זה נשמע פסטורליוגם בגלל שכל ההתארגנות היא בבית ואין יציאה והמוהל מארגן את התינוק במיטה שלו ואח"כ התינוק ישן במיטה שלו בנחת ואם צריך מסתגרת לי איתו בחדר
עושים פלוסלדעתי אף אחד לא יעשה את זה אם לא ידיד או קרוב משפחה בתור חסד
כמו שכתבתיטבח שמקבל הרבה שעות עבודה בחודש לוקח בין 40 ל 60 שח לשעה
אבל עבודת חד פעמי שווה יותר
בוודאי שיש קטע להביא טבח, אישה אחרי לידה וטח אחרי ניתוח לא יכולה לעמוד ולבשללא יודעת, אצלי בישול ואפיה כולל ערבוב, לראות מתי הרגע הנכון להוציא, להוסיף חומרים תוך כדי וכו'
בצורה שכתבת כבר לא רואה קטע בלהביא טבח.
(התעסקתי בתחום)
ברור שהיא לא יכולה לעמוד ולבשל ומניחה שיש נשים שזה עוזר להם הטבחבוודאי שיש קטע להביא טבח, אישה אחרי לידה וטח אחרי ניתוח לא יכולה לעמוד ולבשל
ואני ב"ה מבשלת מעולה.
לא יודעת איפה המתכון, אם אני אמצא אני אעלהאפשר את המתכון של הפשטידה?
אנחנו לא גולדיס...@גולדס למה לא הבאתם מגולדיס
זה לא מתאים לכל משפחה וזה בסדר גמור, לא צריך להרגיש לא בסדר שאי אפשרברור שהיא לא יכולה לעמוד ולבשל ומניחה שיש נשים שזה עוזר להם הטבח
אישית לא מצליחה להבין איך זה עוזר כי זה דורש כ"כ הרבה עבודה לפני ואחרי.
כמו שפירטתי עשינו ברית ואכן בעלי לקח את כל העול ביום של הברית על עצמו ואני לא עשיתי כלוםזה לא מתאים לכל משפחה וזה בסדר גמור, לא צריך להרגיש לא בסדר שאי אפשר
לבעלי זה התאים והא עשה הכל.
אהבתי! את מבינה מעולה שכנראה לך זה לא מתאיםכמו שפירטתי עשינו ברית ואכן בעלי לקח את כל העול ביום של הברית על עצמו ואני לא עשיתי כלום
ולכן אני לא מבינה.
אבל לא נורא, מבינה שאני לא מבינה
חחחח נראה שלא הבנתאהבתי! את מבינה מעולה שכנראה לך זה לא מתאים
ובעז"ה תעשי לנכדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: