאוד מסובך!
שאלה- למה דווקא פירות קפואים?במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה
הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי
שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי
הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.
המסתי שוקולד לבן והוספתי.
לתבניות
הקפאה.
ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן
אולי אצלם מאוחר יותר
אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
אפשר.שאלה- למה דווקא פירות קפואים?
אי אפשר לקנות פרות ולטחון מיד?
וואו תודה איזו מהירות!אפשר.
יקח יותר זמן לקפוא
אם את רוצה שייק קר ממש כמו ששייק צריך להיות אז כדאי קפואוואו תודה איזו מהירות!
בשייקים כן משנה אם הפרות קפואים או רכים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: