רציתי לדעת האם בכל חברות הביטוח אין אפשרות לקבל הלואה במסלול הלכה?
יש חברות שאפשר.רציתי לדעת האם בכל חברות הביטוח אין אפשרות לקבל הלואה במסלול הלכה?
זה קריטריונים קשוחים? או שאם אני יבוא למו"מ או שאני יאיים שאני מעביר את הקרן פנסיה לחברה אחרת זה יעזור?יש חברות שאפשר.
למשל חברות כלל, מגדל, מנורה.
לכל אחת יש את הקריטריונים והתנאים שלה.
למה אתם חושבים שתצטרכו להגיע לזה.זה קריטריונים קשוחים? או שאם אני יבוא למו"מ או שאני יאיים שאני מעביר את הקרן פנסיה לחברה אחרת זה יעזור?
זה לא פוגע בכלום.תבדקו אם זה לא פוגע בעתיד בזכויות הפנסיה הנצברות
דיברתי על הקריטריון של הלואה ממסלול הלכה בקרן פנסיה אמרו שהם לא נותניםלמה אתם חושבים שתצטרכו להגיע לזה.
אולי אתם עומדים בקריטריונים?
בכל מקרה יש קריטריונים שהם קשוחים ויש שפחות.
שם אין סיכוי.דיברתי על הקריטריון של הלואה ממסלול הלכה בקרן פנסיה אמרו שהם לא נותנים
אשמח אם יש למישהו מידע מעודכן היכן ניתן היום לקבל הלואה על חשבון צבירת הפנסיהיש חברות שאפשר.
למשל חברות כלל, מגדל, מנורה.
לכל אחת יש את הקריטריונים והתנאים שלה.
עד כמה שידוע לי בחברות שציטטת ניתן, וגם בחברת הפניקס.אשמח אם יש למישהו מידע מעודכן היכן ניתן היום לקבל הלואה על חשבון צבירת הפנסיה
@מקצועי בלבד @השקעות R הון
תודה
תפנה למייל שלי.אשמח אם יש למישהו מידע מעודכן היכן ניתן היום לקבל הלואה על חשבון צבירת הפנסיה
@מקצועי בלבד @השקעות R הון
תודה
תודה על התשובה. שאלה נוספת:עד כמה שידוע לי בחברות שציטטת ניתן, וגם בחברת הפניקס.
תבדקו איזה דמי ניהול מציעים במקום אחר.כרגע הפנסיה היא במיטב עם ד"נ נמוכים (0.05 מצבירה ו1.5 מהפקדה), וגם יש צבירה בסכום גדול בהראל. בשתי המקומות האלו אמרו לי שלא נותנים הלואה. אם אעביר את הצבירה למקום אחר יתנו לי הלוואה, או שצריך להעביר את ההפקדות לשם?
אכן במיטב והראל אין הלוואות מהמסלולים הכשרים. [בגלל מדיניות גלאט הון]תודה על התשובה. שאלה נוספת:
כרגע הפנסיה היא במיטב עם ד"נ נמוכים (0.05 מצבירה ו1.5 מהפקדה), וגם יש צבירה בסכום גדול בהראל. בשתי המקומות האלו אמרו לי שלא נותנים הלואה. אם אעביר את הצבירה למקום אחר יתנו לי הלוואה, או שצריך להעביר את ההפקדות לשם?
אתם עושים קרן השתלמות?והשתלמות אין לכם?
אני לא עושה.אתם עושים קרן השתלמות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: