למעוניינת ניתן לשמוע אצלי הצעות מחיר-מידע על מוצרים -וכו
למעוניינת ניתן לשמוע אצלי הצעות מחיר-מידע על מוצרים -וכו
אבל בתחום הזה המוכשרים בתחום הם היחידים שמצליחים.ברור.. רק מה?
למה בן אדם פותח עסק? לא כדי להרוויח כסף?
ובכל תחום שהוא המוכשרים מצליחים יותר, מה לעשות?
בלי קשר, או עם קשר למה שנאמר פה רציתי להוסיף עוד כמה נקודות,
לפני כמה שנים כשהתחלתי לעבוד בפוראור היו כאן כמה "נשמות טובות" כמו שיש כאן עכשיו שממש לחצו עלי (הרבה הרבה יותר מזו שהכניסה אותי ורק בעדינות הסבירה לי כמה זה שווה) להפסיק עם פוראור מיד כי אני מתלהבת עכשיו וזה בגלל שאני עדיין חדשה אבל עוד מעט הכל "ייתפוצץ לי בפנים", תודה לד', לא שמעתי להם והנה אני כאן, מרויחה כמו שרק בחלומות חלמתי להרויח, בס"ד, תודה לד'.
כמובן שיש כאלה שלא מצליחות ועוזבות, גם אני הייתי גננת ואחרי תקופה לא התאים לי אז עזבתי וכל אחת כמעט עוברת כמה עבודות בחייה וזה טבעי ונורמלי, מלנסות לא מפסידים, מי שלא מתאים לה אז לא, אני אישית חושבת שיש פה עבודה מדהימה לנשים שרוצות לעבוד מהבית ומרגישה ממש בעלת חסד כשאני מציעה את זה לנשים כי יש כאלה שלכאורה זו הדרך הכי טובה בשבילן להרויח הרבה ואני חושבת לעצמי, מי כאן שממליצה לא להתחיל עם זה לוקחת על עצמה שבגללה אולי מישהי שקוראת את פרוג לא התחילה עם פוראור וחסמה לעצמה אפיק פרנסה ועדיין מתמודדת עם עול כספי ודחקות מי יודע עד מתי... תבינו, זו לא בדיחה , זו עובדה, העבודה הזו היא זהב!!!! - כמובן למי שזה מתאים, לא לכולן, כי לא לכולן מתאים להיות גננות, לא לכולן מתאים להיות מורות, לא לכולן מתאים להיות מזכירה ואכן, לא לכולן מתאים לעבוד בפוראור, אבל מי שעובדת איתי בכל אופן, מאד אהובה במשפחתה, אני לא מדברת על זה כמעט במשפחה, כולן יודעות שאני עובדת בזה ומעצמן באות אלי לבקש לקנות מוצרים, אם הייתן מכירות אותי הייתן יודעות שאני בת משפחה כמו כולן ואף חברה או שכנה או קרובה לא בורחת ממני. ושוב, כל מי שמגיבה סתם מהגיגי ליבה בלי לדעת שתיקח על עצמה שהיא אולי הורסת לכאלה שהיו מאד יכולות להצליח כאן.
(אגב, אני לא בנסיקה אבל מקבלת תמיכה צמודה ואת כל מה שכתבו פה למעלה, חוברות, הדרכות וכו')
כמו בכל עבודה שבה יש כאלה שמרויחות יותר ויש כאלה שפחות, כל אחת לפי דרגתה וניסיונה כך גם כאן, למה אצלך בעבודה הבוס והמזכירות מרויחים אותו דבר? בפוראור מי שמצליחה בס"ד מרויחה כמו שרק אפשר לחלום, אבל זו כמובן עבודה, כל מי שפותח עסק עצמאי משקיע כמה עשרות אלפי שקלים ופירסום ושיפוץ ועוד ועוד ונמצא בחנות שלו לפחות 6, 7, שעות ביום ואחרי כחצי שנה עד שנה במקרה הטוב מתחיל להרויח ולכסות את ההוצאות וכמה אנשים סוגרים את העסק שלהם/ את החנות שפתחו אחרי כמה חודשים? כאן אין שום סיכון כספי ויש סיכוי ענק!!!! ואם תשקיעי חצי משעות העבודה של עסק עצמאי, דהיינו, 3 שעות ביום בעז"ה תרוויחי הרבה הרבה יותר, צריך להבין שמדובר פה על פתיחת עסק עצמאי לכל דבר וענין, מי שמתאים לה להשקיע זמן וכח כמו בעסק עצמאי, בהתחלה צריכה להשקיע כשעתיים, 3 ביום אבל בהמשך היא מרויחה הרבה מאד כסף והעסק בגדול זורם, הכל בס"ד כמובן!!!!
אגב, כמה מכן הפסידו את עבודתן או יצאו לחל"ת בקורונה ואין להן הכנסה? פוראור דווקא עכשיו התפתחה והתפתחה הרבה הרבה מעבר למשוער.
בהצלחה.
חשוב לי להדגיש שאני לא רוצה לשכנע כאן אף אחת אלא להסביר את הנתונים כדי שמי שאולי חשבה על זה וזה אולי מתאים לה תדע את האמת מעובדות ולא מסתם דעות לא נכונות.
בטח שיש מצליחים יותר או פחות, תלוי כמה עובדים, תלוי כמה מוכשרים לכך ותלוי בעוד דברים.אבל בתחום הזה המוכשרים בתחום הם היחידים שמצליחים.
אין כאן מצליחים יותר או פחות.
והטענה שחוזרת על עצמה מכל המשווקות (אלו שאני מכירה, בכל אופן) שזו עבודה שמתאימה לכל אחת, היא פשוט שטות מוחלטת.
נכון מאוד וזה בגלל הקורונה הרבה צעירים וצעירות נפלו לזה מנסיון אישיבטח שיש מצליחים יותר או פחות, תלוי כמה עובדים, תלוי כמה מוכשרים לכך ותלוי בעוד דברים.
אני מכירה אחת שהקלינטורה שלה הם בני המשפחה שלה ואין לה שאיפה להפוך את זה לעסק גדול יותר.
ואני באמת לא מבינה, מציעים את העבודה הזו לילדים קטנים?
גם פרסומות בעיתון מנסות לשכנע אותי כמה אני צריכה כל מיני דברים...
מציעים לכם להצטרף? תבדקו אם זה באמת מתאים לכם, תעשו שיעורי בית!
מישהו באמת חושב שיש הוקוס פוקוס?
אה, לא?והכסף לא בה ומתמגנט פתאום
מה נראה לך זה לא כמו שאומרים צריך הרבה זמן וכחאה, לא?
חשבתי שנרשמים לפוראוור, הולכים לישון ובינתיים הכסף זורם לחשבון. (מוסיפה ליתר ביטחון)מה נראה לך זה לא כמו שאומרים צריך הרבה זמן וכח
מעניין מאד!בטח........
המישחת שיניים שלהם מדהימה...........
אחותי היתה צריכה לעבור ניתוח דלקת חניכים ואחרי שלקחה את המישחה שלהם לא היתה צריכה ,זה השפיעה בצורה פלאית
הייתי בפנים, אגב מי שצירפה אותי היא בת דודה שהצליחה לצרף כמה ואחר כך פרשה בעצמה, להשיג אותה אחרי הסיפור הזה היה קשה ביותר היא פשוט התביישה לענות לי...אין לי עניין לשכנע אף אחד אני אישית הייתי שם ויצאתי.
יש הרבה אנשים שעשו ועושים מזה המון כסף.
אין כאן שום עבודה בעיניים.
זה פשוט עסק שדורש המוןןןןןןן עבודה שלא מתאימה לכל אחד.
וחבל שאנשים שאין להם שמץ מה זה מגיבים בלי לדעת ...
זה נכון שאין לזה פלוריד ..אני צורכת את זה בתוספת למישחת שיניים רגילה פלוס מי פה..מעניין מאד!
אני צרכתי את משחת השיניים שלהם כמה שנים בדבקות, והשיניים שלי כמעט הלכו לי....
רופאת השיניים שלי הסבירה לי שהשיניים שלי חייבות את הפלואוריד לחיזוק והמרכיב הזה פשוט אינו קיים במשחת השיניים של פוראוור....
טעותבפוראוור מרוויחים 30% מהמכירה
אז סתם לחשבון אם רוצים להרוויח משגורת מינימום של 3000 ש"ח
צריכים למכור ב 9,000 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: