מה זה כל השיטות למה לכולם זה בוהק (כמובן למי שמשתמש במלבין) אולי את מכבסת אם יותר מדי בגדים??ניסתי את כל האופציות, ועדיין זה לא לבן בוהק!
ללא מרכך.
למה באמת בלי מרכך?תודה.
חדש לי שעדיף לא לכבס עם מרכך..
המרכך מצהיב.למה באמת בלי מרכך?
התכוונת בלי מרכך? כי לא ראיתי שמישהי כאן המליצה על מרכך.חדש לי שעדיף לא לכבס עם מרכך..
"לא לעולם חוסן" כמובן שעם הזמן הם מצהיבות מעט.ניסתי את כל האופציות, ועדיין זה לא לבן בוהק!
אשמח להמלצות , יש לי 4 בנים... = מלא חולצות
תודה רבה
חולצות לבנות מכבסים ללא פריטים נוספים.
ללא מרכך.
ולא תולים בשמש.
כל השאר תעשי איך שבא לך.
מה הבעיה במרכך?אריאל שושן צחור ללא מרכך
מפסיקים את פעולת המכונה לאחר שהאבקה נשטפה לתוך המכונה והכל שורה במים.
משהים בהשריה שעה לפחות ומפעילים שוב
יוצא מבהיק במיוחד!
זאת מנין לך?המרכך מצהיב.
נאמר לי שהמרכך גורם לפחות לובן ואכן נוכחתי שכך הדבר"לא לעולם חוסן" כמובן שעם הזמן הם מצהיבות מעט.
מה הבעיה במרכך?
זאת מנין לך?
כך אמרו לי נשים חרוצות.זאת מנין לך?
לי זה גרם לקצף מטורף בכל המכונה -עלול לחבל במכונה ,זהירות!!להלבנת חולצות-מוסיפים 2 אבקת אפיה, מעל אריאל צחור-יוצא בוהק!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: