איך אני מחפשת מילה בסוף שורה שלפניה יש 3 רווחים?
תודה לכל העונים.
איך מגדירים שכל מה שלפני המקף יודגש.
למשל:
ראובן - הלך למכולת לקנות חלב
שמעון - חזר מהמכולת ופגש בראובן
וכו' - וכו'
איך אפשר לעשות זאת בחיפוש והחלפה ולא לעבוד אחד אחד כפול עשרות כפול כל שבוע?...
-{3}
\r~c
- העתק את העיטור המעוצב ללוח...........
אם אני רוצה בהחלפה להוסיף אנטר לפני המילה המחופשת ולהשאיר את המילה על כנה כמובן
-מה הקוד?
\r$0
מנוע הגרפ יתחיל עם האות הראשון וינסה למצוא התאמה ממנו עד האות האחרונה [עם כל האופנים שאפשר להיות בגלל ה* וה|], וכשלא ימצא יתחיל עוד פעם מהאות השניה, וחוזר חלילה; אז אם מבצעים החיפוש הזה על מסמך ארוך, זה יכול לקחת המון זמן, ובמקרה הזה שיש בתוך הקוד אפשרות לחזרה בלתי מוגבלת, זה יכול לקחת המון זמן [אלפי שנים במקרים!!!], כי צריך לחשבן כל האופנים עד שהוא יכול להגיד שאין התאמה...
בשביל זה יש את הקוד (?>...) שאומר תבדוק את הקוד הזה רק פעם אחת, דהיינו שאחרי שבפעם הראשון יצא אי התאמה, המנוע יעבור לטקסט הבא ולא יחזור מהאות השני.
אז הפתרון שלי הוא:
\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
--------------------------------------------------------------------------
אגב, הקוד הנ"ל לא עוצר בפיסקה חדשה; אם רוצים שלא יעבור לפיסקה חדשה, פשוט מוסיפים \r לקבוצה השלילי. ככה:
\(((?>[^()\r]+)|(?R))*\)
ואם אני רוצה להשתמש עם הגרפ המדובר כאן איפה אני מוסיף הקוד בשביל מספרים ואנגלית?
\(((?>[^()\rא-ת]+)|(?R))*\)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: