נכון מאד.שזה לא קשור למחיר למשתכן.
אני עניתי למה לוקח זמן בין הוצאת המכרז לבין השיווק וזה בגלל הפיתוח
נכון מאד.שזה לא קשור למחיר למשתכן.
אני עניתי למה לוקח זמן בין הוצאת המכרז לבין השיווק וזה בגלל הפיתוח
בהגרלה הנ"ל בין הוצאת המכרז-לשיווק (למחיר למשתכן) היה שנתיים, ושלש וחצי שנים בין הוצאת המכרז לאכלוס.אז למה לדוגמא במחיר למשתכן לוקח לפעמים איזה 3-4 שנים עד שהקבלן מתחיל מכירות?
הו,לענ"ד
זה שני דברים
אבל אחד צמוד לשני
כמו רמה ד וה בבית שמש
באתר של רמ"י כתוב שיש מכרז על 1979 דירות במחיר מטרה במערב קרית גת שעומד להיסגר בעוד יומיים. האם זה המקום שאלקין ושקד ביטלו לחרדים, או שהם התייחסו לשפיר?הו,
זה ממש לא נכון.
קריית גת מערב-כשמה כן היא-ממערב לקרית גת, מצומת פלוגות לכיוון מערב-אשקלון.
שפיר כנ"ל כשמה כן היא-אמורה להתפרס ע"פ שטח ששיך למועצה אזורית שפיר-מדרום לקריית גת, באזור מושב עוזה.
לא נכוןקריית גת מערב-כשמה כן היא-ממערב לקרית גת, מצומת פלוגות לכיוון מערב-אשקלון.
שפיר כנ"ל כשמה כן היא-אמורה להתפרס ע"פ שטח ששיך למועצה אזורית שפיר-מדרום לקריית גת, באזור מושב עוזה
יש 2 תוכניות בקרית גת מערב:
1. תמל 1011 - 9000 יח"ד שזה כבר אושר ב-2016 וכעת בשיווק
2. תמל 1011\א - 7500 יח"ד שזה כעת בדיונים אחרונים לפני אישור
מישהו יודע את התשובה לשאלה?באתר של רמ"י כתוב שיש מכרז על 1979 דירות במחיר מטרה במערב קרית גת שעומד להיסגר בעוד יומיים. האם זה המקום שאלקין ושקד ביטלו לחרדים, או שהם התייחסו לשפיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: