אם את הולכת על הבסיס זה ממש אפשרי!
בתנאי ש...
1. יש מלצר
2. לא אכפת לך להקפיא
3. תפריט בסיסי
4. להיעזר בקניה
קודם כל תחלקי: כמה גברים, כמה נשים וכמה ילדים.
אח"כ -
חד"פ תקני לפי 30 איש.
הצעת תפריט לאשכנזים:
על השולחנות:
לחמניות, שתיה (להזמין עם משלוח אם אין מישהו שהוא לא את/בעלך שיסחוב)
ב"כ לא אוכלים הרבה מאד סלטים, מומלץ כלים קטנים. לדוג':
סלט חסה (עם רוטב אלף האיים קנוי וחסה)
סלט זיתים עם פטריות ברוטב אדום- להקפיא
טחינה, חומוס (לקנות)
חצילים - להקפיא עכשיו או לקנות. אפשר 2 סוגים
מלפפון חמוץ
מנת פתיחה:
בורקסים קנויים ממאפיה. (אם יקר אפשר קפואים ולאפות לבד)
להכין רוטב פטריות.
מנה עיקרית:
אם אתם סגנון של בשר - אפשר להכין ולהקפיא.
אם לא,
שניצלים - תכיני עד שלב הטיגון ותקפיאי. אח"כ רק להפשיר ולהגיש.
כרעיים עוף בתנור - יום קודם תבנית אחת. אפשר לשים גם קוביות בצל, בטטה תפו"א - משדרג בהגשה
ירקות - אפונה / גזר גמדי/שעועית או כל ירק קפוא שהוא שהולך אצלכם. יום לפני להכין ולשמור בתבנית/בסיר.
אורז - לבשל יום קודם.
לקנות מראש את התוספות לחסה, לאורז, לשעועית.
לדאוג לכלי הגשה נוחים באולם.
לומר כן לכל מי שמציע עזרה!!!
והכי חשוב לשמור על מצב רוח טוב ולא לחוץ ולדאוג קודם כל לבריאות שלך.
ועוד אחד-
לקחת בחשבון שתמיד יש מצב שתלדי בשבת
וסיר טשולט אחד יפתור כמה בעיות...
מזל טוב!