לא צריך את המוכר.לתשומת לב
לא בכל חנות אפשר לסמוך על המוכר שיאמר מה סיני ומה צרפתי
מסתכלים על המספר הסידורי, אם הוא מתחיל ב sv זה הסיני.
אם הוא מתחיל ב gv זה הצרפתי.
לא צריך את המוכר.לתשומת לב
לא בכל חנות אפשר לסמוך על המוכר שיאמר מה סיני ומה צרפתי
סליחה על ההקפצה, אפשר קישור למוצר באמזון או באיביי איטליה?אחרי הכול אין תחליף למיקוליני.
אפשר לקנות באתר אמזון האיטלקי או באתר איביי האיטלקי וזה יצא על פי רוב זול יותר מבארץ גם אחרי המשלוח והמיסים.
כך עשיתי והרווחתי מגהץ אדיר במחיר שפוי.
מצטרפת, הטפאל יותר מותג מאיכות עד כמה שניסיתי. הייתי נותנת צ'אנס לחברה אחרתהיה לי טאפל ונשבר, (לא יכולה להגיד שהחברה אשמה כי נפל) כעת יש לי מורפי ריצ'ארד אותה איכות בהרבה יותר זול, ועושה עבודה הרבה יותר טובה וגם הרבה יותר חזק. אני חושבת שהמחירים של טאפל מוגזמים וזה לא מוצדק. לא מכירה את החברה עליה כתבתם.
הוא מעולה!ואם טפאל, איזה דגם ?
בטוח ??הוא מעולה!
יש לי אותו בבית כבר שנה+בטוח ??
כי יש עליו ביקורות לא טובות בזאפ
מה בדיוק טוב בשירות הלקוחות של טפאל?ממליצה על טפאל!! MACHELINI עושה בעיות אבל שרות הלקוחות שלו מעולה!! לעומת טפאל שהיחס לא משהו, אבל הוא מעולה ומחזיק זמן יותר
יש משהו שלא מיוצר בסין היום?כיום זה זבל סיני.
לא רק תקלות, מה טיב הגיהוץ?יש לי אותו בבית כבר שנה+
ובחנות שבבעלות קרוב משפחתי מוכרים ממנו כמויות ולא ידוע על תקלות
יש לי sv שכתוב עליו שמיוצר בצרפת, והוא לא שווה כלום, בקושי מגהץ.לא מדויק.
מבדיקה עמוקה שערכנו בדגמים SV יש גם צרפתי וגם סיני.
הבעיה שברשת לא תמיד כותבים מה ארץ הייצור. זה כתוב רק על האריזה עצמה.
מעולה!לא רק תקלות, מה טיב הגיהוץ?
אחרי הכול אין תחליף למיקוליני.
אפשר לקנות באתר אמזון האיטלקי או באתר איביי האיטלקי וזה יצא על פי רוב זול יותר מבארץ גם אחרי המשלוח והמיסים.
כך עשיתי והרווחתי מגהץ אדיר במחיר שפוי.
אפשר קישורים או מספר הדגם שאתם מרוצות?לי יש אנכי של טאפל, מי שמשתשמש בעיקר לחולצות גברים זה ממש פצצה מגהץ בדקה כל חולצה וגם חוסך מקום של אחסון של קרש גיהוץ רוחבי כשכשהוא פתוח מבזבז הרבה מקום.
נשמח לשמוע איזה דגם.לנו יש טפאל כבר 12 שנה שמש אותנו בנאמנות רבה.
אשמח לשמוע על דגמים מומלצים בטפאל
אשמח ממש לדעת איזה דגםלי יש אנכי של טאפל, מי שמשתשמש בעיקר לחולצות גברים זה ממש פצצה מגהץ בדקה כל חולצה וגם חוסך מקום של אחסון של קרש גיהוץ רוחבי כשכשהוא פתוח מבזבז הרבה מקום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: