את יכולה להעלות כאן בכיף.בכיף אבל באשכול אחר... עכשיו מחכים ללחמניות של העני
(מתכון פלוס לחמניות התכוונתי,
@hbecker
לתשומת לבך...)
את יכולה להעלות כאן בכיף.בכיף אבל באשכול אחר... עכשיו מחכים ללחמניות של העני
(מתכון פלוס לחמניות התכוונתי,
@hbecker
לתשומת לבך...)
מחכה למתכון שלך!!את יכולה להעלות כאן בכיף.
איזה קטע, זה בול הבצק של החלות שלי!1 כף מלח
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
600 מ"ל מים
3/4 כוס שמן
גם החלות שליאיזה קטע, זה בול הבצק של החלות שלי!
רק אני שמה חצי כוס סוכר, וכפית מלח.
בהצלחה!
עשית את זה מהר הפעם600 מ"ל מים
תודה על המתכוןמתכון-
מעירים לקערה מרוחה בשמן ומורחים גם את פני הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח. לא יותר. התפחת יתר הורסת את המרקם.
יוצרים לחמניות ומניחים בתבנית.
מתפיחים 12 דקות, מושחים בביצה מהולה במים ומפזרים מה שרוצים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
אופים להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה ולא יותר. בערך 15 דקות
אני אישית, נותנת לזה בהתחלה עירבול קל כל 10 דקות למשל איזה חצי שעה(3 פעמים), ואז מתפיחה שעה ואני אוהבת לאפות בתבנית ח"פ.תודה על המתכון
כמה זמן את מתפיחה בד"כ?
את אופה על תבנית תנור או על התבניות אלומיניום?
האמת שיש לי מתכון ללחמניות כוסמין רכות ומעלפות,
עדיין סקרנית לשמוע מה יש לך להציע
אבל הדבר שהכי קנה אותי היה המשפט הנ"ל!
מה זה אומר באופן שנשאר ממש טרי?
אצלי במקפיא הרגיל זה מקבל טעם לוואי
במקפיא של ההקפאה עמוקה זה מעולה, אבל הוא לא בקומת המטבח -
אז מתעצלים בפועל...
יש דרך להקפיא במקפיא רגיל ושיצא ממש ממש בלי טעם לוואי?
חוץ מלעטוף בניילון צמוד ולקשור, את זה אני עושה.
אצלי חוטפיםהילדים יסכימו לאכול?
הם תמיד עושים לי פרצופים על לחמניות ביתיות ואני מתחרפנת כבר מהלחם הפשוט שהם אוכלים
לי יש בקבוק עם מידות ואיתו אני מודדת. הדיוק בכמות המים חשוב.עשית את זה מהר הפעם
תודה!!
לגבי המים, יש לי כוסות מדידה של 240 גרם.
איך אני מחשבת 600 מל? (את מחפידה אותי עם האזהרה של הדיוק...)
ולא צריך ביצים?
מתפיחה להכפלת הנפח יכול להיות שעה, שעה וחצי ופחות תלוי במזג האוירתודה על המתכון
כמה זמן את מתפיחה בד"כ?
את אופה על תבנית תנור או על התבניות אלומיניום?
העני, אפשר לרדת לפרטים?מתכון-
הדיוק בכמויות ממש חשוב
1 כף מלח
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
600 מ"ל מים
3/4 כוס שמן
שמים בקערה מלח ומעל זה קמח, סוכר, שמרים ומים.
מתחילים ללוש לבצק.
אחרי שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים את השמן. לשים עד לקבל בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים לכמה דקות ומערבלים שוב.
מעירים לקערה מרוחה בשמן ומורחים גם את פני הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח. לא יותר. התפחת יתר הורסת את המרקם.
יוצרים לחמניות ומניחים בתבנית.
מתפיחים 12 דקות, מושחים בביצה מהולה במים ומפזרים מה שרוצים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
אופים להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה ולא יותר. בערך 15 דקות
מניחים לקירור על רשת. דווקא רשת כי כך משתחרר האוויר החם ולא מרטיב את הלחמניות והורס להן את המרקם.
להקפאה-
מקפיאים כשהלחמניות עדיין לא ממש קרות. לא חמות אבל עדיין נעימות למגע. לא מוציאות אדים.
בשקית קשורה היטב וסגורה בנוסף בקליפס על הקשר.
הקפאה עמוקה עדיפה
כף רגילההעני, אפשר לרדת לפרטים?
כף מלח / שמרים - כפות מדידה / ח"פ?
כוס סוכר / שמן - כמה מ"ל הכוס שלך?
אפיה - האם בטורבו או על רגיל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: