דרוש מתכון המגנומים מעלי הגיעו...

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לכן רעיון במה למלא אבל שלא צריך הקפאה? אני רוצה להכין מגנומים לשים בבר, אבל לא רוצה שיימס
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לכן רעיון במה למלא אבל שלא צריך הקפאה? אני רוצה להכין מגנומים לשים בבר, אבל לא רוצה שיימס
חלבי?
עוגת גבינה
ואם תצפי בשוקולד (ציפוי אחרי הקפאה) אז זה ישמור על הצורה יותר טוב
 

טוב טובית

משתמש פעיל
מעדיפה פרווה
את יכולה בכדורי שוקולד, יכולה גם להזריק פנימה ממרח לוטוס או שוקולד,ו לצפות אחכ או רק לזלף פסים משוקולד
קחי בחשבון שזה גדול יחסית לבן אדם אחד.. זה כמו 2 כדורים גדולים תלוי כמובן בגודל התבנית
אבל יפה מאד לבר !
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
את יכולה לאפות עוגת שוקולד פשוטה בתוך התבנית סיליקון ואז לצפות את זה בשוקולד
לא מומלץ לאפות בתבניות סיליקון סיניות בלי תקן.
מה שכן- את יכולה לצפות את התבנית בשוקולד בשכבה נדיבה, ואז למרוח משהו (לוטוס? גנאש?) ולמלא בעוגה חתוכה לגודל, ולשפוך שוב שוקולד.
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה!! איך נראית האיכות?
אני חושבת להזמין לצוות במעון למתנת סוף שנה 2 כאלו לכל אחת. נראה מכובד? (לא למטפלת למשלימה, צהרון וכד')
הזמנתי 2 סוגים- כמו מגנום שקונים (חלק) וכמו רולר- שהעני העלתה בתמונה.
הרולר עבה יותר ועושה רושם איכותי יותר
לדעתי זה מתנה מתוקה אם יש סיכוי שישתמשו בה, ולכיף הייתי מוסיפה טבלת שוקולד ומקלות ארטיק, או משו כזה.
ואני לא יודעת אם לכל האיזורים יגיע תוך שבוע, כן?
 

זזזז

משתמש פעיל
הבטחתי תמונות.
אלו של ארטיק פרווה.

כמה הערות:
א. למה המקל הזה? כי נגמרו המקלות הרגילים והיות שהארטיקים האלו היו לשבת לבני הבית, לא היה אכפת לי להשתמש באלו. לפחות התאמתי קצת את משטח הצילום....
ב. למה יש שכבת פרוסט על השוקולד? למישהו היה טעים הארטיק. אבל חבל שהקופסא נשארה לא סגורה במקפיא...

זהו.
קבלו, בכוונה שמתי גם אחד לא מצופה. יש כאן כאלו שלא אוהבים אותם מצופים. תדעו שהם טעימים גם בלי הציפוי
צפה בקובץ המצורף 910140

צפה בקובץ המצורף 910141
תגידי איך את מצפה את המגנומים כל פעם אני מנסה וזה מאוד מסובך!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אפשר קישור?
ואז שמים בפנים את המתכונים מפה ויוצא ארטיק??

אפשר תמונה להמחשה?
יש הרבה מתכונים.
נועצים מקל בחריץ שמיועד לכך
ממלאים.
מקפיאים
מחלצים
ומצפים בשוקולד- אם רוצים, לא חייבים, תלוי בסוג הארטיק

יש כל מיני צורות ארטיקים
אלו הקלאסיים:



תגידי איך את מצפה את המגנומים כל פעם אני מנסה וזה מאוד מסובך!
אחרי שהם קפואים ממש אני ממיסה שוקולד ים טיפונית שמן [1 כף לכל 100 גרם שוקולד]
שמה את השוקולד בכלי צר וגבוה- למשל כוס זכוכית, אבל שכזה שארטיק יוכל להכנס בו
אוחזת במקל וטובלת
בגלל שהארטיק קפוא השוקולד מצייבש מהר ואז מנחה על מגש וממשיכה לבא אחריו
מוציאה מההקפאה כל פעם רק 2-3 ארטיקים
 

אילה ר.

משתמש פעיל
במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה

הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי

שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי

הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.

המסתי שוקולד לבן והוספתי.

לתבניות
הקפאה.

ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן


אולי אצלם מאוחר יותר


אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
שאלה- למה דווקא פירות קפואים?
אי אפשר לקנות פרות ולטחון מיד?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו תודה איזו מהירות!
בשייקים כן משנה אם הפרות קפואים או רכים?
אם את רוצה שייק קר ממש כמו ששייק צריך להיות אז כדאי קפוא
אחרת זה משקה חלב/יוגורט [תלוי מה שמים כבסיס] ולא שייק שכל הרעיון שלו הוא שהוא קר ממש על סף הקרחי
כמו שבפרוזן יוגורט משתמשים בפירות קפואים...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה