עזרה הכנסה נוספת-מוצרי פוראוור

רפ

משתמש סופר מקצוען
ברור.. רק מה?
למה בן אדם פותח עסק? לא כדי להרוויח כסף?
ובכל תחום שהוא המוכשרים מצליחים יותר, מה לעשות?
אבל בתחום הזה המוכשרים בתחום הם היחידים שמצליחים.
אין כאן מצליחים יותר או פחות.
והטענה שחוזרת על עצמה מכל המשווקות (אלו שאני מכירה, בכל אופן) שזו עבודה שמתאימה לכל אחת, היא פשוט שטות מוחלטת.

soomsum

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בלי קשר, או עם קשר למה שנאמר פה רציתי להוסיף עוד כמה נקודות,
לפני כמה שנים כשהתחלתי לעבוד בפוראור היו כאן כמה "נשמות טובות" כמו שיש כאן עכשיו שממש לחצו עלי (הרבה הרבה יותר מזו שהכניסה אותי ורק בעדינות הסבירה לי כמה זה שווה) להפסיק עם פוראור מיד כי אני מתלהבת עכשיו וזה בגלל שאני עדיין חדשה אבל עוד מעט הכל "ייתפוצץ לי בפנים", תודה לד', לא שמעתי להם והנה אני כאן, מרויחה כמו שרק בחלומות חלמתי להרויח, בס"ד, תודה לד'.
כמובן שיש כאלה שלא מצליחות ועוזבות, גם אני הייתי גננת ואחרי תקופה לא התאים לי אז עזבתי וכל אחת כמעט עוברת כמה עבודות בחייה וזה טבעי ונורמלי, מלנסות לא מפסידים, מי שלא מתאים לה אז לא, אני אישית חושבת שיש פה עבודה מדהימה לנשים שרוצות לעבוד מהבית ומרגישה ממש בעלת חסד כשאני מציעה את זה לנשים כי יש כאלה שלכאורה זו הדרך הכי טובה בשבילן להרויח הרבה ואני חושבת לעצמי, מי כאן שממליצה לא להתחיל עם זה לוקחת על עצמה שבגללה אולי מישהי שקוראת את פרוג לא התחילה עם פוראור וחסמה לעצמה אפיק פרנסה ועדיין מתמודדת עם עול כספי ודחקות מי יודע עד מתי... תבינו, זו לא בדיחה , זו עובדה, העבודה הזו היא זהב!!!! - כמובן למי שזה מתאים, לא לכולן, כי לא לכולן מתאים להיות גננות, לא לכולן מתאים להיות מורות, לא לכולן מתאים להיות מזכירה ואכן, לא לכולן מתאים לעבוד בפוראור, אבל מי שעובדת איתי בכל אופן, מאד אהובה במשפחתה, אני לא מדברת על זה כמעט במשפחה, כולן יודעות שאני עובדת בזה ומעצמן באות אלי לבקש לקנות מוצרים, אם הייתן מכירות אותי הייתן יודעות שאני בת משפחה כמו כולן ואף חברה או שכנה או קרובה לא בורחת ממני. ושוב, כל מי שמגיבה סתם מהגיגי ליבה בלי לדעת שתיקח על עצמה שהיא אולי הורסת לכאלה שהיו מאד יכולות להצליח כאן.
(אגב, אני לא בנסיקה אבל מקבלת תמיכה צמודה ואת כל מה שכתבו פה למעלה, חוברות, הדרכות וכו')
כמו בכל עבודה שבה יש כאלה שמרויחות יותר ויש כאלה שפחות, כל אחת לפי דרגתה וניסיונה כך גם כאן, למה אצלך בעבודה הבוס והמזכירות מרויחים אותו דבר? בפוראור מי שמצליחה בס"ד מרויחה כמו שרק אפשר לחלום, אבל זו כמובן עבודה, כל מי שפותח עסק עצמאי משקיע כמה עשרות אלפי שקלים ופירסום ושיפוץ ועוד ועוד ונמצא בחנות שלו לפחות 6, 7, שעות ביום ואחרי כחצי שנה עד שנה במקרה הטוב מתחיל להרויח ולכסות את ההוצאות וכמה אנשים סוגרים את העסק שלהם/ את החנות שפתחו אחרי כמה חודשים? כאן אין שום סיכון כספי ויש סיכוי ענק!!!! ואם תשקיעי חצי משעות העבודה של עסק עצמאי, דהיינו, 3 שעות ביום בעז"ה תרוויחי הרבה הרבה יותר, צריך להבין שמדובר פה על פתיחת עסק עצמאי לכל דבר וענין, מי שמתאים לה להשקיע זמן וכח כמו בעסק עצמאי, בהתחלה צריכה להשקיע כשעתיים, 3 ביום אבל בהמשך היא מרויחה הרבה מאד כסף והעסק בגדול זורם, הכל בס"ד כמובן!!!!
אגב, כמה מכן הפסידו את עבודתן או יצאו לחל"ת בקורונה ואין להן הכנסה? פוראור דווקא עכשיו התפתחה והתפתחה הרבה הרבה מעבר למשוער.
בהצלחה.
חשוב לי להדגיש שאני לא רוצה לשכנע כאן אף אחת אלא להסביר את הנתונים כדי שמי שאולי חשבה על זה וזה אולי מתאים לה תדע את האמת מעובדות ולא מסתם דעות לא נכונות.

בפוראוור מרוויחים 30% מהמכירה
אז סתם לחשבון אם רוצים להרוויח משגורת מינימום של 3000 ש"ח
צריכים למכור ב 9,000 ש"ח
כשהשוק כזה רווי צריך להשקיע הרבה מאוד זמן ומאמץ להגיע לכאלו סכומים מידי חודש
ומי שכתב שכל המשפחה קונה
הרי זה לא ביצים או לחם
זה יולדת - שגם הרבה פעמים משתמשת רק בחלק ומעבירה לאחיות/חברות
או לחתכים - שכמה אנשים קונים על בסיס חודשי מעניין מאוד,
אין בעיה לנסות לא מפסידים מזה כסף,
אבל בזמן שמבזבזים על ההשקעה
אפשר ללמוד המון דברים אחרים הרבה יותר משתלמים.

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אבל בתחום הזה המוכשרים בתחום הם היחידים שמצליחים.
אין כאן מצליחים יותר או פחות.
והטענה שחוזרת על עצמה מכל המשווקות (אלו שאני מכירה, בכל אופן) שזו עבודה שמתאימה לכל אחת, היא פשוט שטות מוחלטת.
בטח שיש מצליחים יותר או פחות, תלוי כמה עובדים, תלוי כמה מוכשרים לכך ותלוי בעוד דברים.
אני מכירה אחת שהקלינטורה שלה הם בני המשפחה שלה ואין לה שאיפה להפוך את זה לעסק גדול יותר.
ואני באמת לא מבינה, מציעים את העבודה הזו לילדים קטנים?
גם פרסומות בעיתון מנסות לשכנע אותי כמה אני צריכה כל מיני דברים...
מציעים לכם להצטרף? תבדקו אם זה באמת מתאים לכם, תעשו שיעורי בית!
מישהו באמת חושב שיש הוקוס פוקוס?

-הודיה אזולאי-

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בטח שיש מצליחים יותר או פחות, תלוי כמה עובדים, תלוי כמה מוכשרים לכך ותלוי בעוד דברים.
אני מכירה אחת שהקלינטורה שלה הם בני המשפחה שלה ואין לה שאיפה להפוך את זה לעסק גדול יותר.
ואני באמת לא מבינה, מציעים את העבודה הזו לילדים קטנים?
גם פרסומות בעיתון מנסות לשכנע אותי כמה אני צריכה כל מיני דברים...
מציעים לכם להצטרף? תבדקו אם זה באמת מתאים לכם, תעשו שיעורי בית!
מישהו באמת חושב שיש הוקוס פוקוס?
נכון מאוד וזה בגלל הקורונה הרבה צעירים וצעירות נפלו לזה מנסיון אישי

-הודיה אזולאי-

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
צריך פה ענק וסבלנות לקבוצה החרדית שלהם שעשתה עבודה נהדרת והנגישה את פוראוור לציבור שלנו אבל קצת הגזימו....עם האכילת ושטיפת מוחות

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לא מכירה את העסק הזה לעומק
רק מציינת שבשונה מהרבה פירמידות אחרות
המוצרים שלהם באמת שווים
המשחת שיניים, התרסיס עזרה ראשונה (שנמצא אצלי מעל המקרר כל הזמן|) מוצרי הטיפוח ועוד
זה אומר שמי שמוכר את המוצרים האלו לא מפיל אנשים בפח, ושונאים במקביל
אלא רוכש לקוחות מרוצים שימשיכו לקנות אצלו.

זה נשמע שדורש הרבה השקעה ושעות עבודה
אבל לפי כמות המשווקים נשמע שזה משתלם.
(לא ניסיתי וגם לא בתכנית לנסות)

דע-את-האמת-שבחיים!

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
הפוך
לפי כמות המשווקים את רואה כמה השוק רווי בטירוף
וכמו שכבר הרחיבו כאן...
הסיבה המרכזית לכך זו שיטת השיווק
(אני ברמה האישית ג'כ חושבת שהמוצרים שלהם טובים, כמובן תלוי מה ואיך... אבל בגדול בהחלט חלק מהמוצרים אהבתי ממש וחשוב גם להדגיש שצריך להיות מומחה למוצרים ספציפיים שלהם כדי למכור אותם בצורה נכונה ומדויקת לפי סוג הבעיה, שילוב של כמה מוצרים וכו'
(ברמה האישית יש לי שכנה ערכית ואמינה ממש ששנים כבר מוכרת את המוצרים האלו והיא צברה נסיון רב! וכבר עברו אצלה המון המון מקרים שנעזרו מאוד מהמוצרים גם סיפורים הזויים! על אף שבהחלט אחרי הכל מדובר במוצרים טבעיים שלחלק עוזרים מאוד ולחלק פחות וגם-- לחלק בכלל לא....)

gyh

משתמש מקצוען
בטח........
המישחת שיניים שלהם מדהימה...........
אחותי היתה צריכה לעבור ניתוח דלקת חניכים ואחרי שלקחה את המישחה שלהם לא היתה צריכה ,זה השפיעה בצורה פלאית
מעניין מאד!
אני צרכתי את משחת השיניים שלהם כמה שנים בדבקות, והשיניים שלי כמעט הלכו לי....
רופאת השיניים שלי הסבירה לי שהשיניים שלי חייבות את הפלואוריד לחיזוק והמרכיב הזה פשוט אינו קיים במשחת השיניים של פוראוור....

gyh

משתמש מקצוען
אין לי עניין לשכנע אף אחד אני אישית הייתי שם ויצאתי.
יש הרבה אנשים שעשו ועושים מזה המון כסף.
אין כאן שום עבודה בעיניים.
זה פשוט עסק שדורש המוןןןןןןן עבודה שלא מתאימה לכל אחד.

וחבל שאנשים שאין להם שמץ מה זה מגיבים בלי לדעת ...
הייתי בפנים, אגב מי שצירפה אותי היא בת דודה שהצליחה לצרף כמה ואחר כך פרשה בעצמה, להשיג אותה אחרי הסיפור הזה היה קשה ביותר היא פשוט התביישה לענות לי...
אני אישית, לא הצלחתי להחזיר את המוצרים(תהליך מאד מסובך שמצריך מילוי טפסים רבים ונסיעה לרמת גן) ונתקעתי עם מוצרים שבסוף נזרקו ברובן לפח כי עבר להם התאריך.
אישית גם לא צירפתי אף אחת כי היושרה שלי לא אפשרה לי לעשות זאת, כי הרגשתי שיש פה משהו שמספרים לי שהוא ריווחי ביותר אבל למעשה הוא מצריך טון של עבודה וכוחות נפש. לא רציתי להפיל אף אחת בפח. לפני שנים היה ריאלי לצרף, היום כבר לא, השוק רווי וכל משווקת שמרוויחה גורמת על הדרך להפסדים רבים לפחות ל-2 משווקות שמפסידות.... לא הייתי רוצה להתפרנס בצורה כזאת....

Faigyz31

משתמש חדש
שלום לך,
אני גרה בלונדון ומשווקת מוצרי פוראוור, הצטרפתי לפני כחצי שנה כהכנסה נוספת, וכן, חוץ מזה יש לי עוד עסק , ההורים שלי בפוראוור כבר 12 שנה וכולנו מאד מרוצים!!!
אשמח לייעץ לך תפני אלי באישי

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
מעניין מאד!
אני צרכתי את משחת השיניים שלהם כמה שנים בדבקות, והשיניים שלי כמעט הלכו לי....
רופאת השיניים שלי הסבירה לי שהשיניים שלי חייבות את הפלואוריד לחיזוק והמרכיב הזה פשוט אינו קיים במשחת השיניים של פוראוור....
זה נכון שאין לזה פלוריד ..אני צורכת את זה בתוספת למישחת שיניים רגילה פלוס מי פה..

דע-את-האמת-שבחיים!

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
אגב,
בלי קשר לפוראוור
דיברתם על שיניים,
מנסיון אישי(ושל עוד כמה שהמלצתי להם גם..)
המישחה הכי הכי שווה ושעוזרת פלאים
זה ללמוד הלכות שמירת הלשון כל יום...
כי פשוט ראיתי את זה בעינים במציאות לא טבעית(וגם אצל אלו שהמלצתי ובאמת למדו והאמינו..)
בכל מקרה חייב להוסיף נקודה חשובה
אל תלמד אם זה רק בשביל השיניים...

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בפוראוור מרוויחים 30% מהמכירה
אז סתם לחשבון אם רוצים להרוויח משגורת מינימום של 3000 ש"ח
צריכים למכור ב 9,000 ש"ח
טעות
קונים מהם את המוצרים ב 30% פחות ממה שמוכרים אותם
וזה הבדל משמעותי
למשל מוצר עולה ללקוח 100 ש"ח
המשווק קונה אותו ב70
אז הוא מרוויח 30 ש"ח מתוך 70 לא מתוך 100!!
עכשיו תחשבנו כמה אחוז זה...

וזה עוד לפני שדיברנו על העובדה שאם משווק מצליח הוא מקבל את המוצרים במחיר זול יותר...

דע-את-האמת-שבחיים!

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
אגב, החישוב שלך ממש לא נכון
אלא הפוך,
בכל אופן בלי להכנס לסוגיות חשבוניות כמה אחוזים מתוך מה(מתוך המכירה בפועל או מתוך מחיר הקרן..)
תכל'ס
רק העצמת את הטענה שצריך למכור המון כדי להרוויח
כאשר משווק קונה מוצר ב70 ש'ח ומכר ב100
ז'א אם רוצה להרויח 3000 ש'ח בחודש הוא צריך להגיע להכנסה של 10000 ש'ח בחודש(ולא 9000ש'ח) ממכירת המוצרים
שמתוכם ישאר לו ה3000 המיוחלים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה