אין קודמה הקוד של מילה מודגשת?
זה לא עובד מדויק, יש פסקאות שהוא מדלג.
(^.+?)\s
$1~>
זה לא עובד מדויק, יש פסקאות שהוא מדלג.
זה פתרון להחלפות, אבל לא כשרוצים להחיל עיצוב, כי העיצוב יחול גם על מה שבקבוצה...
אז אם רוצים לשנות עיצוב, אין פתרון?זה פתרון להחלפות, אבל לא כשרוצים להחיל עיצוב, כי העיצוב יחול גם על מה שבקבוצה...
אז אם רוצים לשנות עיצוב, אין פתרון?
זהירות! סכנת כאבי ראש...
למעשה יש סיבה למה הוספתי את זה:
זאת אומרת למנוע הגרפ לא לנסות עוד פעם על אותם תוים אם הם לא התאימו בפעם הראשון;קוד:(?>...)
למשל: אם עושים החיפוש הנ"ל על הטקסט הזה -
מנוע הגרפ יתחיל עם האות הראשון וינסה למצוא התאמה ממנו עד האות האחרונה [עם כל האופנים שאפשר להיות בגלל ה* וה|], וכשלא ימצא יתחיל עוד פעם מהאות השניה, וחוזר חלילה; אז אם מבצעים החיפוש הזה על מסמך ארוך, זה יכול לקחת המון זמן, ובמקרה הזה שיש בתוך הקוד אפשרות לחזרה בלתי מוגבלת, זה יכול לקחת המון זמן [אלפי שנים במקרים!!!], כי צריך לחשבן כל האופנים עד שהוא יכול להגיד שאין התאמה...קוד:(אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא()
בשביל זה יש את הקוד (?>...) שאומר תבדוק את הקוד הזה רק פעם אחת, דהיינו שאחרי שבפעם הראשון יצא אי התאמה, המנוע יעבור לטקסט הבא ולא יחזור מהאות השני.
אז הפתרון שלי הוא:
--------------------------------------------------------------------------קוד:\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
אגב, הקוד הנ"ל לא עוצר בפיסקה חדשה; אם רוצים שלא יעבור לפיסקה חדשה, פשוט מוסיפים \r לקבוצה השלילי. ככה:
קוד:\(((?>[^()\r]+)|(?R))*\)
\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
אולי קשור לזה שהקודנכון, משום איזה סיבה לא ידוע הוא מוצא רק כל פיסקה שניה... זה נראה כמו באג באינדיזיין [אולי מישהו יכול להסביר את זה?].
\K
השתמשתי בזה והוא לא מחליף לי סוגריים מרובעות
מה הפתרון?
\[((?>[^\[\]]+)|(?R))*\]
[\[{(]((?>[^\[\]{}()]+)|(?R))*[)}\]]
זה -אם תשתמש ב positive lookbehind זה לא ידלג
(?<=^.+?)\s
(?<=^).+?\K\s
תודה רבה!!מאוד פשוט...:
קוד:\[((?>[^\[\]]+)|(?R))*\]
זה יעבוד רק לסוגריים מרובעות.
ואם אתה רוצה משהו שיעבוד לכל סוגי הסוגריים ({[]}), תוכל להשתמש בזה:
[לא בדקתי את זה בפועל... אז בלי אחריות...]קוד:[\[{(]((?>[^\[\]{}()]+)|(?R))*[)}\]]
זה -
לא יעבוד, תנסה... [הוא לא עובד עם יותר מקוד מיוחד אחד]. ולכן השתמשתי ב-\K.קוד:(?<=^.+?)\s
למעשה כבר מצאתי פתרון לזה, ופשוט שכחתי לעדכן אתכם...
זה שילוב של שתיהם, וזה לא מדלג כלום!קוד:(?<=^).+?\K\s
היה לי מקרה דומה שהשתמשתי עם \K וזה דילג לי כל פסקה שנייה, וכשהחלפתי לפוזיטיב לוקביהיינד זה הסתדר, אבל אני לא זוכר בדיוק מה חיפשתי אז
(?<=אברהם)משה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: