היה לי לפני כשנה 70.11.הרופא שלי הביא לי 5 כדורים פעמיים ביום לשבועיים,
ואחרי חודש וחצי לחזור לעשות את הבדיקה הזאתי,
אגב היה לי תוצאה גבוהה 62.5,
הרופא אמר שהוא כמעט ולא ראה כזה תוצאה גבוהה....
אז אני ממש מפחד שזה לא עבר...
אני הלכתי לנטורופת, והוא נתן לי טיפול מתאים וב"ה כבר כבר 6 שנים מאז והכל בסדר איתיסבל נוראי,
8 כדורים ביום, גירודים בגב ובבטן.
בחילות וסחרחורות
ונמאס!
מה עושים?
(התופעות המרגיזות זה מהכדורים ולא מהחיידק אני לא מרגישה כבר את החיידק ואני רק אתמול התחלתי טיפול עם הכדורים)
מי עבר את זה ויכול להמליץ מה כן ולא לעשות...
עלול להצביע על אלרגיה, כדאי לפנות לרופאאיך מטפלים במהירות לעכשיו בגרד הנוראי הזה שלא נותן לישון
וכל 10 שניות צורם מחדש...
מנסיון רב שנים לצערי בנושא ההליקובקטר..אחרי לילה מטורףףףףףף
רצתי לקופת חולים ואני אלרגית לאנטביוטיקה המגעילה... ברוך ה'!
תודה על העזרה, ברוך ה' אני מפסיקה את זה ונתחיל להרגיש טוב יותר.
צריך לקחת את הפרוביוטיקה בהפרש של שעתיים מהאנטיביוטיקה ואז הוא עושה את העבודה. קרי, מחזיר את החיידקים הטובים שהאנטיביוטיקה לקחה עם האליקופטר את ההליקובקטר..היתה פה אחת שרשמה שהרופא המליץ לה לקחת פרוביוטיקה שאלתי את הרופאה שלי והיא אמרה שזה מעכב את ההשפעה של האנטביוטיקה. אז רק מיידעת...
מה זה אומר להשתיק אני כבר חמש שנה עם זה בהתחלה כמובן אחיר אנטביוטיקה לקחתי אומפרדקס 40 מ''ג* הארה נוספת - לא כדאי להשתיק את הצרבת ודי, כי חלילה זה יכול להתפתח למחלות מסוכנות!
* הארה נוספת - לא כדאי להשתיק את הצרבת ודי, כי חלילה זה יכול להתפתח למחלות מסוכנות!
@אליכסנדרמה זה אומר להשתיק אני כבר חמש שנה עם זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: